Eski nisanlimdan dogum gunu mesaji..

Hala orda mısın diye yokluyor...Erkek taktiği.Sen yoluna bak bence.

Fesat :) sevilmiyosun deger gormuyosun diye ne bu kin bos insan eski konularima bakcagina acta bi kitap oku bos teneke
Siz baya bilgili , kitap okuyan birine benziyorsunuz keşke herkes sizin gibi olabilse ama napacan cahil kitap okumayan kadınlarla dolu bu KK . Bence hiç uğramayın buralara bozmuşlar sizi. Gidin kalın kitaplarınıza sarılın bence

Mesaj attı diyorsunuz sonra kapadım diyorsunuz kim aradı .O msj attı siz aradınızmı .Aramasaydınız .

ya ben anlamiyorum biri birine kotu yorum yapinca digeri gelip onun yazdigi konu neyse ordan vurmaya calisiyor ...kadin kadinin dusmani diye bosuna demiyorlar..
Konu bu. Ben bisey sordum beni eski konularimdan vurmaya calisiyolar. Insanlari gecmisine gore yargilamayin

Konu bu. Ben bisey sordum beni eski konularimdan vurmaya calisiyolar. Insanlari gecmisine gore yargilamayin

sizde ona aynisini yaptiniz ne farkiniz var ...burda boyle seyleri gore gore kimseye birseyimi anlatmam ...sitede anonim isimde olmasa ne yapardiniz kimbilir... ayrica siz kendiniz nisanlim bu diyorsunuz onlar da sizi hatirlayip nisanlinizin yaptigini sanki burdakiler yapmis gibi davraniyorsunuz...gucunuz eski nisanliniza yetmiyor ama bunlari size yapan nisanliniz

Neyse ne eskiden konu acmisim evet. Ama ben o kisiyi affetmisimde soru soruyorum dimi. Kari kocalar bi hata yapiyo diyelim surekli birbirlerinin yuzunemi vuruyolar?

hayir size o kadar kotu davranmis birini affedip hic tanimadiginiz birine bunlari yapmaniz normal degil ... elestirilmek istemiyorsaniz konu acmayin herkes sizle ayni fikirde degil diye onun hayati eseliyorsunuz ...
O kisiyi seviyorum ve sonrada bana evlenme teklifi etti affettim. Bence artik sus nolur ya

Neden aramasın ?aşkta gurur kendini agırdan satmamı olur
Katlıyorum at bence büyük ihtimalle duygularınız büyük sevmese umursamaz di o gurur yapmamış ilk adımı atmış sende seviyorsan ve güveniyorsan ona doğum gününde sende onun gibi msj at hakkında hayırlısı olsun şimdiden

Illa kutlamak istiyorsanız öğlen 14 15 civarı bir doğum günün kutlu olsun mesajı atın bakın ne yapacak. Ama daha fazla bir şey yapmayın zaten anladığım iyi gitmeyen bir iliskiymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…