- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Cok seviyorum..Çocuk oyuncağına çevirmeyin bence.
Ayrılma gerekçeleriniz ortadan kalktı mi?
Şu an birbirinizi ozlediginiz için yaşananları görmezden geliyorsunuz.
Ki adamı aramışsınız ve kaba davranmış.
Sonra da muhtemelen biraz vicdan azabı,biraz özlem. Kutlama yapmış.
Bence aramayın.
Hı yani bir isteme vs olmadı. Pekte anlaşamıyormuşsunuz sanırım.Sozluyduk aslinda aileler biliyodu
Biraz bekleyin bence kuru bi dogum günün kutlu olsun yazın sonrasında da muhabbeti fazla uzatmayınS
Sadece biseyi kiskandim ya beklemiyodum ayriligi
Geçmiş olsun zor bir durum. Fakat yine de saçma sanki. Annesi ağır hasta bir adamı boğup bunaltmamişsinizdir değil mi? Bu gerekçe tuhaf olmuş. Seviyorsanız sabredin herşey güzel olur inş.Psikolojisi bozuk annesi kanser ikinizi idare edemiyorum dedi
İlişki yürütmek sevgiyle doğru orantılı olmuyor her zaman.Cok seviyorum..
Bunalttim hataliyimGeçmiş olsun zor bir durum. Fakat yine de saçma sanki. Annesi ağır hasta bir adamı boğup bunaltmamişsinizdir değil mi? Bu gerekçe tuhaf olmuş. Seviyorsanız sabredin herşey güzel olur inş.
Kutlicam ve cagiricamSen de onum dgununu kutla sonra bekle bakalim neler olacak.
O zaman bunaltmayip destek olacaksanız barışın lütfen... yazık adamaBunalttim hataliyim
Eski konularına bir göz attim, eski nişanlandım iyi ki ayrılmışım demiştin, ayrıldıktan sonra Yeni biriyle çıkmıştım direkt.Ayrilali 2 ay oldu ayrildik aramadim hic. Gecen hafta bisey sormak icin aramistim terslemisti. Kotu ayrilmistik ama birbirimizi sevdigimizden eminim.. herneyse dun dogumgunumdu. Saat tam gece 1e dogru yani 5 ocak olur olmaz mesaj atti dogumgunun kutlu olsun diye tesekkur ettim sonra gulumsedi telefonda sonra unutmamissin dedim dediki hep biliyodum unutmadim ki dedi bende tesekkur edip kapadim. Sizce duygusu varmi hemen mesaj atti dogumgunum olur olmaz. Elim ayagima girdi mesaji gorunce. Siz eski sevgilinize dogumgunu mesaji atarmiydiniz. 15 ocakta onun dogumgunu bende arayip kutlucam belki duzeliriz ssizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?