• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlımdan nefret ediyorum

Hatırlayanlar bilir, düğünüme bir ay kala nişan attığımı. Beni atandığım şehirde iki sene evli bir şekilde keyfine yalnız bırakan eski nişanlımı, habersiz kredi çekip araba alan, benim maaş kartıma el koymak isteyen, evlilik sözleşmesi imzalamak isteyen, nikahtan sonra iş işten geçmiş elimi hiçbir şeye sürmem Kınaya karışmam diyen, ailesinin sözüyle hareket eden karaktersiz eski nişanlımı hatırlayan olur muhakkak. Nişanı atmakla o kadar doğru bir karar vermişim ki kızlar. Babam bohçaları gönderdikten on gün sonra beni aradı. Ve bana, Doğuda çalıştığı sürede boşlukta olduğunu kendini yalnız hissettiğini takılmak için benimle konuştuğunu söyledi. Kendi memleketine geçince de keyfi yerine geldiğini artık hiçbir şeyi sallamadığını ifade etti. Kendimi o kadar aşağılanmış hissettim ki.. çok gurur kırıcıydı sözleri. Ne biçim insan için emek vermişim nişan yapmışım ben. Hayatımdaki en büyük pişmanlığım oldu. Şu an nefret ediyorum ondan. Benim karşıma da beni sahiplenen koruyan kollayan, gerçekten değer veren hissettiren biri çıkar mı acaba? Başta o da öyleydi bana gerçekten değer verdiğini hissediyordum davranışlarından. Hepsi yalan dolanmış. Kendi de söyledi başta gerçekten seni çok seviyordum ama çok soğudum senden dedi. Soğumasının sebebi de habersiz aldığı arabadan dolayı cıngar çıkarmışım !
Yeni birini tanımak istiyorum beklemeden , acaba normal mi bu düşüncem ? Aklımda kötü anıları dahi kalsın istemiyorum nefret duygusunu dahi hissetmek istemiyorum
neyine nefret ediyorsun ? nefrette bir duygudur. hiç birşey hissetme allah'a havale et

Şuan çok fazla duygu yoğunluğu yaşıyorsunuz ve bu tamamen normal bir süreç. Zamanla bu duygu yoğunluğunuz azalacak hayatınızda her şey normale dönecek öncelikle buna inanın. İlk başta hiç geçmeyecekmiş gibi gelir sonra ara sıra hatırlayacağınız bir anı olur.
Eski nişanlınız sadece canınızı yakmaya çalışmış buna izin vermeyin ve bu can acısıyla başkasıyla çıkmak gibi çabuk bir karar vermeyin çünkü bu durumda hem kendinizi iyice çıkmaza sokar hemde karşınızdaki kişiye yazık edersiniz. Unutmayın kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz.
Hayatınızda merak edip ama hiç denemediğiniz bir hobi edinmenizi tavsiye ederim inanınki çok iyi gelecek size. nice güzel günleriniz olsun
Çok teşekkür ederim yorumunuzdan dolayı 🌸

Anneniz sizi kadir gecesinde doğurmuş galiba. Sizi araması kuyruk acısından. Ona acı çektirmek için başkasına ihtiyacınız yok hayatınızı yaşayın. Çok mu zor ağlayın sızlayın yakın arkadaşlarınızı arayıp kafalarını şişirin, sonra sosyal medya ya mutlu bir fotoğraf. Böyle böyle kudurur. Sizde depresyonu atlatır mutlu olacağınız kişi ile evlenirsiniz.

Merhaba, belki 5 yıldır sisteme girmiyordum, sadece okuyordum senin yazını görünce yazma isteği duydum, ben de düğünüme 20 gün kala nişan bozdum, ben de çok üzüldüm bir kaç günde eridim resmen, artık evlenmem diyordum, yalnızca üç ay geçti ve hayatıma bir girdi onu öyle çok sevdim ki her özelliği bir öncekinden çok çok daha iyiydi, keşke dedirtecek bir tane sebep yoktu, şuan evli ve iki çocuk sahibiyim mutluyum, neden anlattım kendimi sen de böyle olacaksın unutacaksın herşeyi, beyin olumsuz anıları çabuk siler hepsi geçecek merak etme...
Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin bana da nasip etsin inşallah 🙏🏻

Canim nefret etmen cok normal, bu cok saglikli bir duygu. Nefret ede ede bitireceksin icinde merak etme, hic bir duygu sonsuza kadar sürmez.

Aradığında açmayaktın.
Adam düğüne bir ay kala terk edilmiş kuyruk acısı var. Egosu var beni nasıl terk eder diye. Seni aşağılamak için tabiki öyle söyleyecek. Ben olsam içimden gerizekalı der gülerdim.
Tabiki senim karşına da iyi vicdanlı merhametli bir adam çıkacak. Şu salak için kısmetim kapandı moduna girme

Bence o lafları sırf sizi kırmak için söyledi. Doğru olabilir ama sırf ayrılığı kaldıramadığı için de demiş olabilir. Madem hiç sallamıyor neden aradı? Ohh kurtuldum bir daha hiç bulaşmayayım derdi gerçek olsaydı. Zavallıca bi hareket. Kurtulmuşsun valla şükret.

Bende düğüne 1 Ay kala nişan atmıştım ailesi yüzünden o zaman acıdan ölcem zannediyodum ama sonra tekrar sevdim sevildim o kadar çok şükrediyorum ki Allaha iyi ki beni o ateşin içinden çekip almış. Şimdi eşimle oğlumuzu bekliyoruz kendime sözüm asla öyle bir anne olmıcam aklı vicdanı hür bir oğlan yetiştrcem. Biraz sabredin kendinizi zamana emanet edin her şey geçicek

Sizden böyle ayrılık hamlesi beklemiyordu, ne dersem kabul eder sanıyordu, terk edildi, planları bozuldu, ekstra maaş kartı elinden gitti, araba kredi borcu kendisine kaldı size yıkamadı vs vs onlarca sebep var. Canınızı acıtmak istemiş ve gerçek yüzünü göstermiş, ne kadar çiğ bir insanmış. ve çok da iyi olmuş belki kafanızda hala acaba şöyle yapsam olabilir miydi soru işaretleri varsa da bitmiş oldu. Hayat mutluluklar getirsin size, hiç üzmeyin kendinizi aksine kurtuldunuz Sevinin😊

Hatırlayanlar bilir, düğünüme bir ay kala nişan attığımı. Beni atandığım şehirde iki sene evli bir şekilde keyfine yalnız bırakan eski nişanlımı, habersiz kredi çekip araba alan, benim maaş kartıma el koymak isteyen, evlilik sözleşmesi imzalamak isteyen, nikahtan sonra iş işten geçmiş elimi hiçbir şeye sürmem Kınaya karışmam diyen, ailesinin sözüyle hareket eden karaktersiz eski nişanlımı hatırlayan olur muhakkak. Nişanı atmakla o kadar doğru bir karar vermişim ki kızlar. Babam bohçaları gönderdikten on gün sonra beni aradı. Ve bana, Doğuda çalıştığı sürede boşlukta olduğunu kendini yalnız hissettiğini takılmak için benimle konuştuğunu söyledi. Kendi memleketine geçince de keyfi yerine geldiğini artık hiçbir şeyi sallamadığını ifade etti. Kendimi o kadar aşağılanmış hissettim ki.. çok gurur kırıcıydı sözleri. Ne biçim insan için emek vermişim nişan yapmışım ben. Hayatımdaki en büyük pişmanlığım oldu. Şu an nefret ediyorum ondan. Benim karşıma da beni sahiplenen koruyan kollayan, gerçekten değer veren hissettiren biri çıkar mı acaba? Başta o da öyleydi bana gerçekten değer verdiğini hissediyordum davranışlarından. Hepsi yalan dolanmış. Kendi de söyledi başta gerçekten seni çok seviyordum ama çok soğudum senden dedi. Soğumasının sebebi de habersiz aldığı arabadan dolayı cıngar çıkarmışım !
Yeni birini tanımak istiyorum beklemeden , acaba normal mi bu düşüncem ? Aklımda kötü anıları dahi kalsın istemiyorum nefret duygusunu dahi hissetmek istemiyorum
Civiyi civi söker cok baglanmadann kafa dagitmak icin takilin.Sonu ne olur bilinmez ama hayal kurmadan burasi cok onemli

Öncelikle çok geçmiş olsun, yeni hayatınızda mutluluklar.

Bir şey soracağım, sizi en başta bu adama çeken neydi? Yani çok çiğ bir tip olduğu belli yaptıklarıyla. Yanlış anlamayın, yargılamak amacı taşımıyorum. Ama belki de bu insanı seçerken en başta fark edemediğiniz bir neden vardır, bunu çözerseniz ilerisi için daha iyi olabilir sizin adınıza diye soruyorum.

Bir de neden gururunuz kırılıyor ki? Takılmak istediği kızlara imam nikahı mı yapıyormuş tutarsız? Tam böyle kahkahalık bir cümle olmuş. Üzülmeyin hiç.

Sen hala kurban kesmedin mi?

Boyle.adamin bu sozlerine sasirdik mi?hayir
Ama sen dikkate aldin ..ne diyorsun sen yaa degisik diyemedin mi?

Ay dikkate alma su adami onemsedikce dert oluyor biliyor uzulecegini ondan soyluyor ,ayrilmissin gitmis salla kuzum onune bak

Güzel öğretmenim o seni(yani maaş kartini) kaybettmeyi hazmedememis canini yakmak istemis. Sen neden aciyorsun onun telefonunu?
Olmayacak bu iliskiyi oldurmaya cok ugrastigin icin seni cantada keklik goruyordu

Ne mutlu ki erkenden kurtulmuşsunuz,bana biraz sizi tahrik edip kızdırmak için öyle konuşmuş gibi geldi.Sanki ayrılığı hazmedememiş.Gururunuzun kırılacağı bir durum yok.Onun gururu kırılsın,böyle karaktersiz olduğu için

Back
X