Eski nisanlimi yeni nisanlisiyla gordum film sahnesi gibiydi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Merhaba yeni uyeyim ama uzun sureledir takip ediyorum icimi dokmek istedim belki de son zamanlarda bilinc altimi kontrol edemiyorum...

Lise zamani tanistik cok sevdik oda cok sevdi canim oldu sırdasim dostum basima bisey gelse sıginagim isin icinden cikamadigim durumlarda akil danistigim ... sevgilim herseyimdi cok sevmisim oyle boyle degil oda sevdi nisanlandik anlam veremiyodum bisey vardi sevilmiyodum ama konduramiyodum nisanlanmak isteyen oydu halbuki . Dugun konusu bile acilmiyodu ve bi ton sorun uzun mesele nisanlandik sevgiliyken heryeri gezen biz benim evime gelmez elimden tutuo bi gezmeye goturmez oldu bisey diyince param yok otur evde ...
Ayrildik bir bucuk sene gecti duydumki nisanlanmis benden sonra biriyle konustugunu duymustum onunla belkide aldatildim . Duyunca canim yandi ama ustumden bi yuk kalkti o gune kadar ben o karaktersiz insan gelir duzelir diye bekledim . Hayatima devam etmedim ama artik mutluyum diyordum ta ki 4 gun oncesine kadar
Ailemle bi akrabamizin evine gittik evin onunde bi araba icinde iki erkek iki kiz 3 kisi indi arabayi suren benim eski nisanlim . Arabadan inen nisanlisi ve arkadaslari kiz beni gormedi eve ciktilar . Hersey agır cekimdi sanki eski nisanlim arabaya bakiyodu arabanin caminda goz goze geldik ve basti gaza gitti . Icim yandi sanki cektigim acilar gozumun onune geldi kiz cok mutluydu . Seviyolardi belli benim gunahim neydi bi kez nisanlim diye koluna takmadi yillarca kavusmayi beklemistik oysa . Ben vardim bi zamanlar ne kadar kolaymis Annesinin mezarina goturmus kizi instagramda gordum bide kizin annesinin resmini paylasip anneler gunun kutlu olsun annem yazmis . Anneme bi keere anne demedi oysa annem neler yapti onun icin kiymet bilmedi nankor . Eve geldim salya sumuk agladim bende mutluydum oyle kendime geldim sanarken gorunce canim yandi dugunlerinde napcam ben ?
Onlar mutlu ya bende istiyorum benide sevsin biri bende seviyim ama cevremde kimse yok . Dusunup dusunup dertleniyorum benim niye bi sevgilim yok insanlarmutlu ben yalnizim bilinc altim galiba yanlis birine kapilmaktan korkuyorum .

Değmezmiş demek ki...

Bazı erkekler böyle malesef, ama Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki evliliğe ilerlemeden bitmiş. İlerde olsaydı çok zor oldu dönüşü...

Siz de sever sevilirsiniz, kendinizi üzmeyin darlamayin, inşallah mutlu olunca aklınıza bile gelmez aman çocuk işiymiş der geçersiniz.

Canim seni okadar cok iyi anliyorumki... benim basimdan gecenleride duysan oooo... ama inan hersey geciyor. Bide unutma gelin ata binmjs ya nasib demis..! BU SOZU SAKIN UNUTMA.. nasibin nerdeyse oda seni bulacak. Tabiki istedigin kadar agla dok icini... ama gececek ve birgun gelecek iyiki olmamiss diyeceksin. Ve belkide seninde birgun hayatina yeni giren insana bin sukur edeceksin

Insallah oyle olur . Bi taraftan diyorum ki degmez bi taraftanda ben hakkimi helal etmedim etmemde benim mutsuzluğum uzerine kurulu bi mutluluk ve ben yeni yeni kendimi toparlarken hayirlisi boyledir belkide ama karakterimde olmayan bi hale büründüm sevgilim olsun istiyorum yalnizlik canimi yakiyo 1 2 senedir yalnizim ve mutluyum kimseyi istemiyodum ama bilinc altim oyun oynuyo galiba

Onun olup olmamasi degil ki sorun . Cok zor gunler yasadim cok zor zamanlar gecirdim atlattim sanarken görünce bu dusuncelere kapilmam
bu kadar melankolik olmayın ya,kendinize zarar.

adam gitmiş hayatını kurmuş siz de bakın hayatınıza. bir erkek olmasa da mutlu olabilirsiniz.

Insallah cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin

Bazen insanın canının derinden yanması gerekir o zaman daha çabuk soğur için.
Şimdi çok üzülüyor olabilirsin ama toparlandığın zaman çok daha güçlü bulacaksın kendini.
Herkes nasıl hayatına bakıyorsa sende hayatına bakacaksın.
Geçmez denilen her şey geçiyor çünkü.

Evlenip de aldatılmak gibi bir ihtimal varken,erken yolları ayırmanız isabet olmuş. Öylesi daha ağır.Umarım doğru insanı bulur,gittiğine bin kez teşekkür edersiniz karaktersizin.

Sizi çok iyi anlıyorum. Üzülmeniz de çok çok normal. Bazen üstünden yıllar geçse de, unuttum sansanız da üzüntüler kendilerini hatırlatıyor. Ağlamışsınız, üzüntüyü içinize atmamış akıtmışsınız ne güzel. Emin olun bunlar toparlanma aşamasınin süreci. Onu bugün görmeden önce gayet toparlanmıştınız, görüp üzüldünüz, şimdi toparlanmaya devam edeceksiniz. Bu küçük olayın büyüyüp sizi esir almasına izin vermeyin. Gönül ilişkilerinin mantığı, hak eden tarafı, hak etmeyen tarafı yoktur. Olanlarda sizin bir hatanız yok. Zaten sizi mutlu edemeyen biriyle evlenip ne yapacaktınız ki? Inşallah hakkınızda en hayırlısı olur, sizi çok seven çok el üstünde tutan insanlarla karşılaşırsınız. Insan ilk seferde doğruyu bulamıyor, bir kötüye denk geldiniz diye bundan sonra hep kötü insanlar çıkacak diye bir şey yok.

Kısmet değilmiş olmamış.Olsaymış ömür boyu ağlayacaktın belkide.Bu kadar yıpranmanın anlamı yok.Bakma instagramına filan.Lise çağları ilk gençlik çağları aşkların duyguların çok yoğun yaşandığı zamanlardır.Yani büyük olan aşk,değil duyguların.
Önüne bak.Eşin dostun arkadaşların çevrenle mutlu olmaya kendin için birşeyler yapnaya bak.Bırak geçmiş geçmişte kaldı.İnsanlar kaç yıllık çocuklarının babasından ayrılıyorlar.

Lise asklarinin bircogu pismanliktir zaten. Cevremde lise veya cocukluk askiyla evli olanlar var ama kimi mutsuz kimi mutlu ve cok cok azlar. Lise dedigin nedir 16-17 yaş. O yaşta onune ilk cikanla omur gecirmek karari bana pek saglikli gelmiyor.
Benim 16 yasindaki sevgilimle suan evli oldugum esim cok farkli. Benim beklentilerimde o yastan bu yana cok degisti. Iki tarafinda o yaşlardan beri hicbir beklentisi, fikirleri degismiyorsa anca yurur ama genelde degisir buyuzden zaten sayilari az.

Canim benimde basima geldi bosuna yillarca aci cektim o gitti evlendi bir de kizi oldu. Evlendigi gün dayanamam dedim ama öyle bir dayandim ki..

böyle saygisiz bir ahmak için üzülme hatta sevin allah karsina sana ve ailene saygi sevgi gostericek birini cıkaricak insaallah

Ona besledigim duygular oyle büyükmüş ki bir daha birini oyle saf temiz sevemem diye korkuyorum ve bu zamanda gercek sevgi kalmamis gibi hissediyorum beni de kimse sevmez diye dusunuyorum guvensizlikten galiba

Tabiki suan beklentilerim farkli onun da farkliydi bitmesi degilde haketmedigim seyler yasatmasi beni
uzen

Ona besledigim duygular oyle büyükmüş ki bir daha birini oyle saf temiz sevemem diye korkuyorum ve bu zamanda gercek sevgi kalmamis gibi hissediyorum beni de kimse sevmez diye dusunuyorum guvensizlikten galiba
Seversin seversin. İnsanlar kocasından boşanıp ikinciye evleniyo.

Yapilan bir tespite gore lise evliliklerinin yuzde doksani bosanmayla sonuclanmis.
Oran cok yuksek cunku bahsettiginiz gibi kisilik zevkler oturmuyor degisiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…