Eski nisanlimi yeni nisanlisiyla gordum film sahnesi gibiydi ?

Beni dugune davet etmedi ama ayrildiktan 15 gun sonra yaza dugunum var gelirsin artik orda gorusuruz diye dalga gecti karaktersiz
Bak ağzınla dedin Karaktersiz işte,
Beni dugune davet etmedi ama ayrildiktan 15 gun sonra yaza dugunum var gelirsin artik orda gorusuruz diye dalga gecti karaktersiz

Bak ne güzel kendin söylüyorsun Karaktersiz diye,
Sen Hayatından giden adama mı üzülüyorsun,
Yoksa Onun hayatında biri var benim neden yok diye kendine mi üzülüyorsun;
O sende göremediğini O kızda görmüş olabilir normal,
Yani hangimiz burada ben harikayım diyebilir,
Hiç birimiz diyemeyiz..... Hepimizin kusurları vardır.
Ama hayatımıza aldığımız adam kusurlarımızı açığa çıkaran değil, kusurlarımızı örten yada görmezden gelince çift oluruz.
Düşünmemeye çalış şuan kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun,
İNSANIN KENDİNE YAPABİLECEĞİ EN KÖTÜ ŞEY KENDİNE ACIMASIDIR.
Sakın Kuzum Kalbini acıtma, Ruhunu yorma,
Bir gün öyle biri çıkar ki karşına Hayatından giden herkese teşekkür edersin...

Hep öyle olmaz mı zaten
Yıllarını , emeklerini verirsin
O da başka biriyle en mutlu şekilde evlenir

Her sey hep güzel baslamaz mi zaten? Sonunda ne yasayacaklarini bilmiyorsun? Ve sen sonunda ne yasayacagini bilmiyorsun? Tabi ben de :)
Hemen her bu tip konuda bahsediyorum kendisinden eksik olasica benim ex dingil(afedersiniz icimden geldi :) ) Benim karsimda kiz arkadas edinecekk el ele onumden onumden gececeklerr belki de evlenecekler vs vs :) Acini yasa erteleme.Amma o ne kadar degerse o kadar
Alin yazisina inanir misin? bilmiyorum.
Ama her insanin hayatini kurdugu,kuracagi insan tesadüf degil bence..Tipler farkli,karakterler farkli..
Kisiligi saglam, "adam"olmayi basarabilseydi zaten.Yarasi taze bir insan varken karsisinda yeni bir birliktelige baslamazdi.Hadi basladin göze sokmak nedir? Haksizsa sayet hakli konuma gelmeye calismazdi.Karsisiniza daha güclü,ayaklari saglam basan,kisiliginize uygun birisi elbet cikar.
Hirs yapmadan zamanini bekleyin sadece.
Hayat,sürprizlerle dolu..

Çok tesekkur ederim yorumlariniz icimi ısıtıyo hepiniz iyiki varsınız insallah öyle olur

Bi söz vardi 'gökte kıyılmadıkca yerde nikah kıyılamazmış ' çok etkilenmistim ve dogru bulmustum inanirim bende kismet degilmis . Bütün bu benim neden sevgilim yok durumlarim hırs galiba haklisiniz cok tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…