Eski nisanlimi yeni nisanlisiyla gordum film sahnesi gibiydi ?

Ona besledigim duygular oyle büyükmüş ki bir daha birini oyle saf temiz sevemem diye korkuyorum ve bu zamanda gercek sevgi kalmamis gibi hissediyorum beni de kimse sevmez diye dusunuyorum guvensizlikten galiba

Ona karsi sevgin tamamen bittiginde aslinda seni sevmeyip deger vermedigini gercekten anladigin zaman uzulmeni bile zaman kaybi olarak goruceksin ama zaman lazim.

Canim benim ya yazdiklarin benim ağrıma gitti ya hep öyle olur kötüler kazanıyor olan iyiye oluyr malesef

Canim benim ya yazdiklarin benim ağrıma gitti ya hep öyle olur kötüler kazanıyor olan iyiye oluyr malesef

Birinden ayrilabilirsiniz sevginiz bitebilir belki konu sahibi basina gelicek kotu olaylardan korunmus o kazanmistir bilemeyiz ki gonul islerinde birini zorla sevmek olmaz iyi kotu de olmaz.

A

Am yorumunda haklisin tabi ama ne biliym böyle şeyler insanin sevgiye aşka inancını azaltıyor zor şeyler malesef

Aslinda gercek ask sevgi olmadigindan bu acilar olabilir aslinda onemli olan birbirini bulmak dogru iki kisinin birbirini bulmasi onunda olasiligi az karsindaki sevgi ask istiyor mu gunumuzde az oldugunu dusunuyorum cok da takmamak lazim faniyiz.

eski anılarin vs insanin aklına gelmesi normal.. insani bi duygu. hayatinizda biri olsaydi boyle etkilenmezdiniz, biraz da su oluyor. ben yeni bir hayat kuramazken o kurdu duygusu, bu duygu da son derece normal. zaman gecsin biriyle tanısınca unutur. hayatınıza bakarsınız..

Ohooo bu neki sana neler cektiren insanlar gider baskasini el ustu tac eder gidet evlenir cocugu bile olur:)) ben artik alistim ilk duydugumda bende cok aglamistim ama sonradan allahima havale ettim sende oyle yap illaki birgun acisi cikar ahinin

Bilmiyorum cikarmi benim hakkim helal degil gerisi Allah la onun arasinda

Bilmiyorum cikarmi benim hakkim helal degil gerisi Allah la onun arasinda

Aci cekiyorsunuz anliyorum da birliteyken bile isteye yaptiginiz fedakarlik ve iyilikleri sonradan ayrilinca helal etmiyorum demek dogru mu?
Sizin hayatiniza biri girse sevseniz daha sonra sevmediginizi anlayip ayrilsaniz ve yeni biriyle birlikte olsaniz ayrildiginiz kisi size hakkim helal degil dese ne hissedersiniz?
Her turlu konuda hak aranabilir ama gonul meselesinde aranmaz ki.

Zorla o kadar olmuş olmadığı yerde ayrılmış olmamış şeyler için üzülmek yerine hayatına bakmalısın hayırlısı ileridedir.
Bitmiş gitmiş şeyi eşelemenin faydası yok. Bırak giden gitmiş

yanlıs anlamayın bır erkek olsam tamam bır kızı sevdim...nişanlandım sonra bana uygun bulmadım kendımce dıyelım...eee ayrılma hakkım yokmu...ayrılınca nıye beddua alıyımkı...bence fedakarlık yapmasydınız...kıymetınızı bilmeyene sizde yuz vermeseydınız...zorla degilki bu ışler..olmayınca olmuyor.

Birlikteyken yada ayrılık degil asil mesele . Mesela ayrilinca ben artik baskasini seviyorum diye kizin resmini atmasi bi ton gorgusuzluk laf soz yillara saygisi olmadi zaten nisani atan bendim

Onun nisanlanmasi onun kötü birisi olduğu anlamına gelmez demek ki uygun degilmissiniz insan en büyük dertlere katlanıyor allah bunu unutturacak dert vermesin diyorum zaman herşeyin caresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…