Eski nisanlimi yeni nisanlisiyla gordum film sahnesi gibiydi ?

Ne diyordu Şems
Olduğu "kadar"
Olmadığı "kader".
Neyse konuya döneyim sizin yanınızda mutlu değilmiş acı ama gerçek. Annenizi sahiplenmemiş , size ilgi göstermemiş ama o kızla gününü gün etmiş. Emin miyiz? Sizi gerçekten sevdiğine.. Tabi ki de zamanı gelince " ay buna mı yanmışım, üzülmüşüm " diyeceksiniz belki 1 belki 2 yıl sadece zaman. Aklınızı sadece düğüne yormayın takip etmeyin bu kadar size haber getirenlere de söyleyin adını dahi duymak istemiyorum diye. Kendinizi yıpratmayın.

Birlikteyken yada ayrılık degil asil mesele . Mesela ayrilinca ben artik baskasini seviyorum diye kizin resmini atmasi bi ton gorgusuzluk laf soz yillara saygisi olmadi zaten nisani atan bendim

Kendin ayrilmissin ne guzel zaten yaptiklariyla kendini ortaya koymus belki ayrildin diye sana hirsindan saygisizlik yapti

Evet 1 kere nisan attim onun yapvarmalariyla inanip baristim ve duzelme olmadi tekrar ayrildim ozaman tamamen bitti yada o 2 hafta arada birini buldu boyle kolay bitti nisanlisi zaten akrabasi cok tan aklina koydu demekki birlikteyken
Kendin ayrilmissin ne guzel zaten yaptiklariyla kendini ortaya koymus belki ayrildin diye sana hirsindan saygisizlik yapti

Bunu atlatmanız zor çünkü hala beklemişsiniz ama artık o beklenti bitmiş bakmayın siz bazen hayatın altı üstünden iyidir altı üstüne gelmiş hayatınızın size tavsiyem siz olun kendinizden emin olun ve pişman olacağınız fedakarlıklar yapmayın o zaman bir şey dokunmaz size

Eet beklentim vardi ama artik yok iyiki olmamis ta diyorum ama benim hayatimda bi hareketlilik olmadigi icin kafama takiyorum galiba

Neden bir sevgiliniz yok bılıyor musunuz? Onca zaman o adamı düşünüp onu beklediğiniz için kendi enerjinizle kendi önünüzü kestiniz. Evren böyle çalışır. Biz ne enerji gönderirsek bize onun karşılığını verir. Siz o adam hayatınızdaymış gibi yaşamaya devam ettiniz. Ve bu yüzden hayatınıza başka biri gir(e)medi. Ne zaman ki o adamı düşünmeyi bırakacaksınız. O zaman göreceksiniz ki hayatın sizin için hazırladığı çok güzel sürprizler var. Yapmayın. Kendinizi değmeyen bir adam için bu kadar üzmeyin.

Evet cok haklisiniz buna bende inaniyorum umarim dogru insan dogru zamanda karsima cikar cok tesekkur ederim bu guzel yorum icin

Coook uzun zamandir kimseyi dusunmuyorum ama hayatima giren yok :))

Neresi film sahnesi bunun? Alt tarafı yolda gormussun.. Seni takmayanı sec hiç takma sen onu dusunup buraya konu açıp cevaplayıp zamanını harcarken o evlilik hazırlığında...zamanı sen de iyi kullan

Gercek su ki: sen mutlu bir iliskide olsaydin su anda o öküzü düsünmezdin bile. Mutlu olmaya bak. Daha fazla üzme kendini

Kıyamam size, güçlü olun. Mutlu olduklarını bilemeyiz, görünürde herkes mutlu... Ayrıca olsunlar ya da olmasınlar boş verin. Siz kendi hayatınıza bakın

İnşallah öyle biri çıkar ki karşınıza, mutluluktan şu adamın varlığını bile unutursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…