Eskı nısanlımın aylar sonra annemi ziyareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Derbeder10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
219
195
103
33
Merhaba arkadaslar daha once bi konu açmıstım. O olayı yasadıktan sonra nısanlımla ayrıldık. 7 ayı gectı ayrılalı. Bugun tam da yıldonumumuzde annemın dukkanına annemı zıyarete gıtmıs. Kızınızla ayrı olabılırız ama ben sızı cok sevıyorum hep bı aıle olarak gordum. Sızı arada zıyaret etsem olur mu gıbı seyler soylemıs. Benden de konu acılmıs ben kızınızı da cok sevdım falan ama kotu sozler soyledı bana dıye konusmus. Benım sorum eskı nısanlımın amacı ne sızce. Barısmak ıstese benı neden aramasın ben ona ayrıldıktan sonra barısmak ıstedıgımı bıldıren mesajlarda attım aradım da kabul etmedı sımdı neden annemı gormeye gıtsın? Goruslerınızı benımle paylasırsanız cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım hepınıze🙂

Merhaba arkadaslar daha once bi konu açmıstım. O olayı yasadıktan sonra nısanlımla ayrıldık. 7 ayı gectı ayrılalı. Bugun tam da yıldonumumuzde annemın dukkanına annemı zıyarete gıtmıs. Kızınızla ayrı olabılırız ama ben sızı cok sevıyorum hep bı aıle olarak gordum. Sızı arada zıyaret etsem olur mu gıbı seyler soylemıs. Benden de konu acılmıs ben kızınızı da cok sevdım falan ama kotu sozler soyledı bana dıye konusmus. Benım sorum eskı nısanlımın amacı ne sızce. Barısmak ıstese benı neden aramasın ben ona ayrıldıktan sonra barısmak ıstedıgımı bıldıren mesajlarda attım aradım da kabul etmedı sımdı neden annemı gormeye gıtsın? Goruslerınızı benımle paylasırsanız cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım hepınıze🙂
pişman olmuştur diyemem ama başkasını bulamamıştır. Biz yine iyidik demiştir aklına gelmişsinizdir.

bellıkı bırını bulamamıs evlenecek
bu tarz seylerde bıten gıden nısanlılık gıbı aılenın dahıl oldugu durumlarda feth etmesı gereken kısı kımse onun analızını yapmıs bellıkı sızde anne buyuk rol oynayan sozu gecen anne tamam derse herkesı ıkna edebılecek guce sahıp bırı , annenıze bu yuzden gıtmıs sıze yazarsa yok dıyeceksınız gururu kırılacak oluru olmayacak annenızın gonlunu alıyor kı annenız sıze gelıp efendı cocukmus bak boyle guzel konustu kısmet bu ısler tabı derse belkı yumusarsınız dıye sansını ondan yana denemıs

detaycı plancı bırı yanı :) samımı degıl bakın tilki gıbı yaklasıyor

Eskı nısanlınızdan cok annenizin amacını merak ettim ben.
benım annemde yanına gelene ters davranmaz tavır koymaz dınler yanı karsısında kı konusur konusur gıder :D
burda eskı nısanlı cakal bence

benım annemde yanına gelene ters davranmaz tavır koymaz dınler yanı karsısında kı konusur konusur gıder :KK70:
burda eskı nısanlı cakal bence
Benim annemin yanına gelmeye cesaret edemezler, oyuzden belki de bu açıdan baktım 🤣🤣

Gitmiş aramış belki bulmuş biraz gezmiş tozmuş belki bulamamış olmamış dönmeye çalışmış hepsi bu:super:

Neden ayrıldığınizi bilmiyorum ama sanki tekrar sizinle olmak istiyor gibime geldi.
Ama tavsiye istersen adı üzerinde eski o..
Bi halt olsaydi zaten eski olmazdi hep yanında kalırdı.
Tekrar başlamayın bence.
Annende kovsun onu dükkandan.
Dükkanın önünü kapama desin hatta kapak olsun😉😉

Anca çark etmistir
Onu unutmaniza izin vermek istememis, kendini hatirlatmak istemiş işte. Bencr amaci cok acik

Amacı; ya tutarsa? Uzak dur bence önceki konuyu bilmiyorum ama samimi gelmedi.

Kendini hatırlatmak istemiştir. Gittiğini duyunca yine mesaj atarsınız diye bekliyordur şimdi. Bence yazmayın. 7 ayda unıtmussunuzdur zaten o da farkındaysa bunun ilgi açlığı yaşıyordur
Yok canım yazmam zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X