Eskı nısanlımın aylar sonra annemi ziyareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk görüşmede demez. İleriki günlerde diyecektir
Cuma gunu bıdaha gelırım demıs annem bana soyledı gel dıcenı de dedı bende banane ya dedım konusmak ıstıyosa ayagıma gelırdı ben hıc duymamısım gıbı davranıcam gelırsede avucunu yalıcanı soylucem😂😂

Cuma gunu bıdaha gelırım demıs annem bana soyledı gel dıcenı de dedı bende banane ya dedım konusmak ıstıyosa ayagıma gelırdı ben hıc duymamısım gıbı davranıcam gelırsede avucunu yalıcanı soylucem😂😂
Ayrılma sebebiniz yüzyüze bakılmayacak bir mevzu değilmiş. Şayet barışmaya çabalarsa gerçekten gayret ederse tekrar deneyebilirsiniz bence

Hayırdır niyetin ne annemin yanına gitmişsin
Amacın maksadın ne diye yaz. Derim en net cvp onda

Ooo yine gelecek heee
Ben olsam giderim oraya
Annemin yanından kovarım
Bak sen kaleyi içten feth edip
Sana yakınlaşcak he

Hayırdır niyetin ne annemin yanına gitmişsin
Amacın maksadın ne diye yaz. Derim en net cvp onda
Zaten yazmamı beklıyo 2 gundur bırsuru fake hesaptan ıstek geldı tesaduf mu bılmem ama delırdı ben onu aramayınca neden aramıyo bu dıyodur kesın 😂😂

Ayrılma sebebiniz yüzyüze bakılmayacak bir mevzu değilmiş. Şayet barışmaya çabalarsa gerçekten gayret ederse tekrar deneyebilirsiniz bence
Onca zaman gectı cok ıstedım ılk ayrıldıgımızda barısmak o bana hıc acımadı bıle yuzume ayrılalım bıde dıyemedı telefonda bıtırdı gectı annemı bu 7ayda ne aradı ne mesaj attı aklına sımdı mı geldık aklına samımı oldugunu dusunmuyorum eger oyle olsaydı annemı de kullanmazdı benı arardı yada benı kotulemeye calısmazdı hem unutmamıs baksana beddua ettı bana demıs barısınca soylemıcek mı yuzume vurmıcak mı🙂

Biz ayrıldığımızda ben çok üzülmüştüm, tekrar barışmak için çok yalvardım. Ne zaman ki aramayı bıraktım, beş ay sonra geri döndü :) ego işte...

Merhaba arkadaslar daha once bi konu açmıstım. O olayı yasadıktan sonra nısanlımla ayrıldık. 7 ayı gectı ayrılalı. Bugun tam da yıldonumumuzde annemın dukkanına annemı zıyarete gıtmıs. Kızınızla ayrı olabılırız ama ben sızı cok sevıyorum hep bı aıle olarak gordum. Sızı arada zıyaret etsem olur mu gıbı seyler soylemıs. Benden de konu acılmıs ben kızınızı da cok sevdım falan ama kotu sozler soyledı bana dıye konusmus. Benım sorum eskı nısanlımın amacı ne sızce. Barısmak ıstese benı neden aramasın ben ona ayrıldıktan sonra barısmak ıstedıgımı bıldıren mesajlarda attım aradım da kabul etmedı sımdı neden annemı gormeye gıtsın? Goruslerınızı benımle paylasırsanız cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım hepınıze🙂
Fakir ama guruluyuz 😂😅😅
Yanı sana yazmayı yemedi annenle işi bağlamaya çalışıyor..
Sen yazacaksın anneme gelmişin filan ilk yazan o olmayacak..
Ilk adımı senden bekliyor 😂

Yani bence mevzu önemli.
Aslında cok bısey yoktu hatta ayrıldıktan sonra gorustuk barısmak ıstedı o da ama daha sonra vazgectı ben barısmak ıstedıgımı defalarca dıle getırdım unutamıyorum falan yazdım cevap bıle verme tenezzulunde bulunmadı o yuzden cok kırgınım hele son aradıgım da ınsan olan laftan anlar dedı tamam dıyebıldım kapattım telı bıdaha da aramadım aklıma ıllakı gelıyo ondan sonra hayatıma kımseyı almadım boyle bısey olsun aklıma dırek gelıyodu ama kırgınlıgım herseyın uzerınde canım

D Derbeder10 Eski konunuzu okuyunca hatırladım,adam eski nişanlısına aldığı eşyaları kullanmıyorsunuz diye sizden mesajla ayrılmıştı.

Bu adam tüm sülalenizi ziyaret edip elini öpse ne olur? Çul çaput uğruna bıraktı sizi

Aslında cok bısey yoktu hatta ayrıldıktan sonra gorustuk barısmak ıstedı o da ama daha sonra vazgectı ben barısmak ıstedıgımı defalarca dıle getırdım unutamıyorum falan yazdım cevap bıle verme tenezzulunde bulunmadı o yuzden cok kırgınım hele son aradıgım da ınsan olan laftan anlar dedı tamam dıyebıldım kapattım telı bıdaha da aramadım aklıma ıllakı gelıyo ondan sonra hayatıma kımseyı almadım boyle bısey olsun aklıma dırek gelıyodu ama kırgınlıgım herseyın uzerınde canım
anladım, genelde erkekler konuyu uzatmamak için böyle uyuz tepkiler veriyor. Peşlerinden koşmayı bırakınca da pişman oluyorlar. Birlikte yaşamayı zorlaştıracak şeyler varsa tekrar görüşmeye gerek yok. Yukarıda burçak86nın yorumunu okudum. Böyle bir şey absürt bir durum. Absürt insanlara yol verilmeli. İnsanın ömrünü tüketirler ve sürekli yeni absürtlüklerle gelirler. Eski nişanlısının eşyasını kullanmıyorsun diye ayrılmak da böyle bir absürtlük. Üstelik emrivakiyle hükümranlık kurmaya çalışmak eşler için çok yıpratıcı

D Derbeder10 Eski konunuzu okuyunca hatırladım,adam eski nişanlısına aldığı eşyaları kullanmıyorsunuz diye sizden mesajla ayrılmıştı.

Bu adam tüm sülalenizi ziyaret edip elini öpse ne olur? Çul çaput uğruna bıraktı sizi
Aynen canım ama daha sonra alacagını soylemıstı ama benı 2 kere yarı yolda bıraktı ben guvenmıyorum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X