Eskı nısanlımın aylar sonra annemi ziyareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden ayrıldığınizi bilmiyorum ama sanki tekrar sizinle olmak istiyor gibime geldi.
Ama tavsiye istersen adı üzerinde eski o..
Bi halt olsaydi zaten eski olmazdi hep yanında kalırdı.
Tekrar başlamayın bence.
Annende kovsun onu dükkandan.
Dükkanın önünü kapama desin hatta kapak olsun😉😉
Annem oyle seyler yapmaz ya dınlemıs benden falan konu acılmıs hatta ona ragmen ses etmemıs yapısı oyle😂

Anca çark etmistir
Onu unutmaniza izin vermek istememis, kendini hatirlatmak istemiş işte. Bencr amaci cok acik
Gerı donmek ıstemıyorum oyle bı nıyetı oldugunu da dıle getırmemıs zaten canım oyle niyetı olsa der bızı barıstırın falan dıye demez mı😂

Gerı donmek ıstemıyorum oyle bı nıyetı oldugunu da dıle getırmemıs zaten canım oyle niyetı olsa der bızı barıstırın falan dıye demez mı😂
Egosu zedelenir. %90 sadece öylesine gelmiş ziyaret etmiş, %10 kızınız suçlu onun yüzünden ayrıldık diye kendini hatırlatmış. Durum değerlendirmesi gibi :) iyi ki evlenmeden görmüşsün

Bence aileden Hariç senin rızan var sanki
Rızam yok cok dusundum barısmak ıstemıyorum ama dun bızım yıldonumumuzdu aklıma geldı bıraz ıcım burkuldu bıde anneme zıyarete gıttıgını duyunca cok sasırdım ınsan ıster ıstemez uzuluyo boyle konularda ama sıddetlı bı ayrılma oldu barısılsa da soylenen sozlerın unutulcagını dusunmuyorum hep sen bana bunu dedın sen ona sunu dedın olucak o yuzden sonu yıne ayrılık🙂 barısmak ıstemıyorum canım sadece uzuldum

Egosu zedelenir. %90 sadece öylesine gelmiş ziyaret etmiş, %10 kızınız suçlu onun yüzünden ayrıldık diye kendini hatırlatmış. Durum değerlendirmesi gibi :) iyi ki evlenmeden görmüşsün
Yanı soyle dukkanda ben de olabılırdım canım kotulemek amacıyla geldıgını sanmam ama sadece zıyaret ıcın evet olabılır

Rızam yok cok dusundum barısmak ıstemıyorum ama dun bızım yıldonumumuzdu aklıma geldı bıraz ıcım burkuldu bıde anneme zıyarete gıttıgını duyunca cok sasırdım ınsan ıster ıstemez uzuluyo boyle konularda ama sıddetlı bı ayrılma oldu barısılsa da soylenen sozlerın unutulcagını dusunmuyorum hep sen bana bunu dedın sen ona sunu dedın olucak o yuzden sonu yıne ayrılık🙂 barısmak ıstemıyorum canım sadece uzuldum
Hayırlısı olsun o zaman sonuç değişmeyecek ise neden neden diye düşünmenin anlamı yok.

Nisanlınız baskasını bulamamış size yol yapıyor işte. Ben inanmiyorum yok aile gibiymiste söykeymis böyleymis vs..

Annem oyle seyler yapmaz ya dınlemıs benden falan konu acılmıs hatta ona ragmen ses etmemıs yapısı oyle😂
Biliyorum canım ya annelerimiz naif insanlar ama bu herifin gelişi hic hayırlı gelmedi bana.
Sanki senin alanina girip senin adim atmanı bile bekliyor olabilir hadsiz..ahh varyaa tam ağzının payını vermelik bi herif ama en iyisi yokmuş gibi davranmak gitsin uzak dursun senden.
Pişman olan adam zaten ayrilmaz ama diyelim ki çok pişman adam gibi çıkar özrünü dilerdi.hareketleriyle de belli ederdi.hala nazlı nazlı takılıyor salla gitsin😉

Kaleyi içten fethedip, annenizin size barışmanız yönünde baskı yapmasını umuyor olabilir mi? Bana kötü sözler söyledi şeklinde sizi suçlamasından, annenizi kendi tarafına çekmeye çalışmış gibi düşündüm ama...

Barışmak istemiyormuşsunuz bitmiş gitmiş kasedi zaten bastan sarmanın manası da yok. Oturup bunu düsünmeniz bile gereksiz annenizin yanına bir gelir iki gelir sonra yok olur gider. Kendisini hatırlatmak istemiş aklınca. Hic takmaya degmez.

Kaleyi içten mi fethetmek istiyor?Annen ne tepki verdi ne için gelmiş gibi görünüyor dedi.

Ben buna katılmadım. Öylesine gelmek için doğru bir adres değil. Annesi tersleyebilirdi, suçlayabilirdi, kızım birini seviyor diyebilirdi. Öylesine gelmek için büyük risk.

Ama günah çıkartmak istemiş olabilir. Bir de bence esas neden kendini aratmak istiyor olması.

Öldün mü diye kontrol ediyor eger ölmediysen kaleyi icten feth edip seni öldurmeyi düşünüyor bence düşme boyle seylere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X