- 1 Haziran 2019
- 219
- 195
- 103
- 33
- Konu Sahibi Derbeder10
Ama neden benı aramıyor acaba aılemın hala rızası var mı dıye kontrol mu edıyoYol yapıyor inceden inceden sizi yokluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama neden benı aramıyor acaba aılemın hala rızası var mı dıye kontrol mu edıyoYol yapıyor inceden inceden sizi yokluyor.
Bakalım altından ne cıkıcak beklıyorumAmacı; ya tutarsa? Uzak dur bence önceki konuyu bilmiyorum ama samimi gelmedi.
Bencede barısmak ıstese bana gelırdı bende oyle dusundum7auda peşinden koşan, ilgi gösteren olmamıştır. Ayrıca barışmak istese sana gelirdi.
Annem oyle seyler yapmaz ya dınlemıs benden falan konu acılmıs hatta ona ragmen ses etmemıs yapısı oyleNeden ayrıldığınizi bilmiyorum ama sanki tekrar sizinle olmak istiyor gibime geldi.
Ama tavsiye istersen adı üzerinde eski o..
Bi halt olsaydi zaten eski olmazdi hep yanında kalırdı.
Tekrar başlamayın bence.
Annende kovsun onu dükkandan.
Dükkanın önünü kapama desin hatta kapak olsun![]()
Gerı donmek ıstemıyorum oyle bı nıyetı oldugunu da dıle getırmemıs zaten canım oyle niyetı olsa der bızı barıstırın falan dıye demez mıAnca çark etmistir
Onu unutmaniza izin vermek istememis, kendini hatirlatmak istemiş işte. Bencr amaci cok acik
Egosu zedelenir. %90 sadece öylesine gelmiş ziyaret etmiş, %10 kızınız suçlu onun yüzünden ayrıldık diye kendini hatırlatmış. Durum değerlendirmesi gibi :) iyi ki evlenmeden görmüşsünGerı donmek ıstemıyorum oyle bı nıyetı oldugunu da dıle getırmemıs zaten canım oyle niyetı olsa der bızı barıstırın falan dıye demez mı![]()
Bence aileden Hariç senin rızan var sankiAma neden benı aramıyor acaba aılemın hala rızası var mı dıye kontrol mu edıyo
Rızam yok cok dusundum barısmak ıstemıyorum ama dun bızım yıldonumumuzdu aklıma geldı bıraz ıcım burkuldu bıde anneme zıyarete gıttıgını duyunca cok sasırdım ınsan ıster ıstemez uzuluyo boyle konularda ama sıddetlı bı ayrılma oldu barısılsa da soylenen sozlerın unutulcagını dusunmuyorum hep sen bana bunu dedın sen ona sunu dedın olucak o yuzden sonu yıne ayrılıkBence aileden Hariç senin rızan var sanki
Yanı soyle dukkanda ben de olabılırdım canım kotulemek amacıyla geldıgını sanmam ama sadece zıyaret ıcın evet olabılırEgosu zedelenir. %90 sadece öylesine gelmiş ziyaret etmiş, %10 kızınız suçlu onun yüzünden ayrıldık diye kendini hatırlatmış. Durum değerlendirmesi gibi :) iyi ki evlenmeden görmüşsün
Hayırlısı olsun o zaman sonuç değişmeyecek ise neden neden diye düşünmenin anlamı yok.Rızam yok cok dusundum barısmak ıstemıyorum ama dun bızım yıldonumumuzdu aklıma geldı bıraz ıcım burkuldu bıde anneme zıyarete gıttıgını duyunca cok sasırdım ınsan ıster ıstemez uzuluyo boyle konularda ama sıddetlı bı ayrılma oldu barısılsa da soylenen sozlerın unutulcagını dusunmuyorum hep sen bana bunu dedın sen ona sunu dedın olucak o yuzden sonu yıne ayrılıkbarısmak ıstemıyorum canım sadece uzuldum
Haklısın canımHayırlısı olsun o zaman sonuç değişmeyecek ise neden neden diye düşünmenin anlamı yok.
Biliyorum canım ya annelerimiz naif insanlar ama bu herifin gelişi hic hayırlı gelmedi bana.Annem oyle seyler yapmaz ya dınlemıs benden falan konu acılmıs hatta ona ragmen ses etmemıs yapısı oyle![]()
Ben buna katılmadım. Öylesine gelmek için doğru bir adres değil. Annesi tersleyebilirdi, suçlayabilirdi, kızım birini seviyor diyebilirdi. Öylesine gelmek için büyük risk.Egosu zedelenir. %90 sadece öylesine gelmiş ziyaret etmiş, %10 kızınız suçlu onun yüzünden ayrıldık diye kendini hatırlatmış. Durum değerlendirmesi gibi :) iyi ki evlenmeden görmüşsün
İlk görüşmede demez. İleriki günlerde diyecektirGerı donmek ıstemıyorum oyle bı nıyetı oldugunu da dıle getırmemıs zaten canım oyle niyetı olsa der bızı barıstırın falan dıye demez mı![]()
Cok guldum yaÖldün mü diye kontrol ediyor eger ölmediysen kaleyi icten feth edip seni öldurmeyi düşünüyor bence düşme boyle seylere