Eski nişanlımın iğrençliği

İyi ki buluşmussun
Yoksa ömür boyu hata mı ettim derdin
Şimdi ne kadar doğru bi karar verdiğini anlamışsındır
barışalım diye çağırmamış ki hazımsızlıktan içindekileri kusmak için çağırmış
Verilmiş sadakan varmış

Adam ederini belli etmis. Sansliniz ki kurtulmussunuz. O ise hala bazi seyleri hazmedemiyor.

Hanımlar, öyle bir hata yaptım ki.. bulunduğum şehre gelmemek için beni yüz üstü bırakan , düğünden bir ay önce, düğün provasına çağrıldığımız gün beni terkeden o itle nişan attıktan bir ay sonra buluştum ben. O kadar pişman oldum ki buluştuğuma. Nişan atmışım ama belki dedim pişman olur barışmak ister görüşeyim. Bana öyle iğrenç şeyler söyledi ki şok oldum. Görüştük, hiç bir mahcubiyet yok ve beni suçladı her zamanki gibi. Ben sabretmemişim beklememişim onu ben atmışım nişanı ! Neden geldin sen diyorum niye buluşmak istedin ? Son kez görmek istedim seni diyip ağladı. Çözüm bulalım diyorum. Her şey bitti tekrar nasıl olacak ailelerimizin yüzüne nasıl bakacağız dedi. Bana ayrılırken ne dedi biliyor musunuz?( Bunu söylememin amacı, içimde öyle bir kin var ki aradan aylar geçtikçe daha çok kinleniyorum. Sizinle paylaşmak istedim siz de bir şeyler söyleyin de iyice iyice nefret edeyim hiç aklıma gelmesi diye)
Dedi ki eğer ilerde kocan seni yapamazsa çağır ben yaparım
Çok gevşek bir şekilde bunu söyledi . Ne söylediğini bilmeyen pislik bi insan olduğunu o gün çok daha iyi anladım
Kendimi çok suçluyorum nasıl buluştum onunla zaman geçirdim diye. Eğer buluşmasaydım vicdan azabı çekiyorum diyip ağlamasıyla kalacaktı
Ama vicdan azabı artık çekmiyor benimle buluştuktan sonra eminim buna . Ben görüşünce içini rahatlattı . Allah’ın belası
sizi düğün öncesi terk edip giden biri ile görüşüp birde çözüm yolları sunmussunuz yanı o cesareti siz vermişsiniz

Üzme kendini.o da kendini oyle teselli etmis.onun da cani yanmis belli ki.ya sana musallat olsaydi.emin ol sonra bu dedigine pisman olmustur.yakinda seni tekrar arayacak bence.istemiyorsan asla gorusme.

Hanımlar, öyle bir hata yaptım ki.. bulunduğum şehre gelmemek için beni yüz üstü bırakan , düğünden bir ay önce, düğün provasına çağrıldığımız gün beni terkeden o itle nişan attıktan bir ay sonra buluştum ben. O kadar pişman oldum ki buluştuğuma. Nişan atmışım ama belki dedim pişman olur barışmak ister görüşeyim. Bana öyle iğrenç şeyler söyledi ki şok oldum. Görüştük, hiç bir mahcubiyet yok ve beni suçladı her zamanki gibi. Ben sabretmemişim beklememişim onu ben atmışım nişanı ! Neden geldin sen diyorum niye buluşmak istedin ? Son kez görmek istedim seni diyip ağladı. Çözüm bulalım diyorum. Her şey bitti tekrar nasıl olacak ailelerimizin yüzüne nasıl bakacağız dedi. Bana ayrılırken ne dedi biliyor musunuz?( Bunu söylememin amacı, içimde öyle bir kin var ki aradan aylar geçtikçe daha çok kinleniyorum. Sizinle paylaşmak istedim siz de bir şeyler söyleyin de iyice iyice nefret edeyim hiç aklıma gelmesi diye)
Çok gevşek bir şekilde bunu söyledi . Ne söylediğini bilmeyen pislik bi insan olduğunu o gün çok daha iyi anladım
Kendimi çok suçluyorum nasıl buluştum onunla zaman geçirdim diye. Eğer buluşmasaydım vicdan azabı çekiyorum diyip ağlamasıyla kalacaktı
Ama vicdan azabı artık çekmiyor benimle buluştuktan sonra eminim buna . Ben görüşünce içini rahatlattı . Allah’ın belası
Böyle kıl payı kurtulduğunuza göre birine büyük bir iyilik yapmış olmalısınız.

Canim bulustugun icin kendini suclama, ben iki kez farkli insanlarla nisan attim ve ikisiyle de bir süre sonra yüz yüze görüstüm. Buna sadece benim degil onlarin da ihtiyaci vardi, birseyleri kafada oturtabilmek, bazen kinini kusabilmek, bazense sadece vedalasabilmek icin. Yani bunda hic bir sorun yok.
Senin eski nisanlin tam bir komedi, acıdım kendisine resmen. Hayatini hep mutsuz ve baskalarini da mutsuz ederek gecirecek, hep ayni döngüyü yasayacak. Ama sen öyle degilsin bunu unutma. Allah karsina daha iyilerini cikarir cünkü artik tecrübelendin.

Şimdi ben. Anlayamadım beni terketti diyorsunuz ama nişanı siz atmışsınız olayı pek anlayamadım kusura bakmayın ama üslup cok çirkin o yüzden üzülmeyin hakkınız da hayırlısı olsun

Sen kime nasıl bir iyilik yaptın veya sadaka verdinde bu aşağılık şeref yoksunundan kurtuldun acaba? Dua et ucuz atlamışsın pisliğe bak çok sinirlendim şuan.
Allahın sevgili kuluymuş 🤗

Bence çok iyi bir laf etmiş, ağzına sağlık adamın :KK9::KK9::KK9:
Çünkü siz belli ki hala 'olsun, aileler karşı da çıksa bir yolunu buluruz, yeter ki sevelim,sevilelim, kuşlar , kelebekler' modunda gitmissiniz bulusmaya. Daha şimdiden unutmuşsunuz yaşananları, yüksek ihtimalle karisinza çıkan yeni insanları , ilişkinizin en güzel zamanlarını hatırlayarak 'kimse onun gibi değil,bühüüü🥺' diye reddedecek, kendi mutlulugunuzu sabote edecek, geceler boyu pişmanlıkla aglayacaktiniz.
Ama bu söz içinizi sogutmustur.
O yüzden, bence iyi ki de duydunuz.

Şimdi ben. Anlayamadım beni terketti diyorsunuz ama nişanı siz atmışsınız olayı pek anlayamadım kusura bakmayın ama üslup cok çirkin o yüzden üzülmeyin hakkınız da hayırlısı olsun
Nişanı atmama sebep oldu o yüzden o terketti diye bakıyorum ben. Sağolun teşekkür ederim teselliniz için

Mesaj at, ona teşekkür et; ne kadar pislik iğrenç bir yaratık olduğunu sana bir daha hatırlattığını, içindeki son iyi niyeti öldürdüğünü, son sevgi kırıntısını yaktığını, aklındaki son soru işaretini silip attığını, böylelikle artık hayatına tertemiz bir sayfa açabileceğini ona belirt. Bu yeter o kekoya.

Ailelere nasıl anlatçaaaaz diye sızlanan, ama buna rağmen dışarda errrrkeğim diye aslan kaplan gibi dolanan, yetersizliği diline vurmuş bamya. Bi de tayin almayacaktı kendi popişinin rahatı uğruna, seni yalnız elin memleketinde bırakacaktı, ama sorsan errkek, muhteşem pipi.

Back
X