• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlın senden ayrılmakta haklıymış diyen eş

Hic uzatmadan konuya giriyorum esimle suanlik uzaktayız hayal kuruyoduk cocugumuz olursa diye. Bana çocuğumuza vurursun sem cok sinirlisin falan dedi. Basta sadece üzüldüğümü belli ettim sonra kizmaya basladim. Bak gordun mu elestiriye bile tahammulun yok sen kesin doversin dedi. Ben asla yapmam diye aglamaya basladim. Sonra tartışma gereksiz yere uzadi da uzadi. Bi ozur dileyemiyo beyefendi. Anneligime laf ettin senin babaligina laf etsem uzulmez misin diyorum. Uzulurum diyo. Ama bu kadar. Sonra en son dedi eski nişanlına sormuştum neden ayrildiniz diye o da cok sıkıyodu demişti. Valla cocuk cok hakliymis dedi. Ben de önce oturdum bi güzel agladim. Sonra da ayrilmak istiyomusun dedim omce kararsizim dedi. Cok sıkıyorsun hep kucuk seyler kavgaya donusuyor dedi. Sonra istemiyorum dedi. Ben de bunu soyleyen adam herseyi gozden çıkarmıştır sen istesen de ben devam edemem dedim. Yenilir yutulur bisey degil dedim. Yat sacmaliyosun uyu diyo bana. Siz olsanız napardiniz cok uzgunum herseyi yutup oturmak istemiyorum

nişanlıya sormak ve yüze vurmak çok yanlış, çok çok yanlış
öte yandan bence eşiniz sizden soğumak üzere
sanırım bıktırmışsınız
ayrılmak istiyor musun dediğinizde bile önce kararsızım demiş
sizin çocuğu döveceğinizi düşünmesi, sinirli olduğunuzu düşünmesi, ayrılıp ayrılmamayı düşünmesi, çok sıkıyorsun hep küçük şeyler demesi...
"çabuk parlıyorum hemen sönüyorum" diyerek geçiştirebileceğiniz kadar basit şeyler değil bence
eşiniz tam sınırda gibi
yutup oturmak istemiyorum, ayrılmak istiyorum diyorsunuz da eğer bu söylediklerinizde ciddi değilseniz oturup ciddi bir öz eleştiri yapmanızı tavsiye ederim

Adam yanlış birşey dememiş ki
En ufak şeyleri bile büyütmenden biktim demiş
Gerçekten de en ufak şeyi büyütmeniz su yazdığınız muhabbetten belli.
Adamın her dediğine alınıyorsaniz, ağlayıp duruyor sinirlenip (sanki liseli sevgiliymis gibi) ayrılık lafları söylüyorsunuz adam dediklerine haklı.
Çooooook zor işi sizinle.
Ne güzel bir muhabbet kurmuşsunuz,ortak bebeğinizle ilgili pembe hayaller..böyle ufacık birşeyi uzatmanın ağlamanin zirlamanin kavga çıkartmanın alemi ne?
Bak hem senin tadın kaçtı hem onun
Ayrıca zırt pırt ağlayan insan karşısındakini boğar. Benim de sinir bozucu bir erkek arkadaşım vardı, her şeye gözleri dolan. İnsan bir yerden sonra tahammül edemiyor

dogmamis cocuga Don bicmek deyiminin vucut bulnus halisin... hakketen ikiniz de cok sikicisiniz... hayati zindan edin birbirinize boyle... daha gebe bile degilsin...

Hangimiz annemizin o meshur terligini yemedik ki.. Evlilik ozveri karsilikli anlayis ve yeri gelince hakli oldugun halde alttan almayi gerektirir. Bu gibi konulardan bosanilsaydi evli kimse kalmazdi. Cocuk icin acele etmeyin esinizle ikinizde sinirlenmeden konusun kirildiginiz noktalari birbirinize soyleyin ve evliginiz uzerine calisin biraz boyle kavga gurultuyle hayat gecmez..

Ortada cocuk yok bisey yok. Esim bana sen cocugu doversin filan dese gulerim, sakaya vururum. Oturup salya sumuk olup "hayyyiiirrr vurmaaam" nedir yani? Her lafta agliyorsun. Tepkilerin çok abartili.

Sinirli bir tipsem adamın burmuna kadar gelmiş demek.
Hayatta en katlanamayacağım tip sinirli erkektir benim mesela.fazla agrasyon hissettiğimde hemen kaçarım.
Ben şeyi anlamadım sizin eski nişanlınızla mı konuşmuş eşiniz?bana tuhaf geldi bu.

Sinirli bir tipsem adamın burmuna kadar gelmiş demek.
Hayatta en katlanamayacağım tip sinirli erkektir benim mesela.fazla agrasyon hissettiğimde hemen kaçarım.
Ben şeyi anlamadım sizin eski nişanlınızla mı konuşmuş eşiniz?bana tuhaf geldi bu.
Evet konusmus ama ne zaman ve nasil bilmiyorum konuşmuyoruz şuan soramadım

Eşiniz oldukça genişmiş..

Geri dönülmez şekilde tartışmayın. Şuan çözüm odaklı düşünün ve öyle konuşun / hesap sorun.

Hic uzatmadan konuya giriyorum esimle suanlik uzaktayız hayal kuruyoduk cocugumuz olursa diye. Bana çocuğumuza vurursun sem cok sinirlisin falan dedi. Basta sadece üzüldüğümü belli ettim sonra kizmaya basladim. Bak gordun mu elestiriye bile tahammulun yok sen kesin doversin dedi. Ben asla yapmam diye aglamaya basladim. Sonra tartışma gereksiz yere uzadi da uzadi. Bi ozur dileyemiyo beyefendi. Anneligime laf ettin senin babaligina laf etsem uzulmez misin diyorum. Uzulurum diyo. Ama bu kadar. Sonra en son dedi eski nişanlına sormuştum neden ayrildiniz diye o da cok sıkıyodu demişti. Valla cocuk cok hakliymis dedi. Ben de önce oturdum bi güzel agladim. Sonra da ayrilmak istiyomusun dedim omce kararsizim dedi. Cok sıkıyorsun hep kucuk seyler kavgaya donusuyor dedi. Sonra istemiyorum dedi. Ben de bunu soyleyen adam herseyi gozden çıkarmıştır sen istesen de ben devam edemem dedim. Yenilir yutulur bisey degil dedim. Yat sacmaliyosun uyu diyo bana. Siz olsanız napardiniz cok uzgunum herseyi yutup oturmak istemiyorum
valla yapabiliysun bu yoldan giit erkeklere bunu desen varya ooooooooo evden kacardıı

Karşılıklı blöf yapmışsınız olayın sonunda. Ayrılamazsınız. Ayrılmanıza da gerek yok bence. Olur böyle tartışmalar. Barışırsınız.

Ama haklı her şeyi çok abartıp sıkıyorsunuz. Benimki de diyor bana sen vurursun diye. Ki ben küçükken şiddet gördüğüm ve aşırı karşı olduğum için benim için hassas bir konu. Yine de bu dediğinden kavga konusu çıkarmak aklıma gelmezdi. Bir de önce üzülmüşsünüz, sonra sinirlenmişsiniz, sonra oturup ağlamışsınız, sonra tartış tartış....

Haklısın cok haklısın da işte. Ben cok guzel hayaller kurmustum. Hepsini tek sözüyle yıktı. Ben bunu gectim. Ah o son soz yok mu. Tsunami etkisi yaratti aşık olduğum adama buz gibi oldum
Bu dediğiniz de melodramatik kavganız gibi. Duygularınızı uçlarda yaşıyorsunuz.

Back
X