eski defterleri karıştırmakla hiç iyi yapmamışsın ya.Merhaba,
Eşimle evlenmeden önce bir Rus kızla sevgili gibi görüşmüş. Kizla bir etkinlikte tanışmış. Sonra bir yıldan fazla uzak mesafeden görüşmüşler. en son Moskovaya onu görmeye gitmiş ama kız görüşmeye gitmemiş. Ayrılmışlar.
Bunu nişan vs tanışma döneminde anlatmıştı. Şimdi 7 aylık evliyiz . Ama bu kızı merak edip araştırdım ve etkinlik sayfasından buldum birlikte fotoğrafları da var. kızın facebook profilini de buldum.
Kız çok güzel
Ben zaten kendimle hiç barışık değilim. kız kardeşimle hep kıyaslandım arkadaş çevremde. Şu an o kızdan sonra nasıl bana baktı.. o olmadı zaten artık bununla idare edelim mi dedi diye düşünüp üzülüyorum. içimden ağlamak geliyor.
Eşime kızı ve fotoğraflarını bulduğumu söyledim. o da beni sevdiğini güzel olduğumu söylüyor ama buna inanamıyorum. sırf teselli için söylüyor . bunlara takılma vaktin değerli vs diyor ama benim içim huzursuz .
Ne yapmalıyım? nasıl düşünmeliyim?
Benim de eskiden görüştüklerim oldu ama ben esimden çok memnunum. keşke demiyorum arkaya dönüp. yine de acaba o diyor mudur diye çok üzülüyorum huzursuz oluyorum
Kendinden düşün bence.Bu benimde merak ettiğim bir şey ya gerçekten erkeklerin önceki sevgilisi çok güzelse bende illet oluyorum adamlar unutuyor mu bunları?
o olmadı zaten artık bununla idare edelim mi dedi diye düşünüp üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?