Eski Rus sevgili :(

Dross

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
392
428
53
Merhaba,

Eşimle evlenmeden önce bir Rus kızla sevgili gibi görüşmüş. Kizla bir etkinlikte tanışmış. Sonra bir yıldan fazla uzak mesafeden görüşmüşler. en son Moskovaya onu görmeye gitmiş ama kız görüşmeye gitmemiş. Ayrılmışlar.

Bunu nişan vs tanışma döneminde anlatmıştı. Şimdi 7 aylık evliyiz . Ama bu kızı merak edip araştırdım ve etkinlik sayfasından buldum birlikte fotoğrafları da var. kızın facebook profilini de buldum.

Kız çok güzel

Ben zaten kendimle hiç barışık değilim. kız kardeşimle hep kıyaslandım arkadaş çevremde. Şu an o kızdan sonra nasıl bana baktı.. o olmadı zaten artık bununla idare edelim mi dedi diye düşünüp üzülüyorum. içimden ağlamak geliyor.

Eşime kızı ve fotoğraflarını bulduğumu söyledim. o da beni sevdiğini güzel olduğumu söylüyor ama buna inanamıyorum. sırf teselli için söylüyor . bunlara takılma vaktin değerli vs diyor ama benim içim huzursuz .

Ne yapmalıyım? nasıl düşünmeliyim?

Benim de eskiden görüştüklerim oldu ama ben esimden çok memnunum. keşke demiyorum arkaya dönüp. yine de acaba o diyor mudur diye çok üzülüyorum huzursuz oluyorum

Sizden önce olup bitmiş bir şey
Uzatmayın eşinizi sıkmayın
Eski sevgilisini de aklına siz getiriyorsunuz bu kadar gerek Yok sizi sevmiş evlenmiş bitti

eski defterleri karıştırmakla hiç iyi yapmamışsın ya.
zorla tatsızlık çıkarmaya çalışmak gibi olmuş kusura bakma.
geçmiş geçmişte kalmış.
evlenip barklanmışsınız.
ruslar zaten hepimizden güzel.:))
ne yapabiliriz bunun için.
acilen kapat ve unut bu mevzuyu.
evine eşine odaklan.
huzur da mutluluk ta fiziki güzellikte değil hem de hiiç değil.
yıllar geçtikçe çok daha iyi anlayacaksın.

sizi şu an hiç anlamadım ortada bir şey arkadaşım sakin olun bir

Bu benimde merak ettiğim bir şey ya gerçekten erkeklerin önceki sevgilisi çok güzelse bende illet oluyorum adamlar unutuyor mu bunları?
Kendinden düşün bence.
Aramızda kalsın; ilk sevgilimin kocamdan çok daha çok yakışıklı olduğunu iddia eder kardeşim,kuzenim vs.
Ama benim gözümde kocacımdan daha yakışıklısı yok şu yeryüzünde.

Ada'ma eski günlerini hatırlatacaksınız bişey olmasa bile şimdi sürekli takip eder artık kızı.Kendi kendinizi rencide ediyorsunuz eşinize karşı yapmayın kendinize güveninn.

Canınızı sıkmak istemem ama Ruslar da harbi taş oluyorlar kardeş
Bi de Ukraynalılar, İsveçliler, Finler... Taaşş oluyorlar.
(Turistik bölgede yaşarken kıskançlıktan delirdi)

İşin şakası bir yana, sevgi, salt fiziki güzelliğe karşılık gelen bir duygu değil. Olsa olsa bir beğeniden ibarettir görsellik.
Birlikte mutlu olduğunuz anlar, uyumunuz, güzel huylarınız, tatlı tatlı konuşmanız, çekici hareketleriniz vs...
Bunlar kalıcı, bunlar tercih sebebi, bunlarla ömür geçer.
Bir de sevilen en güzelidir her daim, kendinizle barışın ve bırakın geçmişi.

Sonra vay efendim kocam beni neden beğenmiyor, eleştiriyor, değer vermiyor. Kendine değer vermeye ne adamlar neden versin?

Sevgi sadece dış görünüşe göre hissedilen bişey mi? Güzel yakışıklı çok seviliyor daha vasat olanlar daha mı az seviliyor? Şunu bir ergen yapsa, söylese anlarım da kocaman evli barklı kadına hiç yakışmıyor.

Bazı kadınları anlayamıyorum boş vakitleri çok herhalde geçmişi didiklerler sonra da vah vah tüh tüh. Buna kalkisirken ya herseyi göze alacaksınız yada hiç karistirmayacaksiniz. .

o olmadı zaten artık bununla idare edelim mi dedi diye düşünüp üzülüyorum

Bu kadar karaktersiz bir adamla evli olduğunuzu mu düşünüyorsunuz yani? Çok sevdiğiniz eşinizin bu tavırla bir kadınla evlenecek bir insan olduğunu mu düşünüyorsunuz. Eşinize haksızlık ediyorsunuz. Özgüven için de terapi öneririm. Çünkü düşünce biçiminiz sağlıklı değil. Bu şekilde mutlu olamazsınız. Eski rus sevgili olmaz, iş yerine yeni çalışmaya başlayan bir kız olur, karşı daireye taşınan genç ve güzel biri olur, sürekli kendinizi kıyaslar mutsuz edersiniz.
Dışarda emin olun eşinizden yakışıklı bir sürü erkek var. Onlardan biri sizinle ilgilense ilginizi çekebilir mi? Hayır. Neden? Siz eşinize aşıksınız ve bu yüzden o sizin için dışardaki bütün yakışıklılardan daha önemli. Ha işte aynı şey eşiniz için de geçerli. Dışarda ya da geçmişte olan hiç bir güzel kadın önemli değil. Çünkü size aşık. Ama siz kendize güvenmezseniz, onun gözündeki değerinizi de düşürürsünüz. Sürekli kendinize çirkin derseniz onun da beynine şartlarsınız. Bunu yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…