taş olacaksın demeEk olarak güzellik kişiden kişiye değişir.
Örn: Kıvanç Tatlıtuğ çirkin bir adam bence. Evet dedim bunu, bence çirkin.
İşte bir örnekEk olarak güzellik kişiden kişiye değişir.
Ek olarak güzellik kişiden kişiye değişir.
taş olacaksın deme
evet gönül kimi severse güzel odur.
İşte bir örnek
Aşkı memnu ve diğer tiplemeleri çok kötü mesela hiç yakışıklı gelmiyordu şahsen
Ama kuzey güneyde çok beğenirdim.
Orda ki kişiliğinden huyundan suyundan olsa gerek
Yakindan gorsen oyle demezdin
daş var mı daşBrad pitt'i de beğenmiyorumahahahah taşlayın beni
Johnny depp, enrique iglesias, ian somerhalder
Bana da zayif hali cok vasat geliyorBilemem artık
Sarı kirpikli, büyük dudaklı falan ne bileyim bir şey eksik suratında çekiciliği sağlayan ama ne bilmiyorum
Brad pitt'i de beğenmiyorumahahahah taşlayın beni
Johnny depp, enrique iglesias, ian somerhalder
Gariptir ki Brad'i ben de hazzetmem. (Hoş, bir Angelina da değilim o ayrı konu)
Ama David Duchovny de, Jason Statham de canımı ye.
Bunlar yaşlı duruyor biraz
Yine de bazı sarışınlar var ki es geçilemez.
Bakınız. Alexander Skarsgard
Neyse, daha bir şey demiyorumresim anlatıyor zaten
Merhaba,
Eşimle evlenmeden önce bir Rus kızla sevgili gibi görüşmüş. Kizla bir etkinlikte tanışmış. Sonra bir yıldan fazla uzak mesafeden görüşmüşler. en son Moskovaya onu görmeye gitmiş ama kız görüşmeye gitmemiş. Ayrılmışlar.
Bunu nişan vs tanışma döneminde anlatmıştı. Şimdi 7 aylık evliyiz . Ama bu kızı merak edip araştırdım ve etkinlik sayfasından buldum birlikte fotoğrafları da var. kızın facebook profilini de buldum.
Kız çok güzel
Ben zaten kendimle hiç barışık değilim. kız kardeşimle hep kıyaslandım arkadaş çevremde. Şu an o kızdan sonra nasıl bana baktı.. o olmadı zaten artık bununla idare edelim mi dedi diye düşünüp üzülüyorum. içimden ağlamak geliyor.
Eşime kızı ve fotoğraflarını bulduğumu söyledim. o da beni sevdiğini güzel olduğumu söylüyor ama buna inanamıyorum. sırf teselli için söylüyor . bunlara takılma vaktin değerli vs diyor ama benim içim huzursuz .
Ne yapmalıyım? nasıl düşünmeliyim?
Benim de eskiden görüştüklerim oldu ama ben esimden çok memnunum. keşke demiyorum arkaya dönüp. yine de acaba o diyor mudur diye çok üzülüyorum huzursuz oluyorum
bana görede hem çirkin hem itici bende hiç anlamam nesi beğenilir.bana görede yeryüzünde kocamdan daha yakışıklısı yok.Aman taş olursam olayım
Çirkin baya çirkin işte
Nesini beğeniyorlar anlamıyorum
Bence sorununuz o kızla değil kendinizle . Siz öncelikle kendinizi sevin benceMerhaba,
Eşimle evlenmeden önce bir Rus kızla sevgili gibi görüşmüş. Kizla bir etkinlikte tanışmış. Sonra bir yıldan fazla uzak mesafeden görüşmüşler. en son Moskovaya onu görmeye gitmiş ama kız görüşmeye gitmemiş. Ayrılmışlar.
Bunu nişan vs tanışma döneminde anlatmıştı. Şimdi 7 aylık evliyiz . Ama bu kızı merak edip araştırdım ve etkinlik sayfasından buldum birlikte fotoğrafları da var. kızın facebook profilini de buldum.
Kız çok güzel
Ben zaten kendimle hiç barışık değilim. kız kardeşimle hep kıyaslandım arkadaş çevremde. Şu an o kızdan sonra nasıl bana baktı.. o olmadı zaten artık bununla idare edelim mi dedi diye düşünüp üzülüyorum. içimden ağlamak geliyor.
Eşime kızı ve fotoğraflarını bulduğumu söyledim. o da beni sevdiğini güzel olduğumu söylüyor ama buna inanamıyorum. sırf teselli için söylüyor . bunlara takılma vaktin değerli vs diyor ama benim içim huzursuz .
Ne yapmalıyım? nasıl düşünmeliyim?
Benim de eskiden görüştüklerim oldu ama ben esimden çok memnunum. keşke demiyorum arkaya dönüp. yine de acaba o diyor mudur diye çok üzülüyorum huzursuz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?