Eski Rus sevgili :(

kıza çok güzel diyorsun da adamı sen kapmışsın

süs bebeği değil ya evlenmemiş işte adam onla kendini kıyaslama hiç hatta aksine hikmet olsa evlenirlermiş insan sevdiğini güzel görür adam seni sevdiği için ona en güzel kadın sensindir darlama eşini canım..

eşinizle neden paylasıyorsunuz hanımefendı cocuk musunuz?

Kirpiye yavrusu pamuk gibi gelirmiş. Eminim ki eşiniz sizi çok seviyor. Zaten güzellik geçicidir.
Eşinizin kalbinin güzeli sizsiniz.

Eski defterler herzaman iliskiye zarar verir evliligede niye soyledinizki aklina getirmen cok yanlis

Senin bunu kocana soylemen,sonra kocandan bu cevabi alman...Ben daha kötü hissederdim kendimi,ne gerek vardı ? Adamın aklinda hiç olmayan bir kıyaslamayi başlatmış oldun

Neden durup dururken kendinize eziyet ediyorsunuz?Sizden önce olmuş bitmiş. üstelik ciddi bir ilişki bile değilmiş.
Bukadar özgüvensiz ve kıskanç bir tutum sergilerseniz eşiniz sizden uzaklaşır bunu unutmayın.
Duygusal değil mantıklı bakın olaya.şu an siz evlisiniz ve eşiniz sizi istemese evlenmezdi bu kadar basit.

Bence boşa bu adamı, kurtarmış olursun.
Demek ki sadece görseline bakarak evlenmemiş, belki ona göre çok dah aönemli insani şeyler vardır. Ek olarak benim karım eski sevgilimi araştırıp kıskançlık yapsa, özgüvensiz olsa, güzel desem ikna olmasa soğurum bu ne özgüvensizlik diye.

Esinizin karsisinda cok ezik dusurumussunuz kendinizi. Yapmayin boyle seyler

Eşim bana gelip eski sevgilin çok yakışıklı diyip üzüldeydi ne kadar kendine güvensiz der soğurdum. İnsanların bir tane mi rusla görüşme hakkı var, ondan sonra yine çok güzel bir rus bulabilirdi. Ama eşiniz sizi seçmiş, lütfen kendine güvenen bir kadın olun eşinizin gözünde daha da parlarsınız böylece.

Amaaaan senin de sert ettiğin şeye bak git bi güzellik salonuna evrim gecirirsin orada üstüne bir de alışveriş bitti gitti bir de kilo problemin yoksa işin daha kolay

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Aklımı başıma almaya çalışıyorum.

Haklısınız kendimi küçük düşürdüm. Ama artık daha dikkatli olacağım ikimizin huzuru için . . böyle kötü düşünceleri kendi içimde de yaşatmayacağım artık.

Desteğiniz için teşekkür ederim. Sizden gelen cevaplarla silkelendim. Eşimle mesajlaştık ve ben bir daha böyle yapmayacağımı söyledim. Şimdilik mesele kapandı. Ben de artık bu kötü sesleri susturacağım içimde.

İyi ki varsınız

hersey güzellik degilki belki eşiniz sizin cok güzel bi yönünüze aşık oldu bu yuzden siz esiniz icin dünyanın en güzel kadinisinizsir. eskiyi kurcalamayin. sonuca bakmak lazim

Valla beni öldürsen 4 yıllık sevgilime "eski sevgiline baktım benden çok daha güzelmiş " tarzı bi şey söylemem. Ben hep kainat güzeliyim kafasındayım onun yanında kendimi güzellik olarak çok beğenirim egoist gibi konuşurum bazen ona tabi dozu fazla kaçırmamak lazım:) sen kendini beğendiğinde kendine güvendiğinde onların gözünde de çok güzel ve özel oluyorsun ilgilerini çekiyorsun.

Kendini beğenmeyeni, kendine değer vermeyeni kimse beğenmez kimse değer vermez bunu unutma. Süperim ben de içinden hep, ama eksiklerinin hatalarının da farkında olup onları düzeltmeye çalış.

Hep genç ve güzel kalmıyor bu Ruslar 20-30 arası güzeller yaşlandıkça çok değişiyorlar. Hiç aklın kalmasın bence
Bir de adam seninle evlenmiş, daha ötesi yok, üzme kendini boş düşüncelerle

Şimdi farkettim ama cidden boşuna takmışsın adam resmen ekilmis sap gibi kalmıştır allah bilir orada kız gelmeyince kız kainat güzeli olsa eşinin hatırasın da kızın güzelliği değil yediği kazığın etkisi vardır eminim

İşte o yediği kazık daha çok içinde yer etmez mi? sordum geleceğini biliyor muydu sen onca yolu nasıl ne bekleyerek aldın diye. Çok açıklayıcı cevap vermedi konuşmayalım dedi. ben de kurdukça kurdum. Çok sevmiştir içinde yer etmiş unutamamıştır ondan cevap veremiyordur diye..

Çok sağol içimi rahatlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…