Eski sevdigim cocuga taktim kafayi. O hayatini

gonulcelen123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
16
3
38
28
Yasiyor partilerde ben evde onun yuzunden bide arkadas cevresi yuzunden okulu biraktim pismanim 14 yasindayken

14 yaşındayken tek derdim ertesi günün ödevini yapmaktı maşallah devir ne çok değişti.
14sün sen daha çocuksun ne aşkı ne okulu bırakması. Sevdiğin çocuk ne partisinde doğum günü mü? Vallahi hayret birşey, geri dön okuluna ve hayatını da hiçbir zaman bir erkeğe bağlama.

Böyle zor olmuyor mu?
Elli tane konu açmak yerine
Otur güzelce anlat meramını
Tek konu aç.

Hem anlaşılır olur.
Hem daha doyurucu cevaplar alırsın.

Yasiyor partilerde ben evde onun yuzunden bide arkadas cevresi yuzunden okulu biraktim pismanim 14 yasindayken
Pişmansanız devam etmeyin aynı hataya takip etmeyin bırakın ne yaparsa yapsın bizde 14 olduk iyi kötü arkadaşlarımız oldu maddi manevi sorunlar oldu ama okulu bırakmadık sizin gerçekten tedaviye ihtiyacınız var bir önceki konunuzda intihar etmek? Lütfen tedavi olun , okumakta okulda gönlünüz yoksa gidin ailenize söyleyin herkes okuyarak bir şey olacak diye bir kaide yok canınız ders yapmak istemedikçe kafanızda kurup eski şeylere takmayın her şeye önce kendi hatalarınızı kabullenmekle başlayın

Baskadi yuzunden okul birakilir mi?
Anan baban nasil izim verdi buna?

Simdi boyle pisman olup oturursun iste.

Neyse olan olmus.
Yoluna bak.
Okul bitirme imkanin varsa bitir

Cocuk partilerde ben evde hani beni seviyodu. beddua etmiyorum. Ne hali varsa gorsun univwrsitw okuyor

offf
bunlar nasıl konular ya
intihar edicem, ders çalışamıyorum
14 yaşında okulu bıraktım erkek arkadaş yüzünden vs
açık lisede olan mıydın sen?
troll müsün değil misin anlayamadım
tüm konuları birleştirince:
ciddi psikoloji sorunları olan, erkek arkadaşı sebebiyle okulu bırakmış, şu anda açıktan lise okumaya çalışan ama bir türlü sınavlara çalışamayan bir genç kız
annen baban nerede????? okulu bırakmana izin veren insanlar seni nasıl 3 ayrı psikiyatriste taşıyor???

Mune Mune bu konular gerçek mi?

Back
X