- 30 Kasım 2014
- 16
- 3
- 38
- 28
- Konu Sahibi gonulcelen123
Yasiyor partilerde ben evde onun yuzunden bide arkadas cevresi yuzunden okulu biraktim pismanim 14 yasindayken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pişmansanız devam etmeyin aynı hataya takip etmeyin bırakın ne yaparsa yapsın bizde 14 olduk iyi kötü arkadaşlarımız oldu maddi manevi sorunlar oldu ama okulu bırakmadık sizin gerçekten tedaviye ihtiyacınız var bir önceki konunuzda intihar etmek? Lütfen tedavi olun , okumakta okulda gönlünüz yoksa gidin ailenize söyleyin herkes okuyarak bir şey olacak diye bir kaide yok canınız ders yapmak istemedikçe kafanızda kurup eski şeylere takmayın her şeye önce kendi hatalarınızı kabullenmekle başlayınYasiyor partilerde ben evde onun yuzunden bide arkadas cevresi yuzunden okulu biraktim pismanim 14 yasindayken
Bırakmasaydın okulunu 14 yaşında biri yüzünden okul bırakan ileride nelerden vazgeçer. Biraz kendinize değer verin.21 yasindayim 14 yasinda okulu birakmistim o partide ben evde
Ailen karşı çıkmadi mi yani ?
Tekrar devam edebilirsin okuluna.Azicik cikti
Bu kaçıncı üyeliğin Nehirmehir 3 mi 5 miAcik lisede devam ediyorum zaten