Eski sevgili alışkanlıgı mı yeni biri mi? Aşk mı aldatma mı? Aklım karısık

ne aIaka anIık geIişti fiIan resmen tırıvırı yapıyorsun
bence yenisinden hızIa uzakIaş cocuga yazık be

Ben gerçek kuculari kast etmemiştim kırmak için diil uyandırmak için söyledim çok pardon bdv de de o kadar alınan varki yalnız yaptırana alınıp tekmeleseniz keşke söyleyene bu kadar kızınca

24 yaşında genç bir bayanin bu durumlara düşmesine kafasının karışmasına anlam veremiyorum.insan bir kişiyi sever ve onunla devam eder.anlık gelisip öpmez bir kadin.seviyorsa istiyorsa öper.ben böyle düşünüyorum.adını koymadiginiz iliskideki kisiye ne söyleyeceksiniz ki?buraya yazdiklarinizin aynısını söyler anlik gelusti öptüm derseniz.ben olsam arkama bakmadan kacarim.hakkinizda hayirlisi olsun en kötü karar bile kararsizliktan daha iyidir.umarim karariniz sizin icin iyi olur.onu sec bunu sec demek haddime degil iliski sizin hisler sizin hayat sizin.mutluluklar..

Yeni tanıştığın kişiye bunu tabii ki söyleme, ne diyeceksin acaba? Ben eski sevgilimle görüştüm geçen gün ve biz öpüştük mu diyeceksin? Bunun sonucunda ne olacak? Adam bunu kabul etmeyecek ve seninle artik görüşmek istemediğini söyleyecek ya da kabul edecek ve seni basit bir kadın olarak görmeye başlayıp ciddiyetsiz bi şeye dönüşecek aranızdaki. 3. İhtimaldeki kafa karışıklığını anlaya sana hak verecek erkek modeli bu topraklarda pek olmadığı için o ihtimale değinmiyorum bile.

Uzun süreli ilişkilerden sonra yeni başlanan flörtlerde böyle kafa kırışıklıkları mutlaka oluyor o yüzden kimse kimseyi yargılamasin. Yaptığının doğru olmadığının sen de farkındasın ama burada önemli olan kime karşı vicdan yaptığın, hangi tarafın ağır bastığı.

Seninkinin tam tersi 4 yıllık ilişkimden ayrıldıktan bir kaç ay sonra onu unutmak için biriyle konuşmaya başlamıştık, öncesinden tanıdığım biriydi ve baya baya etkilenmeye başlamıştım. Daha sonra buluşma günü geldi çattı, adam ellerinde çiçeklerle beni karşıladı bana güzel bir gün geçirtmek için elinden geleni yaptı ama ben eve gidip ağlayıp eski sevgilime mesaj atmıştım. 4 yıl sonra ilk kez başka bir erkekle görüşmek çok tuhaf hissettirmisti bana da. Sonra zamanla aştım tabi bu duyguyu, hatta eski erkek arkadaşım ona dönmem için çok çabaladı ama diğer kişiye günden güne bağlandığım için ve biten bir ilişkiyi küllerinden doğurmanin benim için zor olduğunu anladığım için reddedip yoluma devam etmiştim. Eskisinde heyecan bitmişti çünkü.

Sen de kalbinin sesini dinle, bu süreçte iki taraftan da biraz uzak tut kendini bir kaç gün. Eskisi ve yenisinin Artılarıni eksiklerini değerlendir ona göre karar ver. Diğerini aldatmış olduğunu düşünmüyorum zira ortada adı konmuş bir ilişki yok, ama yaptığının da doğru olduğunu savunmuyorum.

Bence eskiye dönme sakın seni okadar kırmış ayrı kalabilmiş.5 yılınızı çöpe atmayı göze almış bitirmiş.şimdi niye aklını karıştırmasına izin verme yeni iyidir

Oh ne güzel akıllar verilmiş ya.
Neymiş öpüştüğünü unut devam etmişmiş.
Bir erkek yapsa bunu topa tutulur ama kız yapınca boşver eskiyi yeniye bak oh ne rahat.
Şimdikinden ayrıl yazık etme çocuğa.

Hoş bir durum değil görüştüğün kişi için üzüldüm.Ama sakın bunu ona anlatma hiç gerek yok.Eskiyi de boşver.Olmamış denemişsin zaten.Önüne bak artık

Onemli olan yaptiklarindan ders cikarmandir. Bunu simdiki erkek arkadadina anlatman sana uzun vadede bir kavga sirasinda onune gelebilir, ya da bitirmek icin bir bahane olur.
Bu kisiyle devam et ya da etme diyemem. Kalbinin sesini dinle.
Ote yandan eski erkek arkadasina kesinlikle donme. Tekrar baslasaniz bile gecmiste yasanilanlar hep cozumsuz nir sorun olarak kaliyor. Kirilan bardaktan su icmek gibi. Umarim anlatabiliyorumdur. Kaldi ki biten biriyle ikinci defa denemeler hep tekrar bitiyor. Surdurenilseydiniz zaten bitmezdi.
Bir tavsiyem daha var. Evet durustluk cok guzel. Ama karsi tarafa durust olacagim derken daha buyuk hata yapabilirsin. Onemli olan senin bu olaydan ders alman. Insaniz hata yapabiliriz. Onemli olan ders cikarmak. Zaaf ya da kafa karisikligi... her neyse... artik buna takilma. Bunun icin kendine zulym etme. Olani degistiremezsin. Onemli olan basimiza gelen seylerde yeniden ayaga kalkabilmek. Burda gerci oyle bir durum yok ama ben genelleme yaptim. Soyleme simdiki erkek arkadasina. Bazi seyler sen de kalsin. Senin ozelin sende kalsin. Herseyi bilmek zorunda degil.

eski sevgılıne guvenebılıcekmısın senı uzen bırdaha uzen uzer. bence yenı tanıstıgın kısının yanında mutluysan onu secerdım ben. cunku eskı senı uzmus bır daha uzer ben sana diyim

ne aIaka anIık geIişti fiIan resmen tırıvırı yapıyorsun
bence yenisinden hızIa uzakIaş cocuga yazık be

Tırıvırı? Be? Tanimadıginiz insanlara klavyenin verdigi özgüven ile saygisizca konuşmamanizi tavsiye ediyorum zira anonim oldugum bi ortamda bahanelere siginacak, korkup saklayacak bir seyim yok. Olan biten neyse onu yazdim sonucta kimse helallesmek icin gidilen bir vedada eski sevgilsinin barismak isticegini ve opusecegini akil edemez. Opusmekten kastim uzun uzun bihter behlul opusmesi degil tabiki saniyelik dudaktan opmekten hallice. O yuzden anlik dedim umarim anlatabilmisimdir!

Kac senelik eski sevgiliden bahsediyorum herhangi biri degil ki optugum insan. Yillarin getirdigi aliskanlik malesef optugunde hissettigim tanidik his. Ayrica opusmek diyince sanirim bihter behlul opusmesi canlandi kafada ama aynen ilk konuda yazdigim gibi anlik oldu yani dudaktan opmenin biraz uzun hali. Eski sevgilime donmeyi dusunmuyorum sadece bu aklimi karistirdi ve aklim karistigi icin kendime sinir oluyorum. Yeni gorustugum insan icin uzuluyorum cunku yaninda gercekten mutlu hissediyordum.....

Anlik gelisen opusme. Kim kimi istemeden opebilir ki su zamanda.

Kabul et ona karsi hala zaafin var . Evet ikinciye haksizlik ediyorsun.

Bastan gorusmeyi kabul etmemeliydin aslinda.

Evet bastan helallesmek icin bile gorusmeyi kabul etmemeliydim bu konuda haklisiniz. Istemeden zorla optu demiyorum, anlik yani dudaktan opmenin 1 2 saniyelik halim opusme dedigimde baya uzun bihterbehlul opusmesi sanilmis. Hani uzun uzun opusup pisman oldum gibi bir olay yok. Saniyelik bir sey oldu. Benim derdim eskiye donmek degilm sadece pisman oldum iste gorusup aklimi karistirmasina izin verdigime....

Umarim seninki gibi her seyi zamanla yoluna koyabilirim. Eski sevgilime donmeyi dusunmuyorum kirilacagim laflar etmisti bana onlari affedemem sanirim ve dedigim gibi yeni gorusmeye basladigim dunya iyisi bir adam ve aslinda su an kotu hissetmemin en buyuk nedeni de ona haksizlik ettigimi dusunmem.... eskisiyle bulusmak bile hataydi aklimi karistirmasina izin vermemeliyim. Uzun ve guzel yorumun icin tesekkur ederim

Oncelikle su an bir sevgilim yok. Sadece arkadasligin bi tik otesinde daha sık konusup gorustugum biri var. Bu sekilde devam ederse herhalde sevgilim olurdu. Su an ona karsi haksizlik ettigimi dusunuyorum ve uzuluyorum. Durum bu. Diger arkadaslara attigim cevaplari da okursan daha net aciklamis olurum sabirim.

Hoş bir durum değil görüştüğün kişi için üzüldüm.Ama sakın bunu ona anlatma hiç gerek yok.Eskiyi de boşver.Olmamış denemişsin zaten.Önüne bak artık

Ben de cok uzuluyorum bir bilsen icimi.... ama herkes anlatma diyor sanirim bir sure ondan da biraz uzak durup kendimi dinleme lazim ki olur da gercekten onunla sevgili olursam onu asla uzecek bir sey yapmayayim.. yorumun icin tesekkurler.....

Okudum. Tepkim sana değildi zaten. Önerim ise bunu şimdiki görüştüğün kişiye bahsetmen.

Guzel yorumun icin tesekkur ederim. Kendimi iyi hissettim okurken. Durust olup daha iliski baslamadan bu olayi ona anlatmayi cok isterdim ama sen de dahil bircok kisi anlatma yazmis. Bir sure kendimi dinleyip onunla gorusmeyi azaltacagim ki Eger onu ozledigimi ve sevdigimi hissedersem ve sevgilim olursa bir daha asla onu uzecek bir sey yapmayayim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…