- 22 Şubat 2017
- 27
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Umutsuzvemutsuz888
-
İşine gelmediği için kabalık diyorsun ama ben gerçeklerden bahsediyorum biriyle görüşmeye başlamışsın gidip başkasını öpmüşsün sonra sana göre normal olabilir de bana çok lakayt valla ve iğrenç
Neyse beni alakadar etmez nasılsa anlamıyorsun sana da iyi geceler
Bence hayatı çok hızlı yaşıyorsun, biraz kendine Zaman ver ayrılığının 2. Ayı sevgili olmasanda normal arkadaş gözüyle bakmadığın başka biriyle görüşmeye başlamışsın, kendi adıma söyleyim bende geçtim aynı yollardan, şuan görüştüğün kişiyi hiç sevmiyorsun bence boşver hayatına kimseyi alma, daha çok gençsin erkek kahrıyla hayatını mahvetme bende bu kadar tavsiye:)
Bende öyle yas tuttum, hayatı çok hızlı yaşadımda şuan 26 yaşımdayım 4 senelik evli 2 yaşında oğlu olan bi anneyim:) bilmiyorumda senin yaşında ve bekar olsaydım şimdiki halimden çok çok farklı olurdum :)Degisik bir bakis acisi. Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin. Erkeklerin varligi da yoklugu da zararli oluyor sanirim yerine gore :)
ben kaba olmadığımı bildiğim icin sıkıntı yok canım istediğini diyebilirsin sen dedin diye doğru anlamına gelmiyorFarkindaysan kotu hissettigimi ve dogru olmadigini ben kendim yazmisim. Hatta bir cok arkadas elestiride bulunmus ama ben hicbirine sinirlenmeden gayet sakin cevap verip tesekkur etmisim SEN HARIC. Neden acaba bir dusun. Anlayacaksin....
Anlatmayin guvensizlik olusur size karsi. Eski sevgilide saygisizlik hakaret ettiyse eger ayrilirken hic dusunmeyin bile. Maziye gomun ileriye bakin derim.Merhaba arkadaşlarım ve ablalarım.
Ben 24 yaşında aklı çoook karışık bir insan olarak hepinizden fikir almak istiyorum. Yaklaşık 8 ay önce 5 yıllık sevgilimle ayrıldım ve daha sonra barışmak istesem de karşı taraf bana hep kırıcı davrandığı için tekrar bi barışma olmadan tamamen bitti. Son 6 aydır da hiç görüsmedik ve ben başka biriyle konuşmaya başladım bu ay. Baya baya hoşlandım o kişiden, gün içinde sık sık konuşuyoruz onun işinden vakit kaldıkca da haftanın 3-4 günü buluşuyoruz. Tam olarak sevgili olmadık ama sevgili olma asamasında gibiyiz. Tam da böyle bi zamanda eski sevgilim arayip benimle tekrar görüşmek istediğini söyledi helalleşmek istedigini falan. Tamam dedim. Bu sabah görüstük ve asıl niyetinin barişmak olduğunu, beni unutamadığını söyledi. Herhangi bi cevap vermedim aklım karısık dedim ama vedalasırken anlik gelişen bi şekilde öpüştük. Içim içimi yiyor. Bir yanda yeni taniştıgım ama çok iyi bir insan, diğer yanda 5 senelik en iyi arkadasım ama beni en cok üzen insan..... ve öpüstüğüm için diğer konuştuğum kişiye de haksızlık ettiğimi hissediyorum. Sonuçta ona geleceğe dair asla umut vermesem de yine de sıradan arkadasım olmadıgı belli.. kendinizi benim yerime koyun simdi ne yapayım.... eski sevgilimin yokluğuna zor da olsa alısmıstım ve yeni kisiyle gercekten kendimi iyi hissediyordum ama simdi oyle bi karisti ki aklim... bir de sizce bugun olanlari yeni gorustugum kisiye anlatmali miyimm? Sevgili olmasak bile bu yaptigimi aldatmak sayar mi yani ona emin olamiyorum... cok mutsuzum.
Anlatmayin guvensizlik olusur size karsi. Eski sevgilide saygisizlik hakaret ettiyse eger ayrilirken hic dusunmeyin bile. Maziye gomun ileriye bakin derim.
İşine gelmediği için kabalık diyorsun ama ben gerçeklerden bahsediyorum biriyle görüşmeye başlamışsın gidip başkasını öpmüşsün sonra sana göre normal olabilir de bana çok lakayt valla ve iğrenç
Neyse beni alakadar etmez nasılsa anlamıyorsun sana da iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?