Eski sevgili alışkanlıgı mı yeni biri mi? Aşk mı aldatma mı? Aklım karısık

Farkindaysan kotu hissettigimi ve dogru olmadigini ben kendim yazmisim. Hatta bir cok arkadas elestiride bulunmus ama ben hicbirine sinirlenmeden gayet sakin cevap verip tesekkur etmisim SEN HARIC. Neden acaba bir dusun. Anlayacaksin....

Degisik bir bakis acisi. Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin. Erkeklerin varligi da yoklugu da zararli oluyor sanirim yerine gore :)

Degisik bir bakis acisi. Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin. Erkeklerin varligi da yoklugu da zararli oluyor sanirim yerine gore :)
Bende öyle yas tuttum, hayatı çok hızlı yaşadımda şuan 26 yaşımdayım 4 senelik evli 2 yaşında oğlu olan bi anneyim:) bilmiyorumda senin yaşında ve bekar olsaydım şimdiki halimden çok çok farklı olurdum :)

Bence aldatmis olmuyorsun, ismi konulmamis sonucta.. olmasaymis daha iyi olurdu tabiki ama bence icin icini yemesin. Bi yasanmislik ve onca yil var.. özlem felan. O yüzden olmusdur öpüsme olayi. Yeni kisiyede söyleme bence yani bu durumda onu ilgilendirmez birsey aciklamak zorunda degilsin. Yenisi mi eskisi mi dersen. Onu sadece sen bilirsin, biz ne desek bos. Eskiyi seviyormusun hala..neden ayrildiniz .. anlasamadiginiz konular neydi.. nekadar kirici oldu , yani daha dogru ne yapti.. bunlari biraz sorgula icinde bence.tekrar barissaniz ayrilik olurmu bunlari tart et ona göre kararini ver bence..

Farkindaysan kotu hissettigimi ve dogru olmadigini ben kendim yazmisim. Hatta bir cok arkadas elestiride bulunmus ama ben hicbirine sinirlenmeden gayet sakin cevap verip tesekkur etmisim SEN HARIC. Neden acaba bir dusun. Anlayacaksin....
ben kaba olmadığımı bildiğim icin sıkıntı yok canım istediğini diyebilirsin sen dedin diye doğru anlamına gelmiyor
sen kendini uyutmaya devam et
ben teşekkür edeyim teşekkürler ve güle güle

Gitme eskisine boşver beş yıl bir yere gitmemiş ki çok uzun zaman yeni olan senin mutlu Edip guveniyorsa boşver eskiyi ve yeni olana da söyleme ilerde yüzünü söyler kırar seni bilmesine gerek yok canım sonuçta daha sevgili olmamassiniz

Anlatmayin guvensizlik olusur size karsi. Eski sevgilide saygisizlik hakaret ettiyse eger ayrilirken hic dusunmeyin bile. Maziye gomun ileriye bakin derim.

Canım eski sevgilin ile buluşmanı hata olarak görüyorum. Helallik istediyse onu telefonda da halledersin. Ama yüz yüze buluşup görüştükten sonra duyguların depreşleri çok normal bir şey.... sen kendine durduk yere eziyet etmişsin. 6 ay dayandın hiç görüşmeden, güçlü kaldın. Yeni bir insana yönelmeyi basardin.. ve bu süreç senin için coook zor geçti. Adım adım merdivende tırmandın geçmişten kurtulmak için sonra hoppa bir helallik için tekrar merdivenden aşağı baktın. Aşağı bakma artık. Geçmişten hayır gelmez. Gelseydi bitmezdi. Hayır gelseydi seni üzmezdi. Madem okadar seviyordu seni altı ay napti? Başka kızların koynunda gezip sana geri geleni asla kabul etme. O senin duygularınla oynamak için buluşmuş seninle. Eskiden de seninle oynadığı gibi.

Ben olsam yeni tanıştığım kişiye anlatırdım olanları. Çünkü içimde bir şey tuttugum an da içim hiç rahat etmez. Sen de nasıl oluyor bilmiyorum ama çoğu kişi de anlatma geleceğini bozma der. Ama bozulursa da dürüstlüğün için bozulsun. Hiç değilse için rahat olur, derim.... yine de kendi kararın.

Anlatmayin guvensizlik olusur size karsi. Eski sevgilide saygisizlik hakaret ettiyse eger ayrilirken hic dusunmeyin bile. Maziye gomun ileriye bakin derim.

Anlatmazsa güvensizlik oluşur bence. Çünkü ortada bir yalan bir gizlenmiş hata olur. Hem insan bir hata yapıyorsa ve bunu karşındakine anlatmıyorsa bence güvensiz bir insandır zaten . Siz resmen olduğun gibi görünme, gizle karşındaki de seni hata yapmadın sansın diyorsunuz. Allah karşımıza dürüst insanlar çıkarsın. Ben şahsen isterdim dürüst birisini. Hata yapmasa daha güzel tabii ama hatasını anlayıp anlatıp özür dilemesi o kişiyi gözümde çok değerli kılabilirdi belki... amaa tabiiki hataları tekrarlamamak şartı ile!!!

Olur öyle vedalasirken...
Çok kafayı takma,birşey olmamiş gibi davran.
Hatta açma bile telefonlarını. Oh ne ala, terket kaba davran,ondan iyisini bulamayinca 'unutamadim' de ,agla

Yaa çok haklısın millet abuk subuk fikir vermiş sakın söyleme diye.... öğrenirse seni bırakır falan demiş. E öğrendiğinde seni bırakacaksa zaten sen bırakilmasi gerekilen bir kisimissin demi. Geçmişi anlatmak mecburiyetinde değil hiç bi insan ama baskasiyla görüşüyorken yaptıklarını anlatman lazım. O kişi yaptıklarını duyunca seni terk edecekse demekki sen yanlış bi insansın. Ozaman gorustugun insan da eski sevgilisiyle öpüşüp bi yandan senle Flirt etsin. Çok pis çok yanlış. Bir iki saniyelik de olsa, madem pismanlik duygusu yasiyorsun bunu anlaticaksin. Hata olmasa pismanlik yasamazdin. Yaptığın hata ise, anlat özür dile tekrarlama ve dünyada güvenilir bi insan ol!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…