eski sevgili defolmuyor

seherim67

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
12
0
16
Adana
arkadaslar, annemin vasitasiyla biriyle tanisip istemeye geldiler...ama pek te iyi birileri olmadiklarini ailem anladi ama ben asik idim. aileme hak verdim yinede ve ayrildim ama 3 ay dayanamadim sirf ailem istemiyor diye neden hayir diyorum diye vicdana zabi cektimve tekrar konustum salagim ben. ailem uygun görmedi cünki egitim farki vardi ve aile pek modern degildi, kaba idi ve bu isin olmayacagini duydugunda aileme hakaret etti...kackez de baska kizlarla pis seyler konusurken yakaladim facede felan..gezerken de gözü disardaydi ve ondan igrendim...hele birde bana "sen bana ihanet ediyorsun" diye iftira atmasi ondan iyce tiksindirdi...ayrilmak istediigmi diyince 6 ay konusmayalim ve sonra seni zorlayamam ya kararini birkez daha aciklarsin dedi ama yine de hergün yazip duruyor.bugün hani yazmicaktin dedim. duramiyorum gönül ferman dinlemyior felan yazdi. ona hatta kalb hastasi oldugumu bile uydurdum cok hasta oldugumu söyledim. Ayrilmak istiyorum yazma birdaha bana sen cok terbiyesizsin senin gibi birini esim diye yanimda gezdiremem dedim. özür diledi tövbe ettigini söyledi...manyakmi ne geri inkar etti hemen sonra yaptiklarini yok ihanet etmemismis bana...ve dedi ki sen nerde oturoydun ( biliyor yerimi) senin bana verdigin hediyeleri bizzat annene teslim ederim dedi. Bende "ben memurum seni sikayet edersem asil sen yanarsin iyi düsün" dedim...Konuyu degistrdi ve hacca gidecegni söledi bende helallik alamassin verdigim hediyeleri cöpe at dedim...yine konu degistrdi yok sen hastasin dikkat et yok sagligna dikkat et falan...Telefonuma baska bir numaradan mesaj geldi güya bunun tanidigi bir aile dostunuun kizi "merhaba abla senle tanismak istiyorum abim bilmyior numarani gizlice aldim..abim cok kötü neden" diyor bende cevap yazmadim. bazen ara ara her iki üc günde bi yazar ve seyreklesmeye basladi...

bu ara hem yeni biryle tansidim ve bu kisi 28 yasinda. hic daha önce iliskisi olmadiigni söylüyor ama bir yandan da kuzenlerinin sürekli buna beni tanimadan önce kiz önerdigini ve ailesinin iki kez kiz istemeye gittigini falan söyledi...birde öyle seyler yaziyor ki yani inanamiyorum daha önce bir baska birine bunlari yazmadigina...sen ilkisin vs gibisinden seyler söylüyor...bende onan inanmadigim icin send ebenim ilkimsin dedim ama aslinda kactane iliskim oldu (cinsel seyler yasamadim)...bi yandan icimde kaldi icim rahat degil bir yandan da ona inanmiyorum insan 28 yasini bosverin 25 ine kadar bile nasil iliski yasamamis asik olmamis oluyor ya?siz napardiniz benim yerimde olsaniz

öbür eski ise ortak arkadasi araya düsürmeye calisio. kizkardesimle ortak bir arkadasi vardi bunlarin ve kizkardesime hala beraberiz gibisinden bisey anlatmis...beni arasin merak ediyorum falan demis...ailemden gizli oldugunu biliyor ya masus kardesime anlatiyor...allahim ya sok oldum demin duyunca...allah belasini versin söyle ondan korkmyuorum dedim.

allahim ya napacam ben oooof

Son düzenleme:
hala birlikteyiz demek için senden güç almış bence. 6 ay ayrı kalalım sonra kararını açıklarsın gibi bir seçenek sunduğunda kesin olarak görüşmek istemedğini söylemen, mesaj attığında cevap vermemen gerekirdi.
Tamamen ayrıldığınızı anlamamış, kararını net bir şekilde söylemen gerekiyor bence.
bırak tehdit ediyorsa etsin havlayan köpek ısırmaz derler

simdi söyle bisey var...6 ay meselesini kendisi söyledi ve bu süre 10 uncu ayda bitiyor yani yeni basladi bu 6 ay...kendisi süre sart kosuyor ve kendisi bozuyor bunu...bana yine yazarak hemde...bende ona hani alti ay demisdin neden yaziorsun dedim o da dayanamadim dedi...ben sana 6 ay sonrada aynisini diycem birak pesimi demistim en son...zaten yanlis oldugu icin de bidaha yazmadim cünki geri yazmam da umut veriyor sanirim diye düsündüm ve lafdan anlamiyor

Son düzenleme:
Back
X