Eski Sevgili Derdi

Estağfurullah, istediğiniz gibi düsünebilirsiniz :) yani olmayan birseyi durduk yere söyleyecek biri değildir eşim, mesajlarda eşim açısından rahatsızlık duyacağım hicbirsey yoktu ayrıca , neden çiçek gönderdi diye birşey uydursun, bilemedim açıkçası

Ben mesaj atmadım henüz, eşimden mesaj atmasını istiycem, kadın ne cevap verecek merak ediyorum açıkçası.

Şu aralar yine Sherlock Holmes kitaplarına sardım
Ondan bu dedektif hallerim galiba :))

Sıkıntılı bir durum hazımsızlık var kadında belli. Rabbim onu yuvanızdan uzak tutsun. Sizi severim düşünce yapımız benzer. İnşaallah kurtulursunuz
Bir arkadas da yazmış ya çelenk gönder diye hakkaten tam olur

Tesekkur ederim, o kadar gereksiz ki şuan ki durumumuz, yok yere can sıkıntısı olusturdu bende, umarım kurtuluruz da devami gelmez.

Eşiniz ne yazacak ki?
Eşim birşey yazmak istemiyor aslında, bu fikrimden henuz haberi yok :) ama ben birsey yazmadan da kalsın istemiyorum bu şekilde, birsey yazılacaksa de esimin yazmasi daha doğru olur diye düşündüm. Rahatsız olduğunu vs.yazabilir, esimle daha konuşmadım tabi bu fikrimi

Yazacaksada ağır bişeyler yazmalı.
Bende yazardım ama ilk banımı yemek istemiyorum

Yazacaksada ağır bişeyler yazmalı.
Bende yazardım ama ilk banımı yemek istemiyorum
Yok zaten kibar şeyler yazmasını bende istemiyorum ama esim o tarz bir adam değil, yazmak istemeyecek muhtemelen , ona gore kadın zaten diyalog kurmaya çalışıyor mesaj yazıp muhattap olmaya gerek yok diye düşünüyor, belki de o hakli yazmasa daha iyi. Aman bilmiyorum işte içim her türlü rahat etmeyecek orasini biliyorum

bencede hiç gerek yok
ama kadının bu kadar yüsüz olması ilginç

Haklısınız. Ben olsam çoktan hanımefendi çizgimden kaymıştım
Hatta onu da herkese rezil etmiştim.

Hiç muhatap bile olmayın Sevde. Kudursun o yok sayılmasının verdiği sinirle. Ama yeni bir girişimi daha olursa, eşinin anlayacağı bir dilden konuşup çok pis bozması şart.

Bu kadar mı yokluk içindesin ya. Evli bi adama ay içim bi tuhaf oldu seni görünce demek, engele rağmen çiçek göndermek nedir.
Pis şeref yoksunu. Bekar halimle ben igrendim, sinir oldum.

Eşim mesaj attı, benim konuya çok takıldığını görünce, kadının kötü bir amaci yokmuş sadece dogum gününü kutlamak istemiş, rahatsız ettiği için özür diledi birde

Kesinlikle ne siz ne eşiniz hiç bir şey yazmayın. Kadının amacı o. Daha önceki mesajın birinde eşiniz yazarsa ne cevap verecek diye merak ediyorum demissiniz. Mesaj atarsınız işte bu olacak. Siz merak edeceksiniz ne yazacağını. Onun yazdığına yuh yaaa hala ne diyor diyip daha çok sinir olacaksınız. Yeri gelecek eşinize saracaksiniz. Eşiniz içinden hay söylemeseydim diyip bundan sonra bi şey olursa size söylemekte tereddüt edecek. Yani kadının istediği olacak ve sizin huzurunuz kaçacak. Siz eşinize güveniyorsunuz. O da zaten mesajda gereken cevabı verip engellemiş. Çiçek olayında size dürüst davranmış. Eşiniz huzur kaçsın istemiyor. Sizin de bunu korumanız gerekir. Sessiz kalın. Asil davranın. Zamanla yok olacak kadının yapacakları. Ha , ilerde aklınıza geldikçe saydırıp duracaksınız ama ayy iyiki de muhattap almamışım diyeceksiniz.
Benim eşime sevgiliyken, malın biri beni tebrik ettikten 1 saat sonra aşk mektubu yazdı sosyal medyada mesajla. Ve ben tesadüfen eşimden önce gördüm. Ama neler neler yazmış. Sanki ilşkileri varmış da benimle aldatıyormuş gibi. Üstelik bunları kadin sevgilisinin yanında yazıyor. Ilk okuduğumda basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Sonra enine boyuna düşündüm. Kadın tam manasıyla psikopat dedim. Yazdıklarının gerçeklikle alakası olamaz. Oturdum eşimle konuştum. Ben bi şey yapmayacağım dedim. Ben konusucam dedi . Neyse bi kere olsun kadını muhattap almadım. Hayırdır, derdin ne demedim. Bu da onu kudurttu tabii. Kadın iş yerinden. Aylarca iş yerine gitmedim eşimin. Gidersem tutamam kendimi. Ama asla takibi bırakmadım tabii. Bi şekilde kendi varligimi o işyerinde hep hissettirdim. Ha bu arada o mesajı benim okuduğumu da biliyor kadın. Buna rağmen ilişkimi bozmayıp onu muhattap almayisim daha da kudurttu onu zaten. Öyle bi kadın ki erkek sinek uçsa odasında bu sinek bana aşık der. Bu olaylardan bi kaç ay sonra başka evli bi adama sarmış. Mal adam ağına takılmış bunun. Karısı farketmiş adama ayar vermiş de geri çekmiş adam kendini. Eşim , o zamanlar onu muhattap almadığım ve asil davrandığım için hala en iyisini yaptın der. Eşimin gözünde de daha değerlendim tabii ki sağlıksız insanlar yüzünden huzur kaçırmadığım için. Duygularıma yenik düşmeyip mantıklı davrandım çünkü. Bu arada Bazılarınızın kafasında soru işareti olabilir yazdıklarım çerçevesinde ama cok ayrıntı var eşimin hiç bi şey yapmadığına kadının kendi kendine kurduğuna dair. Daha da uzamasın diye yazmadım.

Sizin ki daha basit hali bu yaşadıklarımın. Dolayısıyla kesinlikle muhattap almayın derim. Yoksa sonra cidden pişman olursunuz. Eşiniz gayet mantıklı davranmış. Siz de ona destek olun ve koruyun bu hali bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…