Evli, çocuklu olduğunu biliyor, bende çok şaşırdım ne cesaret, neye güvenerek gönderiyor o mesaji, araya girmek anlamlı değil evet ama sinirim geçmiyor böyleKadın evli olduğunu bile bile gönderiyorsa cidden normal değil. Sizin araya girmeniz birseyi değiştirmez ki. Evli bir erkeğe çiçek gönderecek kadar cesur demek ki.. bir süre sessiz kalmanız iyi olur. Belki umudu kesmiştir..
Gerçekten öyle, nasıl rahat olabiliyorlar bu kadar anlamıs değilim.İnsanlar çıldırmış yahu artık evli kadın ya da erkeğe yürümekten hiç çekinmiyorlar yuhh..
Sizin fikirleri her zaman sevmisimdir :) aklımda bulunsun çünkü bende öyle hanımefendi hanımefendi duramıycam büyük ihtimalle.Kadın eşimin işyerine çiçek gönderecek bende hanımefendi çizgimi bozmycam?
Duramazdım sanırım:)
Anlık düşündüm ve ilk fikrim onu fake bi hesaptan ekler pusuya yatarım foto paylaştığı bir gün gece yarısı uyanıp paylaştığı fotosunun altına 100 tane aynı mesajı yazarım (ki kolayca silemesin) "Evli bir adamın işyerine çiçek gönderecek kadar aciz misin? İnsanları taciz etmeyi bırak yoksa savcılığa şikayet edicem seni." Gibi birşey yazardım. O silene kadar gören görsün o yeterdi ona.
Eşimden yana şüphem yok aslında , instagramda kadının ilk yazdığı mesajlari gördüm öncesinde ama evet kadının bu kadar cüretkar olmasi beni de çok rahatsiz etti, kadınla konuşucam bende, başka bir türlü icim rahat etmeyecekBen eski sevgilinin durduk yere bu cicekleri gonderdigine inanmadim. Kimse bir karsilik gormeden bu hareketi yapmaz gibi. Belki de esinizin taktigidir. Siz kadini ekleyip bir konusun bence
Bu cesareti nerden aldığını bende merak ediyorum, eşime Instagramdan attigi mesaji sonrasında aralarındaki kısa mesajlaşmayı okudum ben, eşim gerekli tavri göstermis mesajda, sonrada kadını engellemis zaten. Biz eşimle 7 yıldır evliyiz bu zamana kadar güven sarsacak herhangi birseyle karşılaşmadım. Kadın 10 yıl sonra niye böyle birşey yapıyor anlayamadım, mesaj atmayı düşünüyorum o yüzden.aklıma perihan savaşın oynadıgı sapık kadın isimli bir film geldi, çok ürkütücüydü.bence burada sinir olmak yerine korkup dikkatli olmalısınız, kadın 10 yıl sonra nereden geldiği belli olmayan bir cesaretle ailenize yaklaşıyor. bu en kötü senaryo
öte yandan bir ihtimal daha var ama siz daha bilirsiniz durup dururken bu cesareti eşinizden almış olabilir mi? eşinizi takip ettiniz mi
Instagram da ilk attığı mesaja oglun ne kadar da sana benziyor diye başlamıştı aklıma geldikçe sinir oluyorumKonu sahibesi bence siz bir sey yapmadan duramayacaksiniz :) Madem duramicaksiniz yazin gitsin icinizde kalmasin. Kadina mesaj atin, dimdirekt ne utanmaz ne arlanmaz bir insanmissin arkadas gormuyor musun adam evli ve cocuk sahibi diyin,
Yani evliligi falan da takmasa bu kadin bir nebze anlarim adamin cocugu var yahu. Coluklu cocuklu adama satasmaya da mi utanmaz oldu insanlar??Bir cocugun anasini babasini ayirmaya, yuvasini dagitmaya ben Allahtan korkarim. Toplumun civisi iyice cikti.
Instagram da ilk attığı mesaja oglun ne kadar da sana benziyor diye başlamıştı aklıma geldikçe sinir oluyorumyani çocuk falan olması umurunda degil, cicek gönderdigini bugün ögrendim, bir uyuyup uyanayım hala aynı hissedersem hakettigi türden güzel bir mesaj atıcam
Kadın evli miymiş peki bilginiz var mı?Instagram da ilk attığı mesaja oglun ne kadar da sana benziyor diye başlamıştı aklıma geldikçe sinir oluyorumyani çocuk falan olması umurunda degil, cicek gönderdigini bugün ögrendim, bir uyuyup uyanayım hala aynı hissedersem hakettigi türden güzel bir mesaj atıcam
Terbiyesiz kadın. Eşiniz biraz yüz verse düşünemiyorum olacakları. Neyse ki eşiniz size yalan soylememis dürüst bir insanmış olduğu gibi anlatmış size olanları. Şu durumda ben olsam ağır bir dille bir daha yazmaması gerektigini soylettirirdim. Ama bu mesajı sizin değil eşinizin yazmasi bence daha iyi olur. Siz yazınca karşıdaki kadın kendi kendine aa beni kiskandi diye mutlu bile olabilir. Bu tarz kadınlara böyle mutluluklar yaşatmayin. Eşiniz ağzının payını versin. 10 sene sonra bu lüzumsuz samimiyetin çok itici olduğunu tek bir mesaj daha atarsa agir konusacagini söylesin. Bu ne yuzsuzluk ya gerçekten inanılır gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?