Eski Sevgili Derdi

Eşim mesaj attı kadına benim rahatsız olduğumu görünce, belki muhattap olmamak o kadını daha deli ederdi ama o kadar olgun olamadım ben :) ama en azından ben muhattap olmamış oldum yine.
Esime güveniyorum 7 yıldır evliyiz, beni şüpheye düşürecek tek bir hareketi olmadı bu zamana kadar ama kadınin 10 yıl sonra bu tarz seyler yapması normal değil, nereden alıyor bu cesareti diye düşünüyor insan. Verdigi cevap da sadece dogum gününu kutlamak istemiştim, kötü niyetim yoktu oldu, eşim sert bir sekilde verdi cevabını benim icim rahat etti bu şekilde. Öbür türlü kendi kendimi yiyecektim.
Sizin yaşadığınızda oldukca sinir bozucu, neyse ki eşinizde dusmemis o tongoya.

Eşim mesaj attı, benim konuya çok takıldığını görünce, kadının kötü bir amaci yokmuş sadece dogum gününü kutlamak istemiş, rahatsız ettiği için özür diledi birde
Oh olsun bir daha da cesaret edemez yazmaya. Suan bende çok mutlu oldum

Sizin değil de eşinizin sert cevap vermesi isabet olmuş . Kadının kötü niyetim yoktu ifadesi de klişe zaten. Bu cesareti onların egosunu okşayan erkeklerden alıyorlar böyle kadınlar , eşlerimizden değil. Umarım bi daha dadanmaz size de kendi yoluna bakar. Eşinizle, çocuğunuzla huzurunuzun hiç bozulmaması dileğiyle. Sevgiler ...

Tepkisiz kalın

İnşallah öyle olur, çok teşekkür ederim, sağolun:)

benım esime cıcek gonderıcek gebertirim onu embati kursun eşiniz ... sonucta bır erkek de gonderebılırdı sıze kufur etsın kapatsın her yerı zilliler yaa evli barklı insanlara.

Şimdi o kadına bir söz söyleyeceğim sonrada banlanacağım.
Neyse ban yemek istemiyorum ama diyeceğimi anladınız siz.

Eşiniz doğru bir davranışta bulunmuş. Çiçekleri aynen geri göndersin nota da " evli
Bir adama çiçek Gönderen kadına ne derler ??? " yazsın.

Esiniz engellesin, iş yerini nerden öğreniyor? Sizde onu önemseyip yazmayın, ta ki çok şüphelendiğiniz zaman yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…