Haklısın Allah a havale ettim onu sırf egosu için engeli kaldırdı belkide :)yazsa ne degısıcek. guvenılmez tıpmıs. bundan bı cacık olmaz.
Ayrılığı bile insan gibi değil ne güzel engelemişiz birbirimizi ama yok olur mu yalvarayım diye engel kaldırıyorne köy olur ne kasaba o heriften kendi gibi dandik birini bulsun evlensin ayrıca o vazgeçemeyen eski sevgilisi onun keyfinden bıkıp adam gibi biri ile evlenir o da apışıp kalır kısaca.
Yakın arkadaşı benimde arkadaşım dediki gemidekileri terk edemiyor .Yani boşta kaldığı an mesaj atacak banadaTakma kafana yokmus gibi davran.
Yazsada. Sen kimsim taniyormuyum seni ayaklarina yat...
Bu erkek mikletine yuz vermicen hic sallamican.
Asil ozaman kudurular.
Adam resmen bosta kaldikca ona buna sana gitmis. Kim oldugu onemli degil yeterki bosta kalmasin
Aynen. Dogru demis. Hic umursama yazsada cevap yazma.Yakın arkadaşı benimde arkadaşım dediki gemidekileri terk edemiyor .Yani boşta kaldığı an mesaj atacak banada
Ne kadar kötüler dimi ya da biz kadınlar mı çok iyi niyetliyiz anlamadım.Engelimi kaldırdı 5 gün oldu yazmadı amaEski sevgili engelleri kaldırırsa ? bence dıor ki; "boşta kaldım, az canım sıkıldı, bıraz oyalanım sonra gene gıderım." ıslak hortumla dövcen bunları. naş canım naş. yazarsa bir aksiyon bir atak ta nebilim bişi yaparsa de get az ötede oyna de lutfennn
yazsın dıye bekleme sakın. napıosa yapsın. biz safız ama yeter yanı cektıgımız.Ne kadar kötüler dimi ya da biz kadınlar mı çok iyi niyetliyiz anlamadım.Engelimi kaldırdı 5 gün oldu yazmadı ama
Yazarsa zaten sevdiğinden değil boşta kaldığından yazacak .yazsın dıye bekleme sakın. napıosa yapsın. biz safız ama yeter yanı cektıgımız.
heh aynen evet. hiç muhatap olma ama sakın laf sokim falan da deme:) ha sana yazmış ha duvara yazmış gibi hissetsin kendini:)Yazarsa zaten sevdiğinden değil boşta kaldığından yazacak .
heh aynen evet. hiç muhatap olma ama sakın laf sokim falan da deme:) ha sana yazmış ha duvara yazmış gibi hissetsin kendini:)
Ne sahibi cnm ya. bende anlamıorum. Hanı nerde sahip. Degıldı gıttı. Bi gitsinler öteyelaf söylesen bile kendini nihmetten sayacak.
şu birlikte olduk ayrılamam mantığını da anlamıyorum.zaten bu ilişkiye girmenin erkeğin kadının sahibi yapmasını anlamam.
Ne sahibi cnm ya. bende anlamıorum. Hanı nerde sahip. Degıldı gıttı. Bi gitsinler öteye
En dıbıne hemdebi öteyede değil.cehennemin dibine
Kız garip rahat bir kız zaten biz çok farklıyız o kızla .Bana o kızı anlatırken herkesle yapıyordur o falan demişti :)laf söylesen bile kendini nihmetten sayacak.
şu birlikte olduk ayrılamam mantığını da anlamıyorum.zaten bu ilişkiye girmenin erkeğin kadının sahibi yapmasını anlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?