Eski sevgili krizi..

sen kendini o kız kadar değilim olarak görüp davranırsan, sevgiline de aynı şeyi düşündürürsün...

düşünür demiyorum bak düşündürürsün...

onunla birşeyler yolunda gitmemiş demek ki ayrılmışlar, şimdi ikinizinde önünde yeni bir sayfa var..

sürekli eski sevgilisini önüne getirirsen unutan adama bile hatırlatmış olursun...

Ama onu çok seviyormuş ve eminim ona karşı daha ilgiliymiş.
Ben daha az sevilen olmak istemiyorum.
O sürekli sevdiğini söyler falan nazımı kahrımı çeker ama, bir ayrılık şarkısı paylaşsa tüylerim diken diken oluyor (

Tek kavgamız bu kız oldu inanır mısın.
Öyle bir takıntı haline geldi ki resmen kızın hayatını takip ediyorum.

Beni böyle yapan face deuvarında teyyyy 2010 2011 yıllarında paylaştığı şarkı şiir falan bunları görmem oldu.
Benim için ise hiçbirşey paylaşmıyor (
Belkki çok basit düşünüyorum ama, inan ki çok hassasım bu konuda.

ee bu böle devam etmez bence.. evlenınce nolcak gene eskı sevgilisini dertmı edınıceksın.. artık o senınle bırlıkte sana karsı bişi hısetmese ne dıye senle zaman gecırsın diilmi? guven meselesine gelıor bu senın konun.. ona guvenmıyormusunkiii bole dert edıorsun. eger cok kafaya takıorsan ayrıl ozaman bole kendini her zaman yiyeceksen onune bakarsn sende.. bence kendıne guven senın o kızdan eksgın yok sen degerlisin ve o kız artk onun hayatında yok!

Son düzenleme:
erkeklerin eski sevgili yada nişanlılarını unutamadığını sanmıyorum çünkü biz kadınlar bile öldüm bittim deyip aşık olup ayrıldıktan kısa bir süre sonra yeni aşklara yelken açabiliyoruz canım benim eşim benim iş arkadaşımdı gözümün önünde kızlarla öpüşürdü hatta 1 kızla çıkıyodu kız romanyadan gelmişti türkçe bilmiyodu ben çat pat öğrenmiştim kıza msjları romenceye çeviriyodum :) düşün yani sevgilim aşkım neler yazıyodu onlarda ama sonra biz başladık şuan bile garip atarlı şarkılar dinler ee benle evli ama aklımdan geçsede yansıtmıyorum aklında olmayanı aklına sokmuş olabilirim diye sende böyle yap yoksa gerçekten aklına düşüreceksin

Ben çok sefer ayrıldım zaten bu yüzden ama, o gelip oturup defalarca anlattı.
Benim durumum biraz atak gibi, durup dururken kendimi kuruyorum kuruyorum sonra patlıyorum o da bazen sinirleniyor bazen sakince anlatıyor falan ben sakinleşiyorum derken yine aynı döngü.

sen yazınca kendimi görüyorum bazen aynı bizim ilişkimiz çünkü biz geçen hafta bir sebepten tartıştık ve be çok büyük tepkiler verdim o haklı yada ben haklı mevzusu yoktu ben burnumun dikine gittim diyeyim dinlemedim estim gürledim elime ne geçtiyse fırlattım falan sonra tatlıya bağladık dün bu konu hakkında sakinleştiğimizi anladık ve değerlendirme yaptık ve konuşunca öfke kontrolümün olmadığnı anladım biraz onun açısından baktım yani o bana aynı şeyleri yapsaydı diye düşündüm ve kendime kızdım sende bu şekilde bak bir defa o sana dese sen x kişiyi unutamadınmı fln diye dile getirse kavga etseniz bunu düşün bakalım içinden çıkabilicekmisin ben şuan daha sakin düşünme kararı aldım öfkemi kontrol etmeye çalışıcam bide bu şekil dene bide kurma olayı bendede var dün bunuda konuştuk gerçekten boş kalınca kafamda çok kuruyorum bunun ilacı varmı acaba? bunuda düşünücem bikaç gün

:))
bende aynı senin gibi ağır tepkiler veriyorum ama, sürekli ayrılık şarkıları paylaşıyor ya. sinirim bozuluyor benimde.
kaç sefer dedim yine aynı, yine aynı sabrım kalmadı benim zaten atarlıyım.

bi de sabah bissürü kırıcı yazmış yine bende sıkıldıysan arama, ilgilenme o zaman devam et acıklı şarkılarını dinlemeye kaybedince anlarsın dedim yolladım. muhtemelen cevap yazmamıştır.

benim sinirimi bozan şey şu bile bile yapıyor ya.
ben hassasım bu konuda defalarca dedim ama, yok bildiğini okuyor.
zzaten ben unutamadığını düşünüyorum bi de böyle şarkılarla iyice canımı sıkıyor.
inceldiği yerden kopsun valla sürekliş böyle çekilir mi

belki hoşuna gidiyodur o şarkılar bağımlılık olmuştur benim eşimde sürekli 1 sanatçıya takmış onun şarkılarını dinliyo hep isyan hep isyan şarkılar benimde hoşuma gidiyo ama onun kadar bağımlısı değilim sordum 1 kere ne bu dedim hep aynı tarzdasın derdinmi var yok hoşuma gidiyo dedi iyi madem dedim içim içimi yiyo bazen ama belli etmemeye çalışıorum kesin kuruyorum o ara kendimi biliyorum yarın başka bişey yapsa onada takıcam çünkü boşa hayatını zindan etmiyim diyorum bende

Bilgisayarda o kızın resimlerine bakacağına , aç kendi resimlerine bak..

Sevgilinle olan resimlerine bak..

Baktıkça aşk'ın ne güzel olduğunu , onu ne kadar çok sevdiğini , onun sana ne kadar çok değer verdiğini düşünüp , mutlu olursun..

Zamanla aşarsın bunu..

Ama sen aklında olan bir düşünceyi daha da alevlendirmek için bir şeyler yapacak olursan 'kzıın resimlerine bakmak gibi vs.'
BU işin içinden çıkamazsın..

Hem bir kere çocuğun annesini istemeyen bir kızı ve bu sebebten ayrılabilen bir kızı , erkek arkadaşın bir daha ister mi ?
Bence mantıklı düşünürse mantığını dinlerse istemez..
O yüzden için rahat olsun..

Y a işte aynı benim sevgilimde öyle.
Bir sanatçıya takıyor pasoı onun şarkılarını dinliyor.
Deliricem artık.
yahu insan bi güzel aşk şarkısı dinler, bir güzel şarkı paylaşır.
Yok hep arabesk, hep acıklı şarkılar.
İnadına yapıyor ya yüz defa söyledim.
söylesem dinliyor, söylemesem içimde tilkiler dönüyor.
ne yapacağımı bende şaşırdım.
hayır yani arkadaşları falan da diyecek bu çocuk eskiyi unutamadı falan diye hep aynı arabesk şarkılar

Önemli olan isteyip istememesi değil ki.
eminim bugün barışsalar bir hafta yürümez.
tabi ki eskiye dönmek olmaz öyle bi korkum yok.
beni üzen şey "daha az" seviliyor olmak, "daha az benimsenmiş" olmak.
içinden sevip de dışından bir daha olmayacağını bilmek diye birşey var.
ben istemem duygularımın kullanılmasını en korktuğum şey bu hayatta.
ben çok sevilmek, çok heveslenilmek istiyorum.
o da üstüne saçma sapan şarkılar paylaşınca çok üzülüyorum.

sen kendine güvendiğin sürece bi problem olacağını zannetmiorum. hatta ona senleyken daha mutlu olduğunu iyice hissettirmelisin. senden başkasıyla yapamayacığını düşündürmelisin.

sen kendine güvendiğin sürece bi problem olacağını zannetmiorum. hatta ona senleyken daha mutlu olduğunu iyice hissettirmelisin. senden başkasıyla yapamayacığını düşündürmelisin.

:)) dün snaırım öyle bişey oldu
beraber çok mutluyduk ve önceki akşam deli gibi bu yüzden kavga edip ayrılmaya kalkmıştım
o da rest çekip bu ilişkiyi bitirmeye and içmişsin sen demişti
ama bu konuda haklı ne olsa hemen ayrılmak istiyorum.
sonra sabah ikimizde çok sevimli konuştuk buluştuk ve çok güzel bi gün geçirdik.

keşke hep böyle olabilsem ben öfkemi kıskançlığımı kontrol edemiyorum

adama unutması için fırsat vermemişsin ki...

önceden sırf ailesi yüzünden tekmeyi yemiş, o kıza karşı duygularının kaldığını sanmam, düşünsene böyle birşey için terkedilmek...

biraz da hoşuna mı gidiyor senin kıskanman, öyle kıro şarkıları paylaşmaya devam ediyor? tepki vermemeye çalış...

kendine güven, bi de şunu bil ki önceden kazık yiyen insan illa ki eski romantizmini, duygusallığını kaybeder, bu seni daha az sevdiği anlamına gelmez. ama sen böyle yaptıkça adam düşünecek ki benim bu kızla yaşadığım şey hep kavga, hep sıkıntı, ister istemez kıyas yapabilir...

Merhaba kardeş olabilir miyiz acaba ?
Aynı düşüncelerin içindeyim bende .
Sevgilim mavi gözlü bir kız çocuğunun fotoğraflarını beğenmiş .
Acaba aklına o kız mı geldi deyip kendimi kavgaya itiyorum resmen .
Acaba onu mu çok sevdi beni mi ?
Yolda görünce ne hissediyor acaba diye düşünmekten huzurumuzu bozuyorum .
Ki sizin ilişkiniz yeniymiş bize 6 sene oldu .

haklısın çok haklısın hem de.
biraz çok emek verip de böyle bir kazık yediği için beni şımartmak istemiyor.
bir de benim ataklarım var ayrılalım diyorum hemen o da bana dün dedi "bu ilişkiyi bitirmeye and içmişsin ben beni sev desem ne olur ki ama, bil ki seni seviyorum" dedi.
bu konuda çok haklı ilişkiye pamuk ipliğiyle bağlıymışım gibi davranıyorum. o da sağolsun bi kere bile "tamam ayrılalım" demedi. bende artık demeyeceğim bir daha. o bana dese bu lafı çok kırılırdım mesela o ise sabrediyor.

kıro şarkıları malesef ki seviyor
hüseyin kağıt dinleyen bir adamdan behsediyoruz
nerde abuk sabuk kıronun dibi bi şarkı var gider bulur dinler.
müzik zevki berbat derecede.
dışardan baksan hayatta inanmazsın bu kadar klas bir adamın bunları dinlediğine.

artık bu konuda ona baskı yapmayacağım.

beni de üzen bu yediği kazıktan dolayı temkinli duruşu zaten.

offff (
ben altı yılı böyle geçiremem ya nasıl bi eziklik bilirsin bu durum.
bak dün ne oldu?
marketten dört çeşit güzel kokulu kolonya aldım.
birisi yasemin kokusu.
kızın adıda yasemin.
koklatıyorum tek tek sevgilime beğendini ona vericem.
yasemini koklatırken ellerim titredi bunu beğenecek diye.
bi yandan da merak var acaba onu mu seçecek diye.
yasemini koklar koklamaz "en kötüsü bu çok ağır kokuyor" dedi ya.
dünyalar benim oldu hala gülüyorum aklıma gelince

eğer onu seçseydi var ya üç gün trip atardım ben psiko psiko gezerdim düşün artık.
çocuğun haberi bile yok ne kokladığından.

Biz kesin kardeşiz :)
Sevgilim bana yeminler ediyor her seferinde ama ben taktım kafaya o kızı .
Birde benim sevgilim gerçekten çok yakışıklı .
Kızda benden güzel gibi geliyor .
Kıskançlık fena bir şey .
Etrafta onun adını duyunca bile garip hissediyorum .
Kızla önceden muhabbetimiz vardı birde bizim .
Ne yalan söyleyeyim çokta naif biz kız .
Bu da beni delirtiyor ya zaten .
Aklının bir köşesinde hala o kız var mı düşüncesi içten içe yiyor beni .

ay benim sevgilimde çok yakışıklı (
bana da kız benden güzel gibi geliyor ama ben tanımıyorum kızı.
kendi çabalarımlan ulaştım kızın bilgilerine
yedi düvele gösterdim resimlerini ve aldığım tepkilerin hiç biri "güzel kız" değil ukala bir tipti.
gerçekten kız küçük dağları ben yarattım havasında anasının gözü uyanık bi tip.
bi de biz kızla aynı memleketliyiz (
deli oluyorum memleketimden soğudum.
benim memleketimde çorum yani düşün.
bizim kızın naif cic bici bişey olduğunu bilsem kafayı yerim.
allahtan öyle bi tipi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…