Eski sevgili krizi..

he benimki de hemen ardından gelio boğa
iki gün geç doğsaymış koç olacakmış

yok ben inadım ve öfke kontrolüm hiç yok ve haklı iken haksız duruma düşüyorum hep

Tahmin ettim daha okurken Boğa olduğunu. Yazdıklarında kendimi gördüm :) çünkü bir boğayı ancak boğa anlar :))

Kuruntulu ve şüpheciyiz ne yazık ki.

Arkadaşım ,

Bende eşimle senin gbi bir durumda tanıştım. Yeni ayrılmıştı ve yıllarca aşık olup pesinden koştuğu kızdı eskı sevgılısı. Hatta kız onu ortada bırakmış esım epey zor günler yaasamıstı bız tanıstıgımızd ave bu konuları da konusduk . Aynı senın dedıgın gıbı başladı bızım ılıskımızde. Zaman gectıkce ılerledı. bende esımı aynı senın yaptığım gbı gereksız yere kıskanıyordum. kendımı kıyaslıyordum. Ona böyle yapmışsın bana yapmadın tabı ben kımım kı gıbı trıplere gırıyordum. Sureklı facebooktan takıp edıyordum gorusuyormus dıye.

Ama bır sure sonra esım ısyan etti. Ve sureklı kavgalarımız başladı. Ben de en sonunda bu kıyaslamaları yapmamayı ogretebıldım kendıme.

Aradan zaman gectı... Yıllar ıcınde esım bana o allaha sukur o kadar bağlandı kı. O kız yok oluo gıttı esımde. Hatta kızla ortak bır arkadaşımızın dugunune gıttık beraber. O kızla aynı masada oturduk. O kız evlenip boşanmıştı. Bız sevgılıydık ozaman. Esım uygunsuz hıcbırsey yapmadı. Ne kıza nıspet yaparcasına bana aşırı ılgı gosterdı ne de gozlerını kaçırma v.s. yaptı. Onu resmen sıradan bırı olarak degerlendırdı. O kızla ılgılı temel sorun guvensızlık, eşimi kalıplara sokma ıstegı ve kızın elelel bıle tutuşmayarak kendını cekıp kaçan kovalanan mısalı kaçan olmaya calısmasıydı.

Ben esıme tam tersını yaptım. Dogal oldum. Zorlamadım. kasmadım. Kendım oldum. Aradan yıllar gectı. Bır gun esıme neden benı sectın evlenmek ıcın dedım. Dedi ki Çünkü senin yanında huzurluyum mutluyum endıselı degılım kendım olabılıyorum ıstedıklerımı yapabılıyorum hem sevgılım hem en ıyı arkadaşım olabılıyorsun... Ve bılıyorum kı bunları tum kalbıyle soyledı.

Allah sukur kalbımde hıssedıyorum kocam bunları ıctenlıkle soyluyor ve ben bılıyorum ben kaprıslerıme devam etseydim o ayrıldığı kızdan farkım kalmayacaktı.

Kendini tut arkadaşım... Hersey gönlüne gore olacak merak etme. Ha bır de su var. Hepımız eslerımızı sevmemize rağmen arada eskı sevgılelerımızı hatırlayabılırız. Ama bu demek degıldır kı onu ozledım esımı sevmıorum onu arıorum. Netıce eskı asklarda gecmıte kalmış anılardır.Ve zamanla gerılere atırlır...

uzulmeyın....

ayyy ne güzelll
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşAllah.
Benim de sevgilim bana karşı ilgisiz sevgisiz değil hatta bizim tanışmamız çok güzeldir filmlerdeki gibi
sevgilim beni seviyor bundan şüphe etmiyorum ama, kırgınlıkları var ve bana karşı tutuk.

Fakat zamanla farkettim ki, ben onu bırakmadıkça bana güvendikçe daha çok üstüme düşer oldu.
O verdiğim güveni seviyor.
Ben onu hiç peşimden koşturmadım, peşinden de koşmadım.
Bana "seni kazanmak kolay ama, elde tutmak zor" der hep.
sanki her an elimden kayacakmışsın gibi der

Beni kaybetme korkusu var gerek yaşadıklarından dolayı gerek de benim eyvallahsız tavırlarım bunu hissettiriyor ama, zamanla anladı benim yapımı.
Benim öyle ucuz bahanelerle hayatından çıkmayacağımdan emin.
Ve güvendikçe de daha çok seviyor.
Benim sevgilim zamanla aşık olan bir adam hemen insanın ayağına dünyaları serip komplimanlara boğmuyor.
Alıştıkça romantikleşti.
Ben ondan memnunum Allah için sadece aklıma gelince geçmişi beni o kadar sevmemiştir diye düşünüyordum.
paylaştığı şarkılar ve sözler beni uyuz ediyordu.

Ama, artık bıraktım o konuları onunla da konuşmayacağım.
Bakmıyorum da zaten kızın hiçbişiyine.

Çünkü ben beni seveni ve seveceğimi arıyorum.
Geçmişi kurcalayarak bunu göremem ki zaten ben o değilim.

bizde arkadaş gibiyiz bana hatta "hacım naber, kanka naber" falan der "iyiyim kanka ya" derim
ama bunu asla terbiyesizce saygısızca yapmaz.

Sevgilim gerçekten iyi aile babası olacak temiz terbiyeli bi çocuk.
Aynı zamanda çok da tutkulu seviyor
Biraz uyuzluğu oluyor bazen ama inan artık onu bile seviyorum.
Allah hakkımızda hayırlısını versin dedim niyet ettim artık ileriye bakıcam.
Yarın ayrılsam bile kötü değil güzel anılarımız olsun istiyorum..

Son düzenleme:
kendimi gördüm yazında aynı seylerı ben de yaptım hatta daha fazlasını en sonunda dayanamadım ben bıraktım şuandada yalnızım kısknlıktan tedavi olmayı düşünüyorum

kendimi gördüm yazında aynı seylerı ben de yaptım hatta daha fazlasını en sonunda dayanamadım ben bıraktım şuandada yalnızım kısknlıktan tedavi olmayı düşünüyorum

aaa yok ben bırakamam sevdiğimi böyle bi saçmalıktan dolayı zaten bi kere ayrıldım Allah tan o bi şekilde yapıcılığıyla kurtardı durumu ama, yok ayrılmam ben bu sebeple.

ilişki emek istiyor sanırım ilk görüşte aşk bile olsa zamanla seviliyor insanlar.
Bundan 4 ay önce ben aşk şarkısı duyduğumda sinir basar radyoyu kapatır dinlemezdim.
konduramaz onun için böyle laflar edemezdim bu olaya sinirimden..
ama şimdi tek aklıma gelen o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…