- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Oyledeguzel
-
ay benim sevgilimde çok yakışıklı(
bana da kız benden güzel gibi geliyor ama ben tanımıyorum kızı.
kendi çabalarımlan ulaştım kızın bilgilerine
yedi düvele gösterdim resimlerini ve aldığım tepkilerin hiç biri "güzel kız" değil ukala bir tipti.
gerçekten kız küçük dağları ben yarattım havasında anasının gözü uyanık bi tip.
bi de biz kızla aynı memleketliyiz(
deli oluyorum memleketimden soğudum.
benim memleketimde çorum yani düşün.
bizim kızın naif cic bici bişey olduğunu bilsem kafayı yerim.
allahtan öyle bi tipi yok
Ahaha :)
Kendilerine böyle takıldığımızı bilseler evden çıkamazlar galiba :)
Bende gösteriyorum sağa sola nasıl güzel mi diye :)
O mu güzel ben mi güzelim diye diye bunalttım bizim kızları :)
Sevgilimle kavga ediyoruz yolda bir gün bu kız geliyor uzaktan gittim tuttum sevgilimin elini sevgilim şaşırdı " ne oluyor ceylinim " diyor
Sonra bunları gördü anladı tabi :)
Ama cidden bunu sevgililerimize pek söylemememiz gerekiyor eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok :)
Erkeğe ne söylersen ona inanır demişti burada bir abla bana .
Bizim gibisini bulamayacağını empoze etmemiz lazım sinirden çatlasak da :)
Benim 7 aylık bir ilişkim var ve klasik bir ilişki.
Bazen iyi, bazen kötü günlük tartışmalarımız oluyor falan.
Ama, genel manada uyumlu ve anlaşan bir çiftiz.
Sevgilim ise klasik erkek bazen çok ince bazen anlayışssız falan.
Yani öyle aşırıya giden bir derdim yok.
Sevgilimin eski sevgilisi hariç.
Biz tanıştığımızda yeni ayrılmışlardı ve söz atılmıştı.
Sevgilimin babası evden ayrıldı diye kız "ailem ailesi boşanmış birine beni vermez anneni istemem ben" diye 2 yıllık ilişkiyi bitirmiş, sözü atmış ve ayrılmışlar.
Kısa bir zaman sonra benimle tanıştı ama, üzgündü tabi.
Ama, bana ilgisinden veya davranışlarından şikayetçi değildim.
Neyse bizimde bir mazimiz var diye çok dert etmedim anlaştığımız için ve hoşlandığım için birazda o benim üstüme düşüp değer verdiği için bugünlere geldik.
Ama, ben içimden sürekli eski sevgilisi ile kendimi kıyaslıyorum.
Onu daha çok sevmiştir beni kadar sevmiyordur diye düşünüp bazen psikopatlaşıyorum.
Öyle şeyler yapıyorum ki bazen resmen kızın resimlerini bilgisayarıma indirdim
Ben bu değilim böyle psikopat değilim ama, çok kıskanıyorum sevgilimi.
Ona da belli ediyorum bunu bir şarkı paylaşsa hemen "onu unutmadın di mi" diyorum.
Artık o da sıkıldı bu huyumdan ama, ben o kıza olan duygularını çok kıskanıyorum.
Çok seviyormuş onu ve sevilmediğimi düşünüyorum sürekli
Bunu nasıl aşabilirim?
Bunu duygu ruhuna 1 kere girdiyse çıkması çok zor bak ben evlendim 1.5 sene oldu hala unutamadım mesela.
oyyyy hele de benim kuzum var ya tam saf
ona bi iki güzel laf et, kek yap, börek yap, tatlı tatlı konuş dibinden ayrılmaz yeminnen senden başkasını gözü görmez.
biraz yakışıkılığından dolayı dikkat çekiyor bunun da farkında ama, öyle saflığı var biraz korkak benim ki hele de benden acayip tırsıyo
evet haklısın aslında eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmek oluyor biraz bu.
özgüvenli ve kendinden emin davransak allah allah bu kıza nooldu diyeceklerde yapabilsek keşke
dün dedim ki artık senin şarkılarınla da naptığüındal da ilgilenmiyorum istersen açık açık yaz dedim bana "sen mi beni kıskanmayacaksın hayırdır neyin tribi bu" diyo
trip falan değil artık ilgilenmiycem valla içimden kudursam da tek kelime etmicem.
kıskanmam hoşuna gidiyo eniğin
Eeheehe
Aynen öyle geçenlerde buluşacaktık yarın buluşsak falan dedi yalandan dediğini biliyorum " e iyi bari sen bilirsin " dedim .
" Ceylinim şu an senin bana kızıp bağırman lazım niye böyle yapıyorsun, bir sorun mu var ? " diyor bünye alışmış zavallımın
Benim 7 aylık bir ilişkim var ve klasik bir ilişki.
Bazen iyi, bazen kötü günlük tartışmalarımız oluyor falan.
Ama, genel manada uyumlu ve anlaşan bir çiftiz.
Sevgilim ise klasik erkek bazen çok ince bazen anlayışssız falan.
Yani öyle aşırıya giden bir derdim yok.
Sevgilimin eski sevgilisi hariç.
Biz tanıştığımızda yeni ayrılmışlardı ve söz atılmıştı.
Sevgilimin babası evden ayrıldı diye kız "ailem ailesi boşanmış birine beni vermez anneni istemem ben" diye 2 yıllık ilişkiyi bitirmiş, sözü atmış ve ayrılmışlar.
Kısa bir zaman sonra benimle tanıştı ama, üzgündü tabi.
Ama, bana ilgisinden veya davranışlarından şikayetçi değildim.
Neyse bizimde bir mazimiz var diye çok dert etmedim anlaştığımız için ve hoşlandığım için birazda o benim üstüme düşüp değer verdiği için bugünlere geldik.
Ama, ben içimden sürekli eski sevgilisi ile kendimi kıyaslıyorum.
Onu daha çok sevmiştir beni kadar sevmiyordur diye düşünüp bazen psikopatlaşıyorum.
Öyle şeyler yapıyorum ki bazen resmen kızın resimlerini bilgisayarıma indirdim
Ben bu değilim böyle psikopat değilim ama, çok kıskanıyorum sevgilimi.
Ona da belli ediyorum bunu bir şarkı paylaşsa hemen "onu unutmadın di mi" diyorum.
Artık o da sıkıldı bu huyumdan ama, ben o kıza olan duygularını çok kıskanıyorum.
Çok seviyormuş onu ve sevilmediğimi düşünüyorum sürekli
Bunu nasıl aşabilirim?
Enem aynını biz yaşadık
bana sordu yarın görüşmesek mi falan diye ben de "iyi ya yatıp uyurum bende her hafta görüşüyoruz zaten" dedim
"vayy sıkıldık artık" dedi ertesi gün soruyor "görüşcekmiyiz" die bende "geç oldu artık" dedim.
akşama kadar var ya resmen psikopata bağladı "neden gelmedin görüşmedik" diye.
şimdi de ağzımın içine bakıyor ne dersem yapıyor nereye gidelim falan.
blöflerini yemiyorum artık
canım benm neden sürekli sevgiline eskileri hatırlatıp duruyorsun..
adamcagız seni seviyor senin yanında ve çokta güzel bir sevgilisi var bunu biliyor tabi..
ama sen farkında değilsin bunun..
daha neden kendini üzüyorsun..
sil kızın fotolarını çıkar at aklından eskileri önüne geleceğinize bak canımm..
sevgilinle olan fotolarına bak birazda
Ahaha demi demi
Kendi bir şey diyor öylesine bende tamam deyince burnumdan getiriyor
Aradı geçen akşam reddettim aramasını mesaj yazıyorum müsait değilim misafir falan .
Tekrar aramış sonra odama gittim ben aradım açmadı bende misafirlerin yanına indim .
Bir ton mesaj atmış " Aramayacak mısın ?, Açmayacak mısın ?, Niye böyle oluyor, niye açmıyorsun ?"
E sen açmadın ben arayınca da diyorum yok .
Biz kardeşiz de bunlarda da var bir kn bağı
nedense kadınların kendini yeteri kadar guzel gormemesi erkeklerin egosunu oksuyor, sanki daha bir garantide hissediyorlar.
bir de bizim gibi degiller, cok cabuk ogreniyorlar bir hata mı yaptı ikincisini tekrarlamama da bizden daha iradeliler.
bence guzellik, sarkılar vs ile kıskanarak ona prim yaptırmayın anında kuzu gibi olur
ayrıca sozlenip sonra annesini bahane edip sanki bir ahlaksızlık varmıs gibi bize boyle seyler uymaz diyecek kadar kuculen bir kadının adını agzınıza almayın derim,
arkadaslar essegin aklına karpuz kabugu demisler ama o kadına geri donebilmesi icin gercekten 'esek' olmalı... oyle birini de bu sefer siz hayatınıza sokmazsınız zaten.
bu arada yasemin oldukca guzel bir cicek, o kadın isminin hakkını verememisse kendi sorunu,
bir sure gecsin sonrasında istediginiz cicegi koklamaya devam
Allahım bu kadar mı olur ya
burcu ne senin beyzadenin :26:
Sürekli meşgule atar müsait değilken ben bi kere attım ki gerçekten çok yoğundum üstüne gelen 6 mesaj içeriği; "niye açmıyorsun" "açmıcak mısın" "ara beni lütfen" "hemen bana ulaş"
aradım dedim ki; "sen meşgule atınca bende böyle mi yapayım?"
dediğine bak "sen alıştın ben çok acayip oldum" diyo
Koç benim ki :)
Ah çok zor biri ya .
Oğlak benim burcumda ama inat falan kalmadı bende söktü attı inadımı
he benimki de hemen ardından gelioboğa
iki gün geç doğsaymış koç olacakmış
yok ben inadım ve öfke kontrolüm hiç yok ve haklı iken haksız duruma düşüyorum hep
ama şimdi kolay değil onun psikolojisini de düşünmen gerekiyor. biraz bencillik yapıyorsun gibi. sevgilisinden ayrılmamış. ciddi bir adım attığı kızdan ayrılmış. o kızın ayrılma biçimi de çok kötü. ne demek yani babası annesi boşanmış biriyle evlenemem.
benim de erkek arkadaşım çok kötü şeyler yaşamış. hatta başlarda bana olan sevgisinden şüpheliydim. çünkü benimde aynı şeyleri yapabileceğimi düşünüyordu. temkinli davranıyordu. bunu ona söylediğimde o da kabul etti zaten ama daha sonra hallettik aramızda şimdi hiç bir sorunumuz yok o konuyla ilgili.
sen biraz bunu takıntı haline mi getirdin ne yaptın? kendini niye kıyaslıyorsun ki o kızla? btmiş geçmiş gitmiş şey. sevgilini üzmeye bile değmez. o şu an seninle çünkü senin elini tutuyor seni seviyor senin yanında. kendi kendine kuruntu yapma kesinlikle. çok zarar verirsin ilişkine. bir kere sineye çeker iki kere çeker ama üçüncüye çekmez. bunun için de o kızın resimlerini bilgisayarından silmekle başlayabilirsin. aklına getirmemek için sevgiline küçük sürprizler yapabilirsin(ben öyle yapıyorum). yada aklına geldiği zaman sevgilinle konuşma mesajlaşma sakinleş önce. ama ona belli etme, üstesinden gelmeyi bir şekilde öğrenmen lazım.
ay benim sevgilimde çok yakışıklı(
bana da kız benden güzel gibi geliyor ama ben tanımıyorum kızı.
kendi çabalarımlan ulaştım kızın bilgilerine
yedi düvele gösterdim resimlerini ve aldığım tepkilerin hiç biri "güzel kız" değil ukala bir tipti.
gerçekten kız küçük dağları ben yarattım havasında anasının gözü uyanık bi tip.
bi de biz kızla aynı memleketliyiz(
deli oluyorum memleketimden soğudum.
benim memleketimde çorum yani düşün.
bizim kızın naif cic bici bişey olduğunu bilsem kafayı yerim.
allahtan öyle bi tipi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?