Eski sevgili krizinden sonra eşimin hareketleri

Sizin işiniz gücünüz yok. Benim kendim için yazdıklarımı oturup okuyup benim boşandığım için ayrılma dediğimi yorumlamanız gerçekten size. Amacınız insanlarının evliliklerini dağıtmak olması çok yazık. İçinizde çok mutsuzsunuz .birazdan cijdana davet ediyorum

Evli adamin arkadaslariyla takilmak icin bekar evine kira ödemesi mi???? Resmen midem bulandi. Tek bunu duysam bile bosanirim bu ne beee. Hic masum bi aciklamasi olamaz bunun
Resmen garsoniyer
Eve kız atmak için otel falan ayarlamamak için burayı mı tutuyorlar hazırda nedir?
Günahları boyunlarına

Arkadasın baldızı gercekten baldız mı yoksa esinizin evli oldugnu bildigi için size baldız diye mi yutturuyorlar hani daha az tepki veresiniz diye.o evin varlıgı bile tuhaf zaten

Daha önceki yorumlarda evin kullanıma dair tahminlere katılmakla birlikte , biraz taviz verseniz sizi de götürüp farklı fantezlerin içine girebilirler diye düşünüyorum. Çok tehlikeli insanlar.
aynısı aklıma geldi, kırıcı olmamak adına yazmadım

Konu sahibi en hizli sekilde bosanman hayatta yapacagin en iyi sey kendine. Evli adamin bekar evi mi olur? Benimde esimin bekar erkek arkadaslari var ama disarda cafede oturup bi cay icerek yemek yiyerek gorusuyorlar. Resmen yatacaklari kadinlara otel parasi cart curt odememek icin evi ellerini. Altinda tutuyolar. Size yazdigi mesajlara asla inanmayin. Sizi evde tutacak yedigi b0klara devam edecek. Siz ailenizin evinize gider gitmez solugu o evde alip kari kiz eklemeye devam etmis. O ekledigi ve bir gece once ictigi kadinlarlada yuzde 99 bak yuzde 99 diyorum yatmislardir. Bu SASMAZ. Allah sizi bir an once kurtarsin.

Konunun sahibi arkadaşım belli oldukça gençsin eşinde öyle. coşkusuna bakarsak tahminim max 26 yaşında. en hızlı şekilde boşan çoluk çocuğun yok ne düşünüyorsun zaten her şeyin farkındasın. uzaktan ilişki yaşamış olmanız dezavantaj olmuş adamı tanıyamamışsın. sosyal medyadan ne halt ediyo diye koca takip ederek evlilik yürütülmez flört değil bu. o ağlamalar vs de yalan kim bilir alkol aldı uykusuz işe gitti diye kızarmıştır gözü başı. ortam çocuğu senin eşin. muhtemelen açık ilişki yaşıyor

Arkadaşları hakkında çok rahatsın biraz ağır başlı olsaydın deyince de sen bana karışamazsın senin lafınla hareket etmem onlar benim çevrem gibi laflar ediyor.
Bu adam bekarken mazbuttu da evlenince mi havai oldu anlayamadım. Siz en baştan tanıyamamışsınız eşinizi

Uzak dur. Bas tekmeyi. Bundan adam olmaz

Aynen bro , bu adam yoldan çikabilir cok rahat hareketleri var. Maddi durumu nasil diger kizlara para yedirecek durumda mi ya da yakisikli mi aldatmak icin de belirli kriterler mevcut olmali erkeklerde. Sagdan soldan takılip hastalik vs getirmesin. Erkeklere hic guvenmiyorum ben evli deyilim ama hep evli adamlar arsiz oluyorlar dışarda biz yuz versek hemen atlarlarlar yani kimden yüz bulurlarsa ona yaklasiyorlar deneme yanilma hesabi.

Bence doğru yoldasın. Hala daha gözü dışarda... Zaten elendikten sonra bekar evini kapatmamakta pek bir iyi niyet olamaz gibi geliyor bana. Bazı insanlar böyle işte, sadakat duygusundan yoksun. Evet seviyordur illaki seviyordur ama işte sadece sevgi yetmiyor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…