Eski sevgili krizinden sonra eşimin hareketleri

evet aynen öyle. her gün her gün alkol alıyor hiç düzelteyim yok. alkol almadan uyuyamıyormuş.

Hiç ama hiç dinlemeyin. Seven insan sevdiği ile arası bozulacağına kendi kafasını kırar bu kadınlar içinde erkekler içinde böyledir. Adamlıktan nasibini almamış sünepe bir erkekcik için yormayın tatlı canınızı böyle. Msjlarına aramalarına da cvp vermeyin.

Çekişmeli açarsınız ama karşı taraf da boşanmak istiyorsa ve her konuda anlaşıyorsanız, protokol imzalayıp, anlaşmalıya çevirip tek celsede boşanırsınız.

Ohooo bu adamin baska bir hayati daha var. Sen cevreye gosterdigi normal yasantisisin, diger taraf bekar hayati, ictigi, kadinlarla takildigi, eski sevgilisiyle rahatca konustugu, bekarmis gibi arkadaslariyla kritik yaptigi.
Aglamasini gectim, amuda kalksa, parande atsa inanma, karakteri cok farkli. Birkac defa karsilasmistim boyle erkeklerle ve gercekten bu insanlari anlamak guc oluyor. Arkadas dahi olunacak tipler degiller, her an bir elleri baskasina kayacak gibi, diger eli de sizi tutuyormus gibi dururlar. Zaman kaybetmeyin ve bosanin, tek tavsiyem bu olur size.

Madem bu kadar seviyor seni, gorusmessin eski sevgilisiyle ve o sacma arkadaslariyla. Gitmesin, odemesin bekar evinin kirasini. Gece eve gec gelmesin, biraksin alkolu. Sensiz ölecegine bunlari yapsin. Salliyor, o kan kusmasi sana olan sevgisinden degil, sabaha kadar yedigi nanelerdendir. Hazir bosaniyorum ayagina isten kaytarip sabaha kadar iciyordur. Bulmus yolunu.

bakın benim sevgilim gece hayatının içinden gelmiş bir insan. tek gecelik manada yaşamadığı bir şey kalmamıştır diye tahmin ederim, sorgulamadım.

şöyle bir cümleyi ben kuramam da hadi kurdum, yapıp yapacağımız en büyük kavga olur. ki hiç kıskançlık ilişkili tartışmamız olmamıştır.
insan eşine şöyle bir şey deyip nasıl adam olay çıkartmaz! bunu nasıl geçiştirir?evlilikte geçiştirilemeyecek 3-5 tane konu varsa 1. sırada bu vardır.

ben mi evliliği başka anlıyorum diye düşünüyorum da siz de ben de normal anlıyoruz bence... sizin eşinizde büyük sıkıntı var. siz de şimdiye kadar aşırı iyi niyet göstermişsiniz.

insanların ilişkilerine türlü türlü anlayışlara saygım sonsuz. ama o zaman madem evlenmeseydi, ya da evleneceğiz ama açk evlilik olacak filan deseydi yani. evliliğin iyi-kötü kanunda toplumda yeri belli, çerçevesi belli.

bir de üniformalı filan diyorsunuz belki düzgün biriyle evlilk yapmak onun mesleki kariyeri açısından iyi olmuştur, aklıma böyle şeyler geldi açıkçası benim. maddi olarak da ona yük değilsiniz sanırım.

şimdi de ağlarken fotoğraflarını atıyor bana. sabah işe gitmiş üniformalı ama yüzü gözü şiş ağlamaktan. ne bu anlamadım neye ağlıyor bu adam!?
eski nişanlım nişan atıldığı günün ertesi günü ağlayarak babamla konuşmuştu bizi barıştır diye, bana da fotoğrafını atmıştı gözler kan çanağı.
hemen sonraki gün eskortla yatıp çıplak fotolarını atıp, altına al sana böylesi müstahak kahrol diye yazmıştı.
bunlar böyle mahluklar böyle iğrençler. inanma o göz yaşlarına. erkenden boşanmaya bak.

o fotoğrafları gördüğümde tek hissettiğim mide bulantısı ve kahkaha olmuştu. geçiyor bu acı hisleriniz erkenden kurtulduğunuz için sevinmeye başlıyorsunuz bir zaman sonra..

Manipülasyon bunlar hep işte. Zıkkımlanıp zıkkımlanıp kadınlara atıyordur resimlerini , bakın sizin için ağlıyorum diye.

inanır mısınız az önce ne oldu?! o evde alkol alıp içtikleri gün baldızı eşimden sonra biri eklemiş. fake hesaba benziyormuş. nasıl olduysa eşimin arkadaşı eşime sormuş. baldızı senden sonra bir fake hesap eklemiş ekleyen senin karın mıydı diye? bu nasıl bir şey. o kızı ekleyeni nasıl eşimden biliyorlar? ve kız ne alaka şüphelenip eniştesine söylüyor.

Ne baldızmış ya!
Çığıra çığıra küfür kıyamet canına okurdum artık ben adamın.
Lan boşanıyoruz daha baldız da baldız.

Ne baldızmış ya!
Çığıra çığıra küfür kıyamet canına okurdum artık ben adamın.
Lan boşanıyoruz daha baldız da baldız.
bana ne dedi şu an biliyor musunuz!? kızın kendisinden hoslandıgından eminmiş.. eniştesi aracılıgıyla o sordugu sorudan sonra

O baldız az daha gezsin o ortamda, ekleyeni çok olur. Allah bilir hangi sapık.

bana ne dedi şu an biliyor musunuz!? kızın kendisinden hoslandıgından eminmiş.. eniştesi aracılıgıyla o sordugu sorudan sonra
Ne güzel böyle şeyler yazmaya devam etsin de davada sizi aldattığına/ sadakatsizliğe meyline dair harika kanıtlar versin elinize şahane
Ama artık siz de ayrılacaksanız ilerisimde bulunmayı bırakın. Avukat bulun süreci o yönetsin.

Hemen bosan kurtul. Ergenlikten cikamamiski bu. Cikmazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…