evet aynen öyle. her gün her gün alkol alıyor hiç düzelteyim yok. alkol almadan uyuyamıyormuş.Kan kusmasinin sebebi asiri alkoldür. Yakinda midesini delinir, hastanelere duserse bilin ki sebebi üzüntü degil alkol ve sagliksiz beslenme. Gidip birde adama hastane köşelerinde bakip, diyet yemeklerini pisirmeyin. Aglayarak kan kusulsaydi memleketteki kadinlarin çoğu kansizliktan ölürdü. Bir yandan size aglayip diger yandan garsoniyerde kafayi cekiyor muhtemelen.
Hiç ama hiç dinlemeyin. Seven insan sevdiği ile arası bozulacağına kendi kafasını kırar bu kadınlar içinde erkekler içinde böyledir. Adamlıktan nasibini almamış sünepe bir erkekcik için yormayın tatlı canınızı böyle. Msjlarına aramalarına da cvp vermeyin.geldi birkaç kez ama ama tabi ki onu yapması kolay. eski sevgilisine engellemeyeceğini çok net biliyorum. kendisinden 8 yaş küçük bir kız instagramdan silene kadar akla karayı seçmişti. nişanlıyken. sana anlatmaayı anlamanı umut ediyorum o sadece arkadaşım, silmek kolay yoksa 2 dk bir şey sana anlatacağıma silerdim ama sana değer veriyorum vs gibi manipülasyon cümleleri de oluyordu
Bahanesini bulmus, inanmayin.evet aynen öyle. her gün her gün alkol alıyor hiç düzelteyim yok. alkol almadan uyuyamıyormuş.
Manipülasyon bunlar hep işte. Zıkkımlanıp zıkkımlanıp kadınlara atıyordur resimlerini , bakın sizin için ağlıyorum diye.sorgulamaya çalısında beni sorduguma pişman etti her seferinde tekrar da cesaret edemedim.
Çekişmeli açarsınız ama karşı taraf da boşanmak istiyorsa ve her konuda anlaşıyorsanız, protokol imzalayıp, anlaşmalıya çevirip tek celsede boşanırsınız.haklısınız farklı şehirlerde oldugumuz için tam anlamıyla birbirimizi tanıyamadık. görüşünce de özlemin etkisiyle sorunları perdeliyorduk zaten birkaç gün görüşeceğiz tartışmayalım diye. biraz oldu bittiye geldi. benim tarafımdan evlenmiş olmak için evlenmedim. ama karşı taraf malesef öyleymiş. biraz oldu bittiye geldi.
şu an boşanma sürecindeyim ama 1 yıl dolmadıgı için çekişmeli olacak. insan olarak ona üzülüyorum sevgiliyken şüphelendiğim şeyleri söyleyemedim çünkü ben çok kıskancım diye düşünüyordum. sorgulamaya çalısında beni sorduguma pişman etti her seferinde tekrar da cesaret edemedim.
Madem bu kadar seviyor seni, gorusmessin eski sevgilisiyle ve o sacma arkadaslariyla. Gitmesin, odemesin bekar evinin kirasini. Gece eve gec gelmesin, biraksin alkolu. Sensiz ölecegine bunlari yapsin. Salliyor, o kan kusmasi sana olan sevgisinden degil, sabaha kadar yedigi nanelerdendir. Hazir bosaniyorum ayagina isten kaytarip sabaha kadar iciyordur. Bulmus yolunu.aynen öyle hiç anlam veremiyorum böyle davranıslarına ve daha da devam ediyor. üzüntüden kas kusmuş fotoğraflarını atıyor rezalet halde. geçmişte beni sevdiğine emin oldugum ilişkiler de yaşadım ama o kadar böyle değillerdi ki. türünün tek örneği. olmuyordu öyle ve ya böyle sebepten, yollarımızı ayırıyorduk. öldü bitti 10 çocukla ortada kalmış gibi davranıyor. kararımdan her ne kadar emin de olsam kendimi sorguluyorum istemeden. bu insan neden böyle yapıyor çıldıracak gibiyim. işten izin vermişler işe de gidemiyormuş kan kusmaktan. iyice delirmek üzereyim. nedir bu? öldürürm kendimi iması da yapıyor. annem olmasa 1 dk durmam bu rezil dünyada gibi söylemleri var. annemler de üzülmeye başladı içten içe eşime. ama avukatla randevu da aldım. ne yapmaya çalışıyor ya..
bakın benim sevgilim gece hayatının içinden gelmiş bir insan. tek gecelik manada yaşamadığı bir şey kalmamıştır diye tahmin ederim, sorgulamadım.yapmayın buna dayanamazdım Allah korudu ne pislik bir şeymiş bunlar ya. Günahını almayayım almayayım dedim kime anlatsam böyle konuştu.
Eşli fantezi yapıyorsunuz orada kesin deyince hiç sinirlenmedi bile. kalbini kırmak istemiyorum seni çok seviyorum deyip geçiştirdi. erkeklik onuru bu imayı kaldırmazdı bence. haksız mıyım?
eski nişanlım nişan atıldığı günün ertesi günü ağlayarak babamla konuşmuştu bizi barıştır diye, bana da fotoğrafını atmıştı gözler kan çanağı.şimdi de ağlarken fotoğraflarını atıyor bana. sabah işe gitmiş üniformalı ama yüzü gözü şiş ağlamaktan. ne bu anlamadım neye ağlıyor bu adam!?
Hiç ama hiç dinlemeyin. Seven insan sevdiği ile arası bozulacağına kendi kafasını kırar bu kadınlar içinde erkekler içinde böyledir. Adamlıktan nasibini almamış sünepe bir erkekcik için yormayın tatlı canınızı böyle. Msjlarına aramalarına da cvp vermeyin.
eski nişanlım nişan atıldığı günün ertesi günü ağlayarak babamla konuşmuştu bizi barıştır diye, bana da fotoğrafını atmıştı gözler kan çanağı.
hemen sonraki gün eskortla yatıp çıplak fotolarını atıp, altına al sana böylesi müstahak kahrol diye yazmıştı.
bunlar böyle mahluklar böyle iğrençler. inanma o göz yaşlarına. erkenden boşanmaya bak.
o fotoğrafları gördüğümde tek hissettiğim mide bulantısı ve kahkaha olmuştu. geçiyor bu acı hisleriniz erkenden kurtulduğunuz için sevinmeye başlıyorsunuz bir zaman sonra..
Madem bu kadar seviyor seni, gorusmessin eski sevgilisiyle ve o sacma arkadaslariyla. Gitmesin, odemesin bekar evinin kirasini. Gece eve gec gelmesin, biraksin alkolu. Sensiz ölecegine bunlari yapsin. Salliyor, o kan kusmasi sana olan sevgisinden degil, sabaha kadar yedigi nanelerdendir. Hazir bosaniyorum ayagina isten kaytarip sabaha kadar iciyordur. Bulmus yolunu.
Manipülasyon bunlar hep işte. Zıkkımlanıp zıkkımlanıp kadınlara atıyordur resimlerini , bakın sizin için ağlıyorum diye.
Ne baldızmış ya!inanır mısınız az önce ne oldu?! o evde alkol alıp içtikleri gün baldızı eşimden sonra biri eklemiş. fake hesaba benziyormuş. nasıl olduysa eşimin arkadaşı eşime sormuş. baldızı senden sonra bir fake hesap eklemiş ekleyen senin karın mıydı diye? bu nasıl bir şey. o kızı ekleyeni nasıl eşimden biliyorlar? ve kız ne alaka şüphelenip eniştesine söylüyor.
bana ne dedi şu an biliyor musunuz!? kızın kendisinden hoslandıgından eminmiş.. eniştesi aracılıgıyla o sordugu sorudan sonraNe baldızmış ya!
Çığıra çığıra küfür kıyamet canına okurdum artık ben adamın.
Lan boşanıyoruz daha baldız da baldız.
Yok artıkbana ne dedi şu an biliyor musunuz!? kızın kendisinden hoslandıgından eminmiş.. eniştesi aracılıgıyla o sordugu sorudan sonra
Ego tatmin ediyor yani ? Benden hoşlanıyor falan diye ?bana ne dedi şu an biliyor musunuz!? kızın kendisinden hoslandıgından eminmiş.. eniştesi aracılıgıyla o sordugu sorudan sonra
Belki de yok oyle bir şey, sizi kıskandırmak için yapıyor.bana ne dedi şu an biliyor musunuz!? kızın kendisinden hoslandıgından eminmiş.. eniştesi aracılıgıyla o sordugu sorudan sonra
O baldız az daha gezsin o ortamda, ekleyeni çok olur. Allah bilir hangi sapık.inanır mısınız az önce ne oldu?! o evde alkol alıp içtikleri gün baldızı eşimden sonra biri eklemiş. fake hesaba benziyormuş. nasıl olduysa eşimin arkadaşı eşime sormuş. baldızı senden sonra bir fake hesap eklemiş ekleyen senin karın mıydı diye? bu nasıl bir şey. o kızı ekleyeni nasıl eşimden biliyorlar? ve kız ne alaka şüphelenip eniştesine söylüyor.
Ne güzel böyle şeyler yazmaya devam etsin de davada sizi aldattığına/ sadakatsizliğe meyline dair harika kanıtlar versin elinize şahanebana ne dedi şu an biliyor musunuz!? kızın kendisinden hoslandıgından eminmiş.. eniştesi aracılıgıyla o sordugu sorudan sonra
Hemen bosan kurtul. Ergenlikten cikamamiski bu. CikmazdaMerhabalar herkese tekrardan. Eşimin eski sevgilisiyle olan konuşmalarını yakalamıştım. Buna dair bir konu açmıştım. Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Yol gösterdiniz bana.
Ben de o günden beri ailemin evindeyim. Kararlı duruşumu çok şükür hala sürdüyorum. Birkaç kez konuşmaya çalıştı benimle. Kararım boşanma yönünde hala öncelikle belirtmeliyim. Kendini açıklamasına fırsat vermek istedim. Ayrı kaldığımız süre içerisinde sosyal medyadan onu gözlemledim. Eşimin bekarlıktan kalma bir de bekar evi var birkaç arkadaşıyla İstanbulun çok merkezi bir yerinde stüdyo daire. O ev neden var hiç anlam verememiştim, ama söylediği şey terası var 4 erkek eve çıkmıştık. 3e 1 ayrıldık. 1 kişi de orda kalıyor ama kirasına az da olsa katkı sağlıyoruz demişti. Çünkü terası, boğaz manzarası olduğu için geceleri orada vakit geçiriyorlarmış arkadaşlarıyla.
Ayrı kaldığımız süre boyunca her gece onu orada arkadaşlarıyla vakit geçirirken gördüm sosyal medyada. Bana her gün yazıyor ancak ben cevap vermiyordum. Yine yazdığı bir gün takipçi sayısında artış gördüm. Kim olduğuna baktım tanımadığım hiç görmediğim kızları eklemişti. Ama ilk ekleyen kendisi bu arada. Kim olduklarını sordum. O evde evli arkadaşı karısı baldızı alkol almışlar. Eşim de hemen baldızını eklemiş gecesine. Sinirlenince ablasını da ekledim diye savunma yaptı ama çok sonra eklediğine eminim. Çünkü ekran görüntüsünü hemen atmadı birkaç saat sonra attı. Ben de baktığımda yoktu takipçilerinde.
Bana tabiri caizse mesajlarında yalvarıyor. Ama evli arkadaşının karısı baldızıyla birlikte sabahlara kadar oturuyor bir de sosyal medyadan ekliyor çok lazımmış gibi. Gerçekten çok ama çok rahatsız oldum.
Hala eski sevgilisi hakkında çok iyi konuşuyor yine olsa yine yardım ederim vs gibi. Arkadaşları hakkında çok rahatsın biraz ağır başlı olsaydın deyince de sen bana karışamazsın senin lafınla hareket etmem onlar benim çevrem gibi laflar ediyor. Ama mesajlarda görmeniz lazım.. Didiklersem çok şeyi çıkacak gibi o evden de sosyal medyasından da siz ne düşünüyorsunuz? Sanki sadece eski sevgiliyle kalmamış gibi geldi bana..
Bu adam sizinle açık açık dalga geçiyorbana ne dedi şu an biliyor musunuz!? kızın kendisinden hoslandıgından eminmiş.. eniştesi aracılıgıyla o sordugu sorudan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?