Eski sevgili krizinden sonra eşimin hareketleri

bana ne dedi şu an biliyor musunuz!? kızın kendisinden hoslandıgından eminmiş.. eniştesi aracılıgıyla o sordugu sorudan sonra

Allah muhabbetinizi arttirsin. Benim yazdiklarinizdan anladigim 17-18 yas civarindasiniz. Etrafinizda akli basinda bir aile uyesi yok mu size bu surecte destek olup fikir verebilecek? Yoksa siz her gun ikna edilmeyi bekliyorsunuz. Bunu bekliyorsaniz aileleri falan yuz goz etmeyin bari.

avukatla yarın görüşeceğim çekişmeli dava bosanmak istemiyor. anlamanızı beklemiyorum zaten yaşamadan böyle şeyleri.

Ne zaman bu denli rahat ve pişkin erkek görsem bi işkillenirim, tam işkillendim içimden geçenleri dedin, bu adam bu kadar rahatsa var bir sebebi.

Haklisiniz insan boyle bir durum yasasa insan olarak karsi tarafa uzulur kendine uzulecek hali yok dimi ama. Insan evlenecegi kisiye sorular sormaktan cok cekinir ben size hak verdim.

Umarim konu fakedir.

Bu adam sizinle açık açık dalga geçiyor
Hemen bosan kurtul. Ergenlikten cikamamiski bu. Cikmazda
O baldız az daha gezsin o ortamda, ekleyeni çok olur. Allah bilir hangi sapık.
baldızını benden hoşlandıysa napabilirim diyor böyle delillerle hemen boşanma sağlansa umarım

Haklisiniz insan boyle bir durum yasasa insan olarak karsi tarafa uzulur kendine uzulecek hali yok dimi ama. Insan evlenecegi kisiye sorular sormaktan cok cekinir ben size hak verdim.

Umarim konu fakedir.
burada dertleşmek maksadıyla bir şeyler yazıyoruz bu kadar yargılayıcı olmasanız?

Umarim konu fakedir.
kimseyi de kınamayın uzaktan yazması kolay

Katip sen adami bosver de konu sahibinin 2 konusunda yazdiklarina bir bak. Secmelerden sacmalar begen.
Bilmiyorum adam fazla rahat, sana iktiri çekmiş karına falancanın baldızı benden hoşlanıyomuş diye gevşek gevşek konuşmazsın.

Bilmiyorum adam fazla rahat, sana iktiri çekmiş karına falancanın baldızı benden hoşlanıyomuş diye gevşek gevşek konuşmazsın.

Konu gercekse boyle bir adam rahat olmasinda senin benim kocam mi rahat olsun katip. Ha gayret ikna olacak zaten. Kac gun oldu eski konudan bu gune ne guzel baldiz falan konusuyorlar cok minnos degil mi?

niye gelmesin? düşmez kalkmaz bir Allah

Demek ki sen birilerini kinadin anliyorum. Keske kinamasaydin bak en azindan evlenecegin kisiyi tanirdin, boyle baldiz hikayeleri falan hic dinlemezdin. Adamin bekar evi var deyip benim ailemin durumu iyi gibi masallar falan hic anlatmazdin. Belki o zaman adamin maddi durumu iyi diye sorgusuz sualsiz de evlenmezdin.

Konu gercekse boyle bir adam rahat olmasinda senin benim kocam mi rahat olsun katip. Ha gayret ikna olacak zaten. Kac gun oldu eski konudan bu gune ne guzel baldiz falan konusuyorlar cok minnos degil mi?
Ahahahah baya mesajlaşıyorlar.

Sanki sadece eski sevgiliyle kalmamış gibi geldi bana..
Sadece size öyle gelmesin yazdıklarınız onu gösteriyor zaten. Yok arkadaşa yardımmışda bekar evi bilmem ne hı hı evet.

Yalnız konu bana Çatı Katı filmini hatırlattı

Eklentiler

• download-1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 49
Anlaşmalı boşanma için ikna edin, çekişmeli davada ilk duruşma tarihiniz bile 6 ay sonraya verilecek zaten. Yarın açsanız en erken 1 yıl sonra boşanırsınız ki en erken o da.
Evlilik 1 yılı doldurmadan anlaşmalı boşanma olmuyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…