bana ne dedi şu an biliyor musunuz!? kızın kendisinden hoslandıgından eminmiş.. eniştesi aracılıgıyla o sordugu sorudan sonra
avukatla yarın görüşeceğim çekişmeli dava bosanmak istemiyor. anlamanızı beklemiyorum zaten yaşamadan böyle şeyleri.Allah muhabbetinizi arttirsin. Benim yazdiklarinizdan anladigim 17-18 yas civarindasiniz. Etrafinizda akli basinda bir aile uyesi yok mu size bu surecte destek olup fikir verebilecek? Yoksa siz her gun ikna edilmeyi bekliyorsunuz. Bunu bekliyorsaniz aileleri falan yuz goz etmeyin bari.
Ne zaman bu denli rahat ve pişkin erkek görsem bi işkillenirim, tam işkillendim içimden geçenleri dedin, bu adam bu kadar rahatsa var bir sebebi.Allah muhabbetinizi arttirsin. Benim yazdiklarinizdan anladigim 17-18 yas civarindasiniz. Etrafinizda akli basinda bir aile uyesi yok mu size bu surecte destek olup fikir verebilecek? Yoksa siz her gun ikna edilmeyi bekliyorsunuz. Bunu bekliyorsaniz aileleri falan yuz goz etmeyin bari.
insan olarak ona üzülüyorum sevgiliyken şüphelendiğim şeyleri söyleyemedim çünkü ben çok kıskancım diye düşünüyordum. sorgulamaya çalısında beni sorduguma pişman etti her seferinde tekrar da cesaret edemedim.
Bu adam sizinle açık açık dalga geçiyor
Hemen bosan kurtul. Ergenlikten cikamamiski bu. Cikmazda
Ne güzel böyle şeyler yazmaya devam etsin de davada sizi aldattığına/ sadakatsizliğe meyline dair harika kanıtlar versin elinize şahane
Ama artık siz de ayrılacaksanız ilerisimde bulunmayı bırakın. Avukat bulun süreci o yönetsin.
baldızını benden hoşlandıysa napabilirim diyor böyle delillerle hemen boşanma sağlansa umarımO baldız az daha gezsin o ortamda, ekleyeni çok olur. Allah bilir hangi sapık.
burada dertleşmek maksadıyla bir şeyler yazıyoruz bu kadar yargılayıcı olmasanız?Haklisiniz insan boyle bir durum yasasa insan olarak karsi tarafa uzulur kendine uzulecek hali yok dimi ama. Insan evlenecegi kisiye sorular sormaktan cok cekinir ben size hak verdim.
Umarim konu fakedir.
Ne zaman bu denli rahat ve pişkin erkek görsem bi işkillenirim, tam işkillendim içimden geçenleri dedin, bu adam bu kadar rahatsa var bir sebebi.
Deneyimli bir bosanma avukatına danışmalısınız.baldızını benden hoşlandıysa napabilirim diyor böyle delillerle hemen boşanma sağlansa umarım
kimseyi de kınamayın uzaktan yazması kolayHaklisiniz insan boyle bir durum yasasa insan olarak karsi tarafa uzulur kendine uzulecek hali yok dimi ama. Insan evlenecegi kisiye sorular sormaktan cok cekinir ben size hak verdim.
Umarim konu fakedir.
kimseyi de kınamayın uzaktan yazması kolay
Bilmiyorum adam fazla rahat, sana iktiri çekmiş karına falancanın baldızı benden hoşlanıyomuş diye gevşek gevşek konuşmazsın.Katip sen adami bosver de konu sahibinin 2 konusunda yazdiklarina bir bak. Secmelerden sacmalar begen.
niye gelmesin? düşmez kalkmaz bir AllahNiye basima mi gelir?
Bilmiyorum adam fazla rahat, sana iktiri çekmiş karına falancanın baldızı benden hoşlanıyomuş diye gevşek gevşek konuşmazsın.
niye gelmesin? düşmez kalkmaz bir Allah
Ahahahah baya mesajlaşıyorlar.Konu gercekse boyle bir adam rahat olmasinda senin benim kocam mi rahat olsun katip. Ha gayret ikna olacak zaten. Kac gun oldu eski konudan bu gune ne guzel baldiz falan konusuyorlar cok minnos degil mi?
Benimki imasını bile yapsa kalan saçlarını da ben yolarım valla.Bilmiyorum adam fazla rahat, sana iktiri çekmiş karına falancanın baldızı benden hoşlanıyomuş diye gevşek gevşek konuşmazsın.
Anlaşmalı boşanma için ikna edin, çekişmeli davada ilk duruşma tarihiniz bile 6 ay sonraya verilecek zaten. Yarın açsanız en erken 1 yıl sonra boşanırsınız ki en erken o da.baldızını benden hoşlandıysa napabilirim diyor böyle delillerle hemen boşanma sağlansa umarım
Sadece size öyle gelmesin yazdıklarınız onu gösteriyor zaten. Yok arkadaşa yardımmışda bekar evi bilmem ne hı hı evet.Sanki sadece eski sevgiliyle kalmamış gibi geldi bana..
Evlilik 1 yılı doldurmadan anlaşmalı boşanma olmuyor sanırımAnlaşmalı boşanma için ikna edin, çekişmeli davada ilk duruşma tarihiniz bile 6 ay sonraya verilecek zaten. Yarın açsanız en erken 1 yıl sonra boşanırsınız ki en erken o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?