• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili meselesi

kanatsizkus98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
10
0
1
26
Kızlar sevgilimle ayrıldığımızı ama her gün aynı ortamda bulunduğumuzu yazmıştım daha önce. Neredeyse bir ay oldu ama ondan kopamıyorum. Hala bir derdim olduğunda falan elim onu aramaya gidiyor konuşuyoruz. Bazen sonu kavgaya bitiyor eski meseleler açılıyor. Ama bu durumu artık bitirmem gerek. Lütfen akıl verin her zorda kaldığımda hala onu aramak istiyorum. Nasıl kabullenilir bu durum? İlk sevgilimdi bir de onunda etkisi var. Lütfen yardımcı olun.

Henüz 1 ay olmuş tabiki eksikliğini hissedip aramanız normal, bu kadar telaş yapmayın. Eğer kesin olarak bittiyse bu ilişki artık paylaşımları azaltın. Ortak konularınız azaldıkça zaten zamanla siz de kopacaksınız.

Henüz 1 ay olmuş tabiki eksikliğini hissedip aramanız normal, bu kadar telaş yapmayın. Eğer kesin olarak bittiyse bu ilişki artık paylaşımları azaltın. Ortak konularınız azaldıkça zaten zamanla siz de kopacaksınız.
Haklısınız ama bir önce bu durumun geçmesini istiyorum artık. Çünkü bir daha asla olamayız ama aynı ortamda farklı kızlarla konuştuğunu şakalar yaptığını görmek falan çok ağrıma gidiyor buna rağmen zor durumda kalınca unutuyorum tüm kötü şeylerini arıyorum. Çok yoruldum artık

Neden asla?
Aldatma-yalan dolan mı oldu?
Eğer öyleyse neden hala iletişimdesin?

Belki çok klişe ama Zaman... demek için geldim. Zamanla herşey rayına oturacaktır amaa tabi ayrılıkta kararlıysanız aksi halde sürekli sil baştan bi döngüye girer durursunuz ki bu çok sağlıksız olur flu iyi değil netlik lazım ya tamamen bitecek yada devam edecek o hayatındayken yokluğuna alışman imkansız yarın birgün hayatına baskasi girdiğinde ona adapte olmakta zorlanirsin.

Back
X