Eski sevgili nasıl unutulur?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Ayrılığın acısı daha çok taze. Belki bir iki hafta oldu ama dün gibi. Aklımdan çıkaramıyorum. Çalışmıyorum bu nedenle yapacak çok fazla işim yok kendime sürekli iş yaratmaya çalışıyorum ama bitiyor hepsi bir süre sonra. Müzik dinlerken, kitap okurken, film izlerken hep onu hatırlatan bir şeyler oluyor. Yok yok yok! Çıkaramıyorum aklımdan. Ne olur yardım edin ilk sevgilimdi ve belki de ilk aşkımdı. Ne hissediyorum bilemiyorum ama nasıl aklımdan çıkarıp hayatıma devam edeceğim bilmiyorum. Tekrar ona geri dönme ihtimalim yok. Unutmak zorundayım. Ama bunu düşündükçe daha çok aklıma geliyor sanki. Çivi çiviyi söker deyip yeni bir aşka mı yelken açmalı? Nasıl kurtulacağım bu kısır döngüden?

Seni çok iyi anlıyorum... Daha taze bir ayrilik belki barisma ihtimali bile olan. Ki olmasa da biz kadınlar degerliyiz kimse bizi üzemez. Ilkmis tamam önemli gelebilir ama asıl önemli olan son olanı... civi civiyi söker konusunda bir ustteki yoruma katiliyorum. Unutmak için ise kendine hobiler edinebilirsin. Mesela bu sayfada bol bol yorum okumak bile buna dahil

Ayrılığın acısı daha çok taze. Belki bir iki hafta oldu ama dün gibi. Aklımdan çıkaramıyorum. Çalışmıyorum bu nedenle yapacak çok fazla işim yok kendime sürekli iş yaratmaya çalışıyorum ama bitiyor hepsi bir süre sonra. Müzik dinlerken, kitap okurken, film izlerken hep onu hatırlatan bir şeyler oluyor. Yok yok yok! Çıkaramıyorum aklımdan. Ne olur yardım edin ilk sevgilimdi ve belki de ilk aşkımdı. Ne hissediyorum bilemiyorum ama nasıl aklımdan çıkarıp hayatıma devam edeceğim bilmiyorum. Tekrar ona geri dönme ihtimalim yok. Unutmak zorundayım. Ama bunu düşündükçe daha çok aklıma geliyor sanki. Çivi çiviyi söker deyip yeni bir aşka mı yelken açmalı? Nasıl kurtulacağım bu kısır döngüden?

Haftanin 7 gününü dolduran kurslara yazil
Unutamaman imkansiz olur eve yorgun argin gelirsin

Onun kötü özelliklerini düşün sana yaptıklarını ayrıca sevseydi bırakmazdı canım hep böyle düşün zamanla da gecer merak etme

Düşünüyorum aslında ama sonra hemen iyi anılar ele geçiriyor beni mahvoluyorum yine. Güçlü olmak isterdim bu konuda.

Eskiyince iyice untulur merak etme.
Hayat gereksizleri elbet atar enerji alanindan
Sen atmaya gonullu ol yeterki.. kendini eve kapama aktif ol sosyal ol daha iyi olur.
Zaman gerek biraz.

Eskiyince iyice untulur merak etme.
Hayat gereksizleri elbet atar enerji alanindan
Sen atmaya gonullu ol yeterki.. kendini eve kapama aktif ol sosyal ol daha iyi olur.
Zaman gerek biraz.

Tatil ayarladım kız arkadaşlarımla biraz kafam dağılır diye aslında. Pek evde durmak istemiyorum dediğiniz gibi aktif olunca kafamda biraz dolu oluyor. Ama sanki her an aklımda gibi çıldıracağım. Gönüllüyüm aslında hayatımdan tamamen çıkarmaya. Nasıl yapacağım onu bilmiyorum sadece. Umarım bu günlerde geçer. Teşekkür ederim.

Atanmayı bekliyorum. Ayrıca zaten bunun için konu açtım farkındaysanız meşgale bulduğum halde sürekli aklımda bunun için yardım istedim.

O zaman kafan yeterince mesgul degil kiz, ne bileyim puzzle alsan mesela? Apta;ca bir oneri gibi gelebilri ama puzzle kafayi gercekten acaip mesgul ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de cok cok cok aci cekmistim, reiki mastera gittim, baska turlu kurtulmaya calistim ama ilk 6 ay cok cok fenaydim ne yaptiysam kurtulamadim. Arkadaslarimla disari cikiyordum eve gelip yalniz kalinca yine kafama geliyordu yani, kurtulmak gecici birkac saatligine oluyordu. Bilemedim nasil kurtuldum, zaten hatirlamiyorum. galiba zaman eskitti

Tatil ayarladım kız arkadaşlarımla biraz kafam dağılır diye aslında. Pek evde durmak istemiyorum dediğiniz gibi aktif olunca kafamda biraz dolu oluyor. Ama sanki her an aklımda gibi çıldıracağım. Gönüllüyüm aslında hayatımdan tamamen çıkarmaya. Nasıl yapacağım onu bilmiyorum sadece. Umarım bu günlerde geçer. Teşekkür ederim.
Hemen olmaz.. heryerde aklina gelir yoklar seni. Ama gecer biter gider ;)

Bişeyler yapmak için unutmak için kendini zorlama...
Sadece kendine zaman ver ve aramamaya söz ver...
En iyi ilaç kitap oluyor bu süreçte

Back
X