Eski sevgili nasıl unutulur?

O zaman kafan yeterince mesgul degil kiz, ne bileyim puzzle alsan mesela? Apta;ca bir oneri gibi gelebilri ama puzzle kafayi gercekten acaip mesgul ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Ben de cok cok cok aci cekmistim, reiki mastera gittim, baska turlu kurtulmaya calistim ama ilk 6 ay cok cok fenaydim ne yaptiysam kurtulamadim. Arkadaslarimla disari cikiyordum eve gelip yalniz kalinca yine kafama geliyordu yani, kurtulmak gecici birkac saatligine oluyordu. Bilemedim nasil kurtuldum, zaten hatirlamiyorum. galiba zaman eskitti

Zaten herkes aynı şeyi söylüyor zamanla eskiyecek tamamen unutmak bile imkansız ama eskir muhakkak diyorlar. Kendime zaman vermem gerekiyor gibi duruyor.
Puzzle mantıklı aslında severdim bir zamanlar çok yapıp hediye etmişliğim var hala yapmadıklarım da duruyor onları çıkarıp yapabilirim.
Teşekkür ederim.

Geçmiyor. Sende geçmesi için çabalamıyorsun . Yani en az 4 ay değişik olursun 6 ay sonra alışırsın. Kendine biseyler bulman lazım. Ingilızce kursuna git ya da halk oyunu? Ya da evde kendine hobi edin çok güzel saksılar oluyor kendin yap ve çiçek dik

Takip etme, numarasını sil, bir kez bile ekleyip bakma, sosyal medyadan takip etme, ortak arkadaşlardan haber alma.
Ve en önemlisi beklentin varsa yok et, dönmesini bekleme.
Zamanla alışıyorsun.. Ani duygu bastırmaları olsa da sıklığı azalıyor.

Aklına geliyorsa düşün, özlüyorsan yine düşün, hatta üzülüp özlediginde agla.. böyle böyle geçicek elbet zaten Ama acını bastırmaya calısma hele asla yenı bı ılıskıye baslama . Acını yaşa buda bi sınav..

Aklına geliyorsa düşün, özlüyorsan yine düşün, hatta üzülüp özlediginde agla.. böyle böyle geçicek elbet zaten Ama acını bastırmaya calısma hele asla yenı bı ılıskıye baslama . Acını yaşa buda bi sınav..

Aslında bende sanırım tam olarak bunu yapıyorum. Aklıma gelince ağlıyorum. Hem iyi hem kötü anıları uzun uzun düşünüyorum. Hala aklımda evet çıkaramıyorum ama ağlamalarım azaldı.

Bittiyse hayırlısı bu olduğu için bitmiştir doğru kişi gelene kadar kendini hayatın akışına bırak.Acita acıta geçecek.

Unutulmaz heleki severek ayrıldıysan aklina gelir hep ama bi sureden sonra alışıyor insan unutmuyor ama alışıyor

Back
X