Eski sevgili sorunsalı, kafam çok karıştı..

ay gerçekten çok tatlısın ya aynısını yapsa senin gibi düşünür müydü acaba sevgilin.
kesinlikle söyleme.
Teşekkür ederim yaşım büyük olmasına rağmen ilk defa bi ilişkime bu kadar değer veriyorum o yüzden bu telaşım.. Değer veriyorsan niye eski sevgilinle konuştun diyenleriniz olacaktır, o da benim saflığım diyelim..

İnanın tamamen dostça yaklaştım mesaj attığında. Ki bahsi geçen kişinin de bir ilişkisi var bildiğim kadarıyla.. Buna rağmen mesaj atıyorsa, farklı bir niyeti yoktur diye düşünerek karşılık verdim biraz da...
Eğer kendimi onun yerine koyarsam söylemem gerekir çünkü ona eski sevgilisi mesaj atsa ben bilmek isterdim, ancak güvenim kırılırdı. Doğru olanı yapmak mı, güvenini kırmak mı diye bir ayrıma giriyor konu bu durumda ..

En kötü doğru bile, basit bir yalandan daha az acıtır insanı.
Bunu hiç unutmayın derim.
Kendi bu durumu öğrendiğinde istediğiniz kadar' arkadaşça' deyin, ikna edemezsiniz.
Ben bu sebeple kocayı boşarım, evet evet kesinlikle boşarım.
Ama bana gelip dürüstçe böyle gelişti, bak şu mesajı attım derse; elbet kızarım ama iki gün tribimi atar geçerim doğruyu anlattığı için.

Çok haklısınız.. Bunu dikkate alıcam kararımı verirken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…