eski sevgili sorunsalı(meraktan) ?

niye kendinle kıyaslıyorsun?
bak kendin yazmışsın normal resimlerinizi bile tutmazmış zaten.

Yahu ne alakası var. Gitmiş kendine eğlence hayatı olan bir sevgili yapmışsın 3 yıl bu adamla çıkmışsın, şimdi kendi gibi biriyle çıkıyor diye etmediğin laf kalmamış. Bir de tanımadığın kıza hoppa diyorsun??? Erkek yapınca olmuyor da kız da mı problem?

ben yanlıs bısey soyledıgımı dusunmuyrm abartma huyum değildir zaten olanı söylerım .kızda problem yok tabıkı kız tam kendıne göre bırını bulmus

pislik diye tabir etmişsiniz .lütfen pislik ve iftira söz konusu değildir.benım zaten karakterım olmasa bır daldan bır dala kosarım .ama ben beklıyrm artık sevgili değil hayatıma eş alıcam .o yüzden herşeyime dıkkat ederim ben .ilk sevgilim oldugu ıcın tabıkı cahıllıktende olsa gerek bazı konularda tavız vermıs olabılırım ama ciddi düşünmediğim hiç birine bu tavızı vermem .o annesıyle aılesıyle benı tanıstrmasaydı bende kendı aılemle tanıstrmazdım .sonucta ınsanlar hareketlerını karsındakılere göre belirler

herkes nıye kıskandıgımı soyluyor anlamıyorum gerçekten .niye öyle bırını ve oyle bır ılıskıyı kıskanıyım .ne olduda bır ınsan 1senede değişiyr onu sizinle elimden geldiğince paylaşmaya calıstım ne bır ıftıra nede baska bırsey soz konusu nıye bu kadar sert çıktıgınızı anlamıs değilim .sizin gibi düşünenler yok değil ama bana ters malesef ben öyle yetişmedim .herkes kendı hayatını kendısı belırler .

bende etek elbıse gıyıyrm heralde .ben onun ıcın hoppa demedım neyse anlayan anladı benı sorun yok yinede tesekkür ederim

allah analı babalı büyütsün insallah daima mutlu olun .ama ben burda durumu anlattım yoksa kımseyı elestrdıgım yok .neyse yınede tesekkürler

Tamam, bana ters diyorsun, tersse ters zaten bitmiş gitmiş, neden bitmiş bişeyle zamanını harcıyorsun ki? Hoşuna mı gidiyor bu durum? Seni neden ilgilendiriyor? Kıskanmıyorsan ne o zaman bu duygunun adı? Herkesin kendi hayatı. Böyle yapmaya devam edersen kendin kaybedersin onlar orada gününü gün ediyor ama sen burada konu açacak kadar kafayı takmışsın. Unutamamışsın adamı, çok belli. Benden sana tavsiye, herkes hayatını yaşarken sen neden duruyorsun? Sen de yaşa. Dünyaya bir kere geliyoruz, boşver milletin hayatını, sevgilisini.

bilemicem ama karaktersız oldugu aklıma kazındı o bana yeter Allaha bırakırım gerisini ben
3,5 yıl mı demiştin? Neden karaktersiz biriyle 3,5 yıl geçirdin o zaman? Neden karaktersiz birinin senden sonraki hayatı, sevgilisi, mutluluğu sana dert oldu? Adama ilişki bittikten sonra karaktersiz demen çok çirkin ve yanlış. Aklı başında bir kadına hayatta yakışmaz öyle eski sevgilisi hakkında karaktersiz falan filan demek. Karaktersiz ya da karakterli, senin onunla işin bitmiş, onun seninle işi bitmiş. Sen onun aklının ucundan geçiyor musun acaba? Karaktersiz demeni hiç yakıştıramadım sana.

ben zaten hayatımı yasıyorum kardesım .yasamadıgımı kım söylüyor .bir burda konu paylastm dıye butun gün bunu mu düşünüyr oluyorum .yada aşık oluyorum .aşık olsam gördüğüm an msj atardım ağlardım ama hıcbırı olmadı bende neyse ben ne yazsam da sız yıne muhalif olmaya devam edıceksınız biraz bence ınsanları anlamaya calısmalısınız sız sert olabılırsınız ama karsınızdakı naif olabılır .size mutlu günler yorumunuz için de ayrıyetten tesekkür ederim

bosverın efendım neler yasadıgımı ben bılıyrm .birde Allah bosverın ayıbıda ben yapıym ,yakısmayınada.beni anlayan anlıyor.yorumunuz ıcın tesekkurler

daha ılk defa gördüm .

bosverın efendım neler yasadıgımı ben bılıyrm .birde Allah bosverın ayıbıda ben yapıym ,yakısmayınada.beni anlayan anlıyor.yorumunuz ıcın tesekkurler
Burdan bakınca öyle gözükmüyorsun ama. :)

Bu ne ya herkes layığını bulmuş, sevişip ayrılacaktır, takılır bırakır filan. Adam belli ki gerçekten ortak bir şeyler paylaştığı, birlikte eğlendiği,hoş vakit geçirdiği, kendi yaşam tarzına uygun bir kıza aşık olmuş. Bir çok kadının sandığı gibi bir erkeğin bir kadında aradığı öncelikli özellik sizin tabirinizle "namuslu" olması, iyi aile kızı olması filan değil. Erkeklerin bir çoğu gerçekten birlikte eğlendikleri biriyle hayatlarını paylaşmak istiyor.
Konu sahibine gelince de muhtemelen ya sevgilisi o dönemde gençlik acemiliği ile öyle davranmıştır size ya da sizin bi erkekten beklentinizin bu olduğunu görüp hoşunuza gideceğini düşündüğü için öyle davranmıştır. Eski sevgiliniz kendisi için doğru kişiyi bulmuş gibi gözüküyor. Bence siz de bu şekilde takıntılı olarak onun yaptıklarını yorumlamaya çalışmaktan vazgeçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…