- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi zeytingozlum5
-
niye kendinle kıyaslıyorsun?dedim yani sosyal hesabında gögüs dekolteli fotolarını paylasıyor dıye benimleyken 3ay cıktıgı halde karısmıcak o fotoları teker teker sıldırtırdı .hem kendı hesabından da bıkını fotolarını paylasıyor eskı sevgılım .benim asla paylasmazdı normal fotomuzu bıle paylaşsa bıle cok kalmazdı .benim sosyal hesabımı bıle actırmazdı
efendım giyim kusam tamam da gögüs dekoltesı paylasan bırınden söz edıyorumBir bayanı giyim ve yaşam tarzından dolayı 'öylesine çıkılan bir şahış' gibi yorumlamanız hiç doğru değil.
kıyaslıyorum bılmem herkes kıyaslar bence .flashda vardı resımlerde paylasmazdıniye kendinle kıyaslıyorsun?
bak kendin yazmışsın normal resimlerinizi bile tutmazmış zaten.
haklısınız kesınlıkle 3bucuk yıldır gerçek yüzünü görememişim .işte lise çağında cahıllıktı .bencede tam tencere kapak mısalı olmuslar.bazı arkadslar kıskanıyor dıyor ama kıskansam gıdıp sosyal hesap acarım sevgılı yaparım ,msj atarım bılmem ne .ben sadece baktım ve anladım rabbım benı korumus ve şükrettim rabbime halada dıyorum şükürler olsun ki
haklısınız gerçektenGüçlü her dediğini yapmayan kadın erkekler için daha çekicidir her zaman. Seni istediği yola getirmek için elinden geleni yapar onun yoluna gelirsen de soğur. Yorumları okumadım.
ben yanlıs bısey soyledıgımı dusunmuyrm abartma huyum değildir zaten olanı söylerım .kızda problem yok tabıkı kız tam kendıne göre bırını bulmusYahu ne alakası var. Gitmiş kendine eğlence hayatı olan bir sevgili yapmışsın 3 yıl bu adamla çıkmışsın, şimdi kendi gibi biriyle çıkıyor diye etmediğin laf kalmamış. Bir de tanımadığın kıza hoppa diyorsun??? Erkek yapınca olmuyor da kız da mı problem?
pislik diye tabir etmişsiniz .lütfen pislik ve iftira söz konusu değildir.benım zaten karakterım olmasa bır daldan bır dala kosarım .ama ben beklıyrm artık sevgili değil hayatıma eş alıcam .o yüzden herşeyime dıkkat ederim ben .ilk sevgilim oldugu ıcın tabıkı cahıllıktende olsa gerek bazı konularda tavız vermıs olabılırım ama ciddi düşünmediğim hiç birine bu tavızı vermem .o annesıyle aılesıyle benı tanıstrmasaydı bende kendı aılemle tanıstrmazdım .sonucta ınsanlar hareketlerını karsındakılere göre belirlerSiz zaten birbirinize uygun değilmişsiniz ki.
Çocuk ortam çocuğuysa ortam kızıyla takılıp gezmesi normal. Çocuk gezmeyi seviyorsa beraber kızla gezecek olması normal.
Yani at sahibine göre kişniyor. Karşısında ezebileceğini bildiği birini ezen çok olur. Ama karakterli ,eğilip bükülmeyen birine sen onu giyme dersen tekmeyi yiyeceğini bilen adam, böyle bir teklifte dahi bulunmaz.
Şimdi anlattığınıza göre kızın bir duruşu var gezmeyi eğlenmeyi seviyor. Buna göre de kendisini uygun bulan erkekler bu kıza yöneliyor çünkü kız kendini net ifade ediyor. Peki sizin duruşunuz, karakteriniz var mı konu sahibesi? Kim gelirse ona göre eğilip bükülürseniz sizin nasıl bir insan olduğunuzu, isteklerinizi kim anlayabilir? Kim sizi karakterine uygun bulduğu için size gelir? Peki daha önemlisi siz kendi istekleriniz nedir önemsediniz mi? Onu yapma bunu yapma diyen biri karşısında siz ne düşünüyordunuz mesela?
Pislik atmadan önce bunları düşünün mesela.
herkes nıye kıskandıgımı soyluyor anlamıyorum gerçekten .niye öyle bırını ve oyle bır ılıskıyı kıskanıyım .ne olduda bır ınsan 1senede değişiyr onu sizinle elimden geldiğince paylaşmaya calıstım ne bır ıftıra nede baska bırsey soz konusu nıye bu kadar sert çıktıgınızı anlamıs değilim .sizin gibi düşünenler yok değil ama bana ters malesef ben öyle yetişmedim .herkes kendı hayatını kendısı belırler .Ben anlamadım şimdi, siz geçen sene Aralık'ta ayrılıyorsunuz ve sevgiliniz "hızlı çıkıp" Haziran'da sevgili mi yapıyor? Tee Haziranda? Hızlı çıkmak?
Ayrıca size ne kızın eteğinden, dekoltesinden falan? Kıskançlık başınıza vurmuş. Siz onları sosyal medyada takip ederken onlar çatır çatır sevişiyorlardır. Dünya umurlarında değildir. En güzelini yapıyorlar bence.
bende etek elbıse gıyıyrm heralde .ben onun ıcın hoppa demedım neyse anlayan anladı benı sorun yok yinede tesekkür ederimAyrıca tanımadığınız biri için hoppa demeniz hiç hoş değil. Kadınlar giydiği elbiselerden dolayı başka kadınlar tarafından nasıl böyle hakaret vari şekilde anılır aklım almıyor. Sizin hayat şeklidin öyle değil diye başkası hakkında böyle konuşmayın. Etek boyuyla olçulecek şey değil bunlar.
zaten ılıskının haberınde değildim bakarken gördük arkadsımla .yoksa hususi girip baktıgım bısey değileski sevgilinin sosyal hesaplarını incelemeyi bırak ve kendi hayatına bak. boşu boşuna canını sıktığına değmez.
allah analı babalı büyütsün insallah daima mutlu olun .ama ben burda durumu anlattım yoksa kımseyı elestrdıgım yok .neyse yınede tesekkürlerNeden geçici heves olarak görülüyor anlamadım. :) ben de sevgiliyken eşimle bara gittim bira da içtim dans da ettik aşkım da dedim opustuk de... de.. de.. de..12 yıldır da beraberiz 2 senedir de evliyiz. Çok da mutluyum. Bugün nisanimızın 3. Yılını kutlamak için elinde çiçeklerle gelmiş benim bugün özel bir gün mu demem ve ardindan odun olduğumu anlamami sağlayan harika bir insan bebeğimin babası. Ne alaka geçici heves.. ah kızlar siz böyle temiz kalmaya devam edin ama dünya öyle sandığınız gibi yurumuyor :)) kimsenin içini bilemezsiniz. Bu yaptığınız büyük bir ayıp. O kız bu sizin yaptığınızı yapmiyorsa sizden daha iyi bir insandir sevilecek daha fazla nokta bulunur mesela.
kesınlıkle en hayırlısı olduBöyle durumlarda layıkını bulmuş.
Hayırlısı olsun..
Tamam, bana ters diyorsun, tersse ters zaten bitmiş gitmiş, neden bitmiş bişeyle zamanını harcıyorsun ki? Hoşuna mı gidiyor bu durum? Seni neden ilgilendiriyor? Kıskanmıyorsan ne o zaman bu duygunun adı? Herkesin kendi hayatı. Böyle yapmaya devam edersen kendin kaybedersin onlar orada gününü gün ediyor ama sen burada konu açacak kadar kafayı takmışsın. Unutamamışsın adamı, çok belli. Benden sana tavsiye, herkes hayatını yaşarken sen neden duruyorsun? Sen de yaşa. Dünyaya bir kere geliyoruz, boşver milletin hayatını, sevgilisini.herkes nıye kıskandıgımı soyluyor anlamıyorum gerçekten .niye öyle bırını ve oyle bır ılıskıyı kıskanıyım .ne olduda bır ınsan 1senede değişiyr onu sizinle elimden geldiğince paylaşmaya calıstım ne bır ıftıra nede baska bırsey soz konusu nıye bu kadar sert çıktıgınızı anlamıs değilim .sizin gibi düşünenler yok değil ama bana ters malesef ben öyle yetişmedim .herkes kendı hayatını kendısı belırler .
3,5 yıl mı demiştin? Neden karaktersiz biriyle 3,5 yıl geçirdin o zaman? Neden karaktersiz birinin senden sonraki hayatı, sevgilisi, mutluluğu sana dert oldu? Adama ilişki bittikten sonra karaktersiz demen çok çirkin ve yanlış. Aklı başında bir kadına hayatta yakışmaz öyle eski sevgilisi hakkında karaktersiz falan filan demek. Karaktersiz ya da karakterli, senin onunla işin bitmiş, onun seninle işi bitmiş. Sen onun aklının ucundan geçiyor musun acaba? Karaktersiz demeni hiç yakıştıramadım sana.bilemicem ama karaktersız oldugu aklıma kazındı o bana yeter Allaha bırakırım gerisini ben
ben zaten hayatımı yasıyorum kardesım .yasamadıgımı kım söylüyor .bir burda konu paylastm dıye butun gün bunu mu düşünüyr oluyorum .yada aşık oluyorum .aşık olsam gördüğüm an msj atardım ağlardım ama hıcbırı olmadı bende neyse ben ne yazsam da sız yıne muhalif olmaya devam edıceksınız biraz bence ınsanları anlamaya calısmalısınız sız sert olabılırsınız ama karsınızdakı naif olabılır .size mutlu günler yorumunuz için de ayrıyetten tesekkür ederimTamam, bana ters diyorsun, tersse ters zaten bitmiş gitmiş, neden bitmiş bişeyle zamanını harcıyorsun ki? Hoşuna mı gidiyor bu durum? Seni neden ilgilendiriyor? Kıskanmıyorsan ne o zaman bu duygunun adı? Herkesin kendi hayatı. Böyle yapmaya devam edersen kendin kaybedersin onlar orada gününü gün ediyor ama sen burada konu açacak kadar kafayı takmışsın. Unutamamışsın adamı, çok belli. Benden sana tavsiye, herkes hayatını yaşarken sen neden duruyorsun? Sen de yaşa. Dünyaya bir kere geliyoruz, boşver milletin hayatını, sevgilisini.
bosverın efendım neler yasadıgımı ben bılıyrm .birde Allah bosverın ayıbıda ben yapıym ,yakısmayınada.beni anlayan anlıyor.yorumunuz ıcın tesekkurler3,5 yıl mı demiştin? Neden karaktersiz biriyle 3,5 yıl geçirdin o zaman? Neden karaktersiz birinin senden sonraki hayatı, sevgilisi, mutluluğu sana dert oldu? Adama ilişki bittikten sonra karaktersiz demen çok çirkin ve yanlış. Aklı başında bir kadına hayatta yakışmaz öyle eski sevgilisi hakkında karaktersiz falan filan demek. Karaktersiz ya da karakterli, senin onunla işin bitmiş, onun seninle işi bitmiş. Sen onun aklının ucundan geçiyor musun acaba? Karaktersiz demeni hiç yakıştıramadım sana.
daha ılk defa gördüm .1. Sorunsal değil sorunu olacaktı.
2. Aradan 6 ay geçmiş, normal yani kendine sevgili yapması. (Hızlı çıktın dedin ya)
3. Gerçekten kıskanmıyorsa ciddi düşünmüyordur. Sadece gönül eğlendirmek için olabilir.
4. Takıntı yapmadım diyorsun ama 6 aydır takip ediyorsun. E o zaman bunun adı ne?
ben zaten hayatımı yasıyorum kardesım .yasamadıgımı kım söylüyor .bir burda konu paylastm dıye butun gün bunu mu düşünüyr oluyorum .yada aşık oluyorum .aşık olsam gördüğüm an msj atardım ağlardım ama hıcbırı olmadı bende neyse ben ne yazsam da sız yıne muhalif olmaya devam edıceksınız biraz bence ınsanları anlamaya calısmalısınız sız sert olabılırsınız ama karsınızdakı naif olabılır .size mutlu günler yorumunuz için de ayrıyetten tesekkür ederim
Burdan bakınca öyle gözükmüyorsun ama. :)bosverın efendım neler yasadıgımı ben bılıyrm .birde Allah bosverın ayıbıda ben yapıym ,yakısmayınada.beni anlayan anlıyor.yorumunuz ıcın tesekkurler
siz lütfen baskalarınla uğraşcağınıza kendınıze bakınBurdan bakınca öyle gözükmüyorsun ama. :)
Bu ne ya herkes layığını bulmuş, sevişip ayrılacaktır, takılır bırakır filan. Adam belli ki gerçekten ortak bir şeyler paylaştığı, birlikte eğlendiği,hoş vakit geçirdiği, kendi yaşam tarzına uygun bir kıza aşık olmuş. Bir çok kadının sandığı gibi bir erkeğin bir kadında aradığı öncelikli özellik sizin tabirinizle "namuslu" olması, iyi aile kızı olması filan değil. Erkeklerin bir çoğu gerçekten birlikte eğlendikleri biriyle hayatlarını paylaşmak istiyor.merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum bu siteye.konu malum eski sevgili .geçen sene ayrıldık lise 2den beri cıkıyorduk (3bucuk yıl).geçen sene aralık ayında ayrıldık.birdahada konusmadık görüşmedik .ama benim eski sevgilim hızlı cıktı ve bu yaz hazıran ayında yeni bir sevgili yaptı .açıkcası tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus dıyorum .çünkü eski sevgilim ortam ve içki meraklısıydı .kızda insatgramda gögüs dekoltelı,minili resimlerini koyan,barlarda dolasan,içki ve sigara tüketen,erkek arkadslarınla aşkımlı konusan açıkcası hoppa tip oldugu belli .eski sevgilim halbuki benleyken elbise bıle gıymemi,sosyal hesabımın olmasını ıstemezdı yanı baya kıskanctı .ama bu kızı kıskanmıyor vede süprizler yapıyor sankı peşinden o koşuyor gibi duruyor.sorum şu ki arkadaşlar.ben mütevazı,açık giyinmeyen,ortam nedir bılmeyen,daha sigaradır içkidir ağzına sürmemiş,barlara bir kere bile gitmemiş ,erkek kankası olmamıs bır kızım yani bildiğiniz ev kızlarındanım.lakin terk edıldım ama aldatma vesaire yok asla yapmam yakıstırmam kendıme o seni üzerim diyerek bana kıydı ve gitti.şimdi okulu da bıttı.2yıllık okuyordu .biter bitmez sevgili yapmıs sevıyor gıbı duruyor .ama kıskanmaması ,böyle bir kız secmesı çok garip cunku benımle o kız arasında buyuk fark var .sizce niye böyle bir secım yapmıs olabılır arkadslar? birde sizin düşüncelerinizi almak ısterım .şimdiden tesekkür ederim :) not: taktıgım ıcın değil merak ettıgım ıcın soruyorum arkadslar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?