- Konu Sahibi zeytingozlum5
-
arkadasım kardeşim canım ciğerim uğraşma benle lütfen kaç kere ıyı gunler dıcem ya baska yok mu soru gıt orda bıraz ınsanlarla ugras
bi daha bakAyy ne biliiim burdan goremiyorum
boyle adamlar uslanır mı kı?
meraktan soruyorum ama su yapılan yorumlar benı sınır ettı .ben sanıyrm burda dertlescez resmen iğrenc bır uslup var ortada .Uslanır diye umut ediyorum ama sen sadece meraktan sormuyor gibisin?
Kkmseyi siniflandirmam ben benim gozumde herkes insandir.sadece konu sahibine teselli amacli soyledimbi daha bak
kadınları evlenecek ve eğlenecek kadın olarak sıfatlandırdığına inanmak istemiyorum
gerek yoktu be canımın içiKkmseyi siniflandirmam ben benim gozumde herkes insandir.sadece konu sahibine teselli amacli soyledim
Kkmseyi siniflandirmam ben benim gozumde herkes insandir.sadece konu sahibine teselli amacli soyledim
ben siteyi hiç böyle düşünmyrdmarkadaşlar bir sakin olsak.
lütfen üyeliğimi iptal eder misiniz?ben siteyi hiç böyle düşünmyrdm
kaçtane siteye üyeyim hayatımda ben böyle bir site üyeleri görmedim .hiç birşey demiyorum daha da baska .bu kadar gereksız insanların oldugu bır yermıs demekkı kesınlıkle uyelıgım ıptal edılsın böyle bir sitede dahada bulunmam lütfen yetkililere arz ediyorummerhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum bu siteye.konu malum eski sevgili .geçen sene ayrıldık lise 2den beri cıkıyorduk (3bucuk yıl).geçen sene aralık ayında ayrıldık.birdahada konusmadık görüşmedik .ama benim eski sevgilim hızlı cıktı ve bu yaz hazıran ayında yeni bir sevgili yaptı .açıkcası tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus dıyorum .çünkü eski sevgilim ortam ve içki meraklısıydı .kızda insatgramda gögüs dekoltelı,minili resimlerini koyan,barlarda dolasan,içki ve sigara tüketen,erkek arkadslarınla aşkımlı konusan açıkcası hoppa tip oldugu belli .eski sevgilim halbuki benleyken elbise bıle gıymemi,sosyal hesabımın olmasını ıstemezdı yanı baya kıskanctı .ama bu kızı kıskanmıyor vede süprizler yapıyor sankı peşinden o koşuyor gibi duruyor.sorum şu ki arkadaşlar.ben mütevazı,açık giyinmeyen,ortam nedir bılmeyen,daha sigaradır içkidir ağzına sürmemiş,barlara bir kere bile gitmemiş ,erkek kankası olmamıs bır kızım yani bildiğiniz ev kızlarındanım.lakin terk edıldım ama aldatma vesaire yok asla yapmam yakıstırmam kendıme o seni üzerim diyerek bana kıydı ve gitti.şimdi okulu da bıttı.2yıllık okuyordu .biter bitmez sevgili yapmıs sevıyor gıbı duruyor .ama kıskanmaması ,böyle bir kız secmesı çok garip cunku benımle o kız arasında buyuk fark var .sizce niye böyle bir secım yapmıs olabılır arkadslar? birde sizin düşüncelerinizi almak ısterım .şimdiden tesekkür ederim :) not: taktıgım ıcın değil merak ettıgım ıcın soruyorum arkadslar .
kusura bakma ya senı yanlıslıkla alıntı yapmısım ılk defa gırdıgım ıcın bu sıteye bılmıyrdm .gereksız olanlar üslubu bozuk olanlar sen üstüne alınma kardeşim .noluo yaaaaa bende arada kaynamışım ben ne dedim aaaa
gereksiz insanların olduğu yere yazma bida ozaman bu sitede senin kadar gereksiz üyeyi çok gördü bugüne kadar var git yoluna
tamam canımda sende sakin ol biraz herkes herşeyi sölüo fikrini belirtio gülüno edilio ağlanıo bu kadar sinirlenme herkes tavsiyesini yazmış sen kendini üzme adam keyfine bakıo demişler kötü bişey dememişlerki boşverkusura bakma ya senı yanlıslıkla alıntı yapmısım ılk defa gırdıgım ıcın bu sıteye bılmıyrdm .gereksız olanlar üslubu bozuk olanlar sen üstüne alınma kardeşim .
ona ben kızmadım kı bazı arkadslar resmen evkızıyım dıye dalga gecmısler var mı boyle bısey yatamam canımda sende sakin ol biraz herkes herşeyi sölüo fikrini belirtio gülüno edilio ağlanıo bu kadar sinirlenme herkes tavsiyesini yazmış sen kendini üzme adam keyfine bakıo demişler kötü bişey dememişlerki boşver
tüm mesajları okuyamadım ama kim dalga geçerse geçsin üyeliğni nie iptal ediosun takılma bu kadar görceksin bu siteyi yarın birgün sende hep bareber gülelim eğlenelim die kimseyi kırmadan dalga geçeceksin güzel şeyler yazacaksın edceksin hep beraber gülünecek edilecek boşver be güzelimona ben kızmadım kı bazı arkadslar resmen evkızıyım dıye dalga gecmısler var mı boyle bısey ya
haklısında onlar yüzünden değil ki bu siteyi sevmedim
tüm mesajları okuyamadım ama kim dalga geçerse geçsin üyeliğni nie iptal ediosun takılma bu kadar görceksin bu siteyi yarın birgün sende hep bareber gülelim eğlenelim die kimseyi kırmadan dalga geçeceksin güzel şeyler yazacaksın edceksin hep beraber gülünecek edilecek boşver be güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?