eski sevgili sorunsalı(meraktan) ?

arkadasım kardeşim canım ciğerim uğraşma benle lütfen kaç kere ıyı gunler dıcem ya baska yok mu soru gıt orda bıraz ınsanlarla ugras

kaçtane siteye üyeyim hayatımda ben böyle bir site üyeleri görmedim .hiç birşey demiyorum daha da baska .bu kadar gereksız insanların oldugu bır yermıs demekkı kesınlıkle uyelıgım ıptal edılsın böyle bir sitede dahada bulunmam lütfen yetkililere arz ediyorum

noluo yaaaaa bende arada kaynamışım ben ne dedim aaaa
gereksiz insanların olduğu yere yazma bida ozaman bu sitede senin kadar gereksiz üyeyi çok gördü bugüne kadar var git yoluna

noluo yaaaaa bende arada kaynamışım ben ne dedim aaaa
gereksiz insanların olduğu yere yazma bida ozaman bu sitede senin kadar gereksiz üyeyi çok gördü bugüne kadar var git yoluna
kusura bakma ya senı yanlıslıkla alıntı yapmısım ılk defa gırdıgım ıcın bu sıteye bılmıyrdm .gereksız olanlar üslubu bozuk olanlar sen üstüne alınma kardeşim .

kusura bakma ya senı yanlıslıkla alıntı yapmısım ılk defa gırdıgım ıcın bu sıteye bılmıyrdm .gereksız olanlar üslubu bozuk olanlar sen üstüne alınma kardeşim .
tamam canımda sende sakin ol biraz herkes herşeyi sölüo fikrini belirtio gülüno edilio ağlanıo bu kadar sinirlenme herkes tavsiyesini yazmış sen kendini üzme adam keyfine bakıo demişler kötü bişey dememişlerki boşver

ona ben kızmadım kı bazı arkadslar resmen evkızıyım dıye dalga gecmısler var mı boyle bısey ya

ona ben kızmadım kı bazı arkadslar resmen evkızıyım dıye dalga gecmısler var mı boyle bısey ya
tüm mesajları okuyamadım ama kim dalga geçerse geçsin üyeliğni nie iptal ediosun takılma bu kadar görceksin bu siteyi yarın birgün sende hep bareber gülelim eğlenelim die kimseyi kırmadan dalga geçeceksin güzel şeyler yazacaksın edceksin hep beraber gülünecek edilecek boşver be güzelim

haklısında onlar yüzünden değil ki bu siteyi sevmedim

Siteyi beğenmeme sebebini söyleyeyim bu arkadaşın.
Bu sitede canımlı şekerimli yorumlara az rastlanıyor ve doğruyu söyleyeni de pek sevmiyor konu sahipleri. Şimdi onunla o kızın dedikodusunu yapsak ' aa nasıl olurda dekolteli kızla çıkar, cık cık cık hiç bi aile kızı bara gider mi tühhh rezil' tarzında konuşsaydınız muhtemelen siteye bayılırdı.
Beğenmeyen gidebilir zaten biz böyle mutluyuz

Kendi terbiyesizliğini koca siteye mal etme. Senin üslubun çok çirkin. İster iptal et üyeliğini ister etme, bu sitede yapmaman gereken şeyleri yaptın, millete sataştın ve çirkin bir üslup kullandın. Yönetim hakkında gerekeni yapacak zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…