eski sevgili sorunsalı(meraktan) ?

kendi mutsuz olunca herkes mutsuz olsun isteyen insanlar var ne yazık ki..

seni aldatmış ve sen affetmişsin ve adam senden geçmiş.
zorla kimseyi yanında tutamazsın tatlım.
canın yanıyordur haklı da olabilirsin.
lakin diğer kızı yeremezsin.
İlk mesajında aldatma vs yok terk edildim yazmış ama burada, size yazdığı mesajda aldattığını söylemiş. Anlamıyorum ben hangisi doğru hangisi yalan. :)

bide evlensin ozaman gör sen kafanda deli soruları
İlk mesajında aldatma vs yok terk edildim yazmış ama burada, size yazdığı mesajda aldattığını söylemiş. Anlamıyorum ben hangisi doğru hangisi yalan. :)
sen gitsene bir burdan hadi yoluna .sana kendımı anlatamam siz orda dalganızı geçin istedgniz kadar .hadi valla sıktın artık

aldatılmıs ve affetmiş.
affettikten sonra terkedilmiş.
yani aldatmayı atlattıklarını söylemek istemiş herhal.
bence ikincisi daha vahim.

Tum yazilanlari okuyamadim benzer bisey yazilmis olabilir o yuzden.
Sen ev kiziyim diyosun ya o da eglence meraklisi biri . Bi kere bu buyuk bi fark o eglenecek birilerink arkyor belliki bulmusta kendi tarzinda. Sen daha ciddi dusunuyosun buda onu kasmis olabilir. Hani derler ya evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var diye bu da oyle bisey sanirim. Seninki henuz eglence kisminda bence ciddi dusundugunu sanmiyorum o kizla .

bana da benzerlerini yazdı..
kötü birşey dememiştik oysa.
bu buhrandan çıkmasını tavsiye ettik hepsi o.
sizin ilgilendiğiniz buhran falan değil efendim siz insanların mutsuzluguyla dalga gecebılecek karaktedesınız .ben musuz oldugum ıcın mutluluklarına dayanmaıyrmusum .hadi senin dediğin gibi olsun .sana kendımı anlatsam burda .inanmıcgnız ıcın sorun yok

bu yazan bi kadın olamaz
lütfen bana olmadığını söyle.

Siz üzülmüş olabilirsiniz, aldatılmış ilişkide yıpratılmışta olabilirsiniz
Ama, kalkıpta işte kız hoppa yok göğüs dekoltesi giyiyor yok minili tam kendisine göre deyip insanları dış görünüşlerine göre eleştiremezsiniz.
Açıkçası konuyu ilk gördüğümde aldırmadım aşk acısı diye sonra sayfa çoğalınca merak edip baktım ve yorumum belli.Siz resmen ulaşamadığınız ciğere mundar diyorsunuz.
Ev kızı olmak kötü birşey değil ama bara gitmek erkek arkadaş sahibi olmak dekolte giymekte insanı sapık yada cani yada insanlık dışı yapmıyor.
Siz öyle bir karışılaştırmaya girmişsiniz ki, dekolte giyinenler tü kaka ev kızları 10 numara.
Çünkü bunu hazmedemiyorsunuz kabul edin.
Size dönmeyi bırakın tamamen zıttınız biriyle olması sizi geriyor
Ama aşk bu yapacak birşey yok

fazlasıyla mutlu olduğun kendinle
umursamadığın, karaktersiz olduğunu yazdığın eski erkek arkadaşın ve onun yeni hoppa sevgilisinden sana ne?

fazlasıyla mutlu olduğun kendinle
umursamadığın, karaktersiz olduğunu yazdığın eski erkek arkadaşın ve onun yeni hoppa sevgilisinden sana ne?
sizinle muhattap olmak ıstemıyrm lütfen burda bır konu paylastm üslupsuzca konusmaya doyamadınız .lütfen iyi günler diliyrm .

Allah sizi ıslah etsin

Mune Kazen O okypete konu sahibi çok çirkinleşti, lütfen yardımcı olun. Burada üslubunu çirkinleştirip insanları açtığı konudan kovmaya, onlara sataşmaya, terbiyesizleşmeye kimsenin hakkı yok. Yönetim, lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…