- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi zeytingozlum5
-
kendi mutsuz olunca herkes mutsuz olsun isteyen insanlar var ne yazık ki..En güzeli, herkes bir şekilde mutlu olmanın yolunu buluyor kendine, herkes sevgiliyle mutlu olacak diye bir kural da yok. Hayat kısa, başkalarının hayatını merak etmekle, takip etmekle, kıskanmakla harcanamayacak kadar kısa ömrümüz var. Mutlu insanlar kimsenin mutluluğu ya da mutsuzluğu ile ilgilenmezken mutsuz insanlar tam tersi.
İlk mesajında aldatma vs yok terk edildim yazmış ama burada, size yazdığı mesajda aldattığını söylemiş. Anlamıyorum ben hangisi doğru hangisi yalan. :)seni aldatmış ve sen affetmişsin ve adam senden geçmiş.
zorla kimseyi yanında tutamazsın tatlım.
canın yanıyordur haklı da olabilirsin.
lakin diğer kızı yeremezsin.
bide evlensin ozaman gör sen kafanda deli soruları
sen gitsene bir burdan hadi yoluna .sana kendımı anlatamam siz orda dalganızı geçin istedgniz kadar .hadi valla sıktın artıkİlk mesajında aldatma vs yok terk edildim yazmış ama burada, size yazdığı mesajda aldattığını söylemiş. Anlamıyorum ben hangisi doğru hangisi yalan. :)
Adam hayatını yaşıyor, sen de yaşa, uğraşma onlarla dedik, kalktı bana sen kendine bak falan dedi.kendi mutsuz olunca herkes mutsuz olsun isteyen insanlar var ne yazık ki..
aldatılmıs ve affetmiş.İlk mesajında aldatma vs yok terk edildim yazmış ama burada, size yazdığı mesajda aldattığını söylemiş. Anlamıyorum ben hangisi doğru hangisi yalan. :)
ya lütfen çıkın sorumdan cevaplamayın siz lütfenaldatılmıs ve affetmiş.
affettikten sonra terkedilmiş.
yani aldatmayı atlattıklarını söylemek istemiş herhal.
bence ikincisi daha vahim.
bana da benzerlerini yazdı..Adam hayatını yaşıyor, sen de yaşa, uğraşma onlarla dedik, kalktı bana sen kendine bak falan dedi.
ya lütfen çıkın sorumdan cevaplamayın siz lütfen
sizin ilgilendiğiniz buhran falan değil efendim siz insanların mutsuzluguyla dalga gecebılecek karaktedesınız .ben musuz oldugum ıcın mutluluklarına dayanmaıyrmusum .hadi senin dediğin gibi olsun .sana kendımı anlatsam burda .inanmıcgnız ıcın sorun yokbana da benzerlerini yazdı..
kötü birşey dememiştik oysa.
bu buhrandan çıkmasını tavsiye ettik hepsi o.
Ben kib'ledim çok çirkinleşti artık. Yönetim gereğini yapmalı.bana da benzerlerini yazdı..
kötü birşey dememiştik oysa.
bu buhrandan çıkmasını tavsiye ettik hepsi o.
bu yazan bi kadın olamazTum yazilanlari okuyamadim benzer bisey yazilmis olabilir o yuzden.
Sen ev kiziyim diyosun ya o da eglence meraklisi biri . Bi kere bu buyuk bi fark o eglenecek birilerink arkyor belliki bulmusta kendi tarzinda. Sen daha ciddi dusunuyosun buda onu kasmis olabilir. Hani derler ya evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var diye bu da oyle bisey sanirim. Seninki henuz eglence kisminda bence ciddi dusundugunu sanmiyorum o kizla .
sizin ilgilendiğiniz buhran falan değil efendim siz insanların mutsuzluguyla dalga gecebılecek karaktedesınız .ben musuz oldugum ıcın mutluluklarına dayanmaıyrmusum .hadi senin dediğin gibi olsun .sana kendımı anlatsam burda .inanmıcgnız ıcın sorun yok
sizinle muhattap olmak ıstemıyrm lütfen burda bır konu paylastm üslupsuzca konusmaya doyamadınız .lütfen iyi günler diliyrm .fazlasıyla mutlu olduğun kendinle
umursamadığın, karaktersiz olduğunu yazdığın eski erkek arkadaşın ve onun yeni hoppa sevgilisinden sana ne?
Allah sizi ıslah etsinSiz üzülmüş olabilirsiniz, aldatılmış ilişkide yıpratılmışta olabilirsiniz
Ama, kalkıpta işte kız hoppa yok göğüs dekoltesi giyiyor yok minili tam kendisine göre deyip insanları dış görünüşlerine göre eleştiremezsiniz.
Açıkçası konuyu ilk gördüğümde aldırmadım aşk acısı diye sonra sayfa çoğalınca merak edip baktım ve yorumum belli.Siz resmen ulaşamadığınız ciğere mundar diyorsunuz.
Ev kızı olmak kötü birşey değil ama bara gitmek erkek arkadaş sahibi olmak dekolte giymekte insanı sapık yada cani yada insanlık dışı yapmıyor.
Siz öyle bir karışılaştırmaya girmişsiniz ki, dekolte giyinenler tü kaka ev kızları 10 numara.
Çünkü bunu hazmedemiyorsunuz kabul edin.
Size dönmeyi bırakın tamamen zıttınız biriyle olması sizi geriyor
Ama aşk bu yapacak birşey yok
Ayy ne biliiim burdan goremiyorumbu yazan bi kadın olamaz
lütfen bana olmadığını söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?