Eski sevgili ve ten uyumu

Hala neden bir kadının böyle bir şey yazmayacağını açıklamadınız..
Bak, yanlis anlamissin.
Ben, bir kadin boyle bir sey yazmaz, diye birsey yazmadim. Ama boyle yazan bir uyenin mesajinin altina, ben de oyle dusunuyorum, diye yazdim. Bunu yazarken de kasdettigim senin erkek olabilecegindi.
Ne kadar fark ettin bilemiyorum ama konu zaman zaman absurtlesti, komediye döndü. Ama sende garip bir tepkisizlik? Hatta zaman zaman gururun kirilmis olmali, ama yine senden tık yok.
Sana ciddi bir sürü öneriler sunduk, çözumler sunduk, biyolojik aciklamalar yaptik, bu isin ask ve sevgiyle ilgili kisimlarini anlattik, ama sen de yine bir anlamli tepki yok.

Eee bana da, senin erkek olabilecegin/bizlerle dalga geciyor olabilecegin dusunceleri kaldi.
Hoscakal

Bak, yanlis anlamissin.
Ben, bir kadin boyle bir sey yazmaz, diye birsey yazmadim. Ama boyle yazan bir uyenin mesajinin altina, ben de oyle dusunuyorum, diye yazdim. Bunu yazarken de kasdettigim senin erkek olabilecegindi.
Ne kadar fark ettin bilemiyorum ama konu zaman zaman absurtlesti, komediye döndü. Ama sende garip bir tepkisizlik? Hatta zaman zaman gururun kirilmis olmali, ama yine senden tık yok.
Sana ciddi bir sürü öneriler sunduk, çözumler sunduk, biyolojik aciklamalar yaptik, bu isin ask ve sevgiyle ilgili kisimlarini anlattik, ama sen de yine bir anlamli tepki yok.

Eee bana da, senin erkek olabilecegin/bizlerle dalga geciyor olabilecegin dusunceleri kaldi.
Hoscakal
Konuda gurur kırıcı bir yorum göremedim o yüzden tepkisiz kalmış olabilirim. Geyiğe açık bir konu zaten o yüzden bazı arkadaşların dalga geçmesini abes karşılamadım

Konuda gurur kırıcı bir yorum göremedim o yüzden tepkisiz kalmış olabilirim. Geyiğe açık bir konu zaten o yüzden bazı arkadaşların dalga geçmesini abes karşılamadım
Boşver canım ya
Bu memlekette kadın cinsellik yaşayamaz evli değilse .isterse bunu dile getirirse hemen yafta yapışır
Yok sen erkeksin yok bilmem ne
Salla ya
Sen sağlıklı normal istekli bir kadınsın hatta gurur duy soğuk isteksiz sinirli tiplerden değilsin en azından...umarım kıymetini bilen biri çıkar kendin gibi..

Nerede yaziyor evli oldugu ? Adamin iliskisi yok yazmis konu sahibi.
Fukara avuntusu olduguna nerden vardin? deneyimlemissin bakiyorum :KK66: :KK70:
[/QU evet deneyimledim , beni sevmediğini kabul etmek zor geliyordu ,beni düşündüğü için bende onu düşünüyorum diye kendimi avuttum çünkü saplantıdan başka birşey değil yaşadığımız. Konu sahibinin durumu da aynı çünkü. Evli olmayabilir konu karıştırmışım. Ayrıca bunu deneyimlemek kötü birşey değil bu konuda laf çarpma gayretinize anlam veremedim.

Son düzenleme:
evet deneyimledim , beni sevmediğini kabul etmek zor geliyordu ,beni düşündüğü için bende onu düşünüyorum diye kendimi avuttum çünkü saplantıdan başka birşey değil yaşadığımız. Konu sahibinin durumu da aynı çünkü. Evli olmayabilir konu karıştırmışım. Ayrıca bunu deneyimlemek kötü birşey değil bu konuda laf çarpma gayretinize anlam veremedim.
Platonik asiklarda olmuyormus bu demek ki..onceki mesajlarda sormustu biri ornek oldu

kadinlar erkeklerden daha cok zevk alsada bunu ulu orta yazmaz yani bi hayan bunu yapmaz kasari bilemiycem
Ben kimim? Adım ne? Neye benziyorum? Burası anonim bir platform kadınlar gerçek hayatta konuşamayacağı problemlerini buraya yazıyorlar. Ama burda bile kadının kadına baskısı var

Bak, yanlis anlamissin.

Hoscakal

Lostmeew, "derdim var/15 yıldır sevdiğim adam" konusunun sahibi Obelde'ye o kadar benziyorsun ki.. Konu içerikleri değil; tarzlarınız çok benziyor...Yanılıyorsam bağışla..

İyi geceler hanımlar ya ben bu konudan çok muzdaribim taa üç ay önce de bununla ilgili konu açmıştım ben eski sevgilimi düşünmeden uyuyamıyorum ama bu genelde cinsel şeylerle ilgili oluyo özellikle regl dönemi zamanları aşırı artıyo ve ondan başkasını düşünemiyorum yeni birileri hiç içimden gelmiyo ten uyumumuz mu vardı acaba bununla ilgili ne yapabilirim çok sinir bozucuo_O
Aynı şeyden ben de muzdaripim ama olan olmuş biten bitmiş yapacak birşey yok. :(

Back
X