Eski sevgili

Ali27duru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
26
4
1
34
Merhaba. Sizden ricam yargilamadan okuyun lutfen. Bundan 9yil once cok cok sevdigim erkek arkadaşımdan ayrildim. Ayrilma sebebim iliskimiz boyunca ailesinin herseyiyle iliskimizin tam ortasinda olmasi. Daha sevgiliyken bu ekkilde olunca. Evlendikten sonra daha da artacagini dusundum. Ve ayrildik. Biz ayrıldıktan 2yil sonra o evlendi. 4yil sonra da ben ikimizinde 2cocugu var. O ailesinin istediği kizla evlendi. Bende aklimca mantik evLiligi yaptim. Ama cokta mantikli davranamamisim. Ben onu unuttum evlendim derken git gide onu unutamadigimi anladim. Su an da aklimdan hic cikmiyo. Ne kadar buyuk sorunlar olsa da aramizda esime karsi bu durumda beni cok rahatsiz ediyo. Nasil olcakta nerdeyse 10yil olmasina ragmen hala acisini cektigim bu adami unutcam. Bana ne olur bu konuda yardimci olun.

Senin yüzünü dahi zar zor hatırlar. Yolda görse tanımaz. Bunu kabullenirsen gerisi gelir.

Eşinizin ve çocuklarınızın günahı ne?

Onunla olsaydiniz belki daha da mutsuz olurdunuz.O yüzden gecmisi düşünmenin hic bir sekilde kimseye faydasi yoktur.Akliniza geldiginde farkli şeylerle ilgilenin ,enerjik bağ kurmayin cok zarar görürsünüz.

Eşinizle mutlu olmadığınız için unutamadığınızı sanıyorsunuz. Mutlu olsanız aklınızın ucundan geçmezdi.
Unutamadıgınızı sanışınız şuan evliliğinizde ki sorunlar muhtemelen. Mutsuz oldukça eskiyi anıyorsunuz.

Evliliginize, yaşadığını sorunları çözmeye odaklansanız daha iyi olur.
Onun icin karsilikli caba gerekiyor. Hep tek basima caba sarfettim. Onun yapması gereken cok cok basitti. Ama esim inatla ayni sekilde davranmaya devam ediyor

Onunla olsaydiniz belki daha da mutsuz olurdunuz.O yüzden gecmisi düşünmenin hic bir sekilde kimseye faydasi yoktur.Akliniza geldiginde farkli şeylerle ilgilenin ,enerjik bağ kurmayin cok zarar görürsünüz.
Aslinda ondan eminim. Iste tamda bu enerjik bagi kurmadan duramiyorum. Her an aklimda.

Cocuklarimla ilgileniyorum. Farklı hobilerim var onlara yöneliyorum. Zaten calisiyorum bi dakikami bos gecirmiyorum ama yinede hep bi yerde. Sanki dun ayrilmisiz gibi bugun aci cekiyorum

Zaten bu durumdan rahatsizim. Bunu belirttim konuda. Cocuklarimin hic bi gunahi yok.
Bana göre ewli bi kadinin ve ewli bir erkegin eski sevgilisini dusunmesi asla asla etik deil.Bunu normallestirdi insanlarımız artık.Sadakat diye bisey vardi onceden.Bence kendinizi bir silkeleyin.Koskoca annesiniz.Hemde kendi ayaklari uzerinde duran.Elin adami da kimki hanende işinde vs.her yerde onu düşünesin canm.Yazdiklarima kırilmayasin.seni dusundugum icin soluorm.

Cocuklarimla ilgileniyorum. Farklı hobilerim var onlara yöneliyorum. Zaten calisiyorum bi dakikami bos gecirmiyorum ama yinede hep bi yerde. Sanki dun ayrilmisiz gibi bugun aci cekiyorum
sizi kınamıyorum , yargılamıyorum mutsuz olduğunuz için yada eski sevgilinizde gördüğünüz ilgi , sevgi belkide evliliğinizde olmadığı için aklınıza geliyor

Kesinlikle bi baskasi yazsa senin yorumunu yapardim ben. Etik olmamasini biliyirum. Esimle ayni yatagi bile paylasamicak duruma geldim. Tayin isteyelim gidelim diyorum. Yeni bi sehir yeni bi hayat ama onu kabul etmiyo. Bosanalim diyorum cocuklari gostermem diyo. Cocuklarim icin katlanayim diyirum ben yapamiyorum artik.

Esini sevmiomusun yoksa eski sevgilin aklina geldigi icin mi soguyosun acaba.

sizi kınamıyorum , yargılamıyorum mutsuz olduğunuz için yada eski sevgilinizde gördüğünüz ilgi , sevgi belkide evliliğinizde olmadığı için aklınıza geliyor
Onun icin esime cok secenek sundum.hepsini gormezden geldi. Bayramdan bu yana ben ben olmaktan ciktim yine tam diyorum tamam gecti bitti. Sonra bi görüyorum hoop en basa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…