Eski sevgili

zehra1809

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
2.459
3.110
63
Nereden baslasam bilmiyorum ama bu durumdan biktim kurtulmak istiyorum.
2009 yilindan beri tanidigim biri vardi arkadasliktan aska donusmustu aramizdaki bag. 2012 yilinda sevgili olmustuk hersey oyle hizli ilerliyordu ki asla evlenmeyi dusunmeyen bana evliligi sevdirmisti. Birlikte birikim yapiyor evimiz icin esya secip taksite giriyorduk. Ailesiyle tanistim o benim ailemle tanisti 2015 ocak ayi icinde ailelerimiz tanisicak soz olucakti. Onun ailesi de benim ailemde onay veriyordu ailesi beni seviyordu ozellikle babasi ile memleket olarak yakin olmamz hosuna giderdi. Ben cok kiskanctim asiri hemde 2 dk msj atmazsa kuplere binerdim ona guvenmezdim aslan burcuydu inanilmaz pohpohlanma delisiydi. Herkes ona ilgi duyuyor begeniyor gibi dusunurdu. Her ortamda dikkat cekmeyi arkadas edinmeyi basarirdi sinir olurdum bu yuzden. Kiz erkek bir suru arkadasi vardi her kiz arkadasinin ne sevdigini ne sevmedigini herseyini bilirdi benim bile o kadar detayimi bilmezdi bu da sinir ederdi beni. Gorusme derdim gorusurdu gizli sakli isler yapardi anlasamadgmz tek konu buydu onu omur boyu kisitlayacagimi dusunup.beni terketti. Ama o gunden beri sosyal.medyadan onu hep takip.ediyorum hayatina giren tum kizlarin fotolarini gordum isin ilginc yani hepsi benim benzerimdi hele en sonuncuyu kime gosterdiysem kardesin mi.kuzenin mi dedi o kadar benziyordu. Evlendim cocuk sahibi oldum hala onu takip ediyorm hastalik gibi birsey cunku sevmiyorum ozlemiyorum sadece kin.doluyum cunku beni terk edince hesap soramadim her.yerden engelledi evine gitmeye yeltendim falan filan icimi kusamadim yuregimi sogutamadim ondan mi boyleyim bilmiyorum...

Üzerinden 4-5 yıl geçmiş, evlenmişsiniz, çocuğunuz olmuş ama hala takip edip sevgililerine yorum yapıyor oluşunuz aklınızın bal gibi eski sevgiliniz de kaldığını gösterir.

Ayrıca adamın eski sevgilerini etrafınıza göstermeniz de çok enteresan kendiniz baktığınız yetmiyor birde yorum alıyorsunuz. Kimse ne işin bu adamla sevgilisiyle demiyor mu da, kardeşin kuzenin mi o kadar benziyor diyorlar. Size benzemeleri de bir mutluluk veriyor aslında içten içe.

Sadece empati yapın, esinizin yerine koyun kendinizi. Sizinki ufak bir merağın ötesinde bence.

ee bizden duymak istediğiniz şey ne? bence siz baya takıntılısınız. evlenmiş, barklanmış, çoluk çocuğa karışmışsınız böyle ergen ergen halleri bırakın. eşiniz şu konuyu okusa ne düşünür?

Kocan senden ayrılan adam kadar şanslı değil maalesef senin gibi bi karısı var ve haberi yok hiçbirşeyden yazık

Hanımlar keşke bu kadar ağır şeyler yazmasanız konu sahibine..
Ne yazalım peki, adam seni terketmiş ama unutamamış da sana benzeyen kadınlarla birlikte oluyor mu diyelim? Konu sahibini en çok tatmin edecek cevap bu olurdu sanırım.

Ayrilik konusunda tek sorun demişsiniz de daha ne olacaktı? Güvenmiyormuşsunuz değil mi? Bu durum sanırım terkedilmeyi kendine yedirememenin sonucu ve sosyal medya imkanıyla da hastalık boyutuna gelmiş. Belki hiç görmeseniz unutup gidecektiniz, hayatta kimler kimler terkediliyor. Yeni kız arkadaşları kendinize benzeterek sizi hala sevdiğini düşünmek istiyorsunuz ama kendinize çok zarar veriyorsunuz psikologla görüşebilirseniz iyi olur.

Ne yazalım peki, adam seni terketmiş ama unutamamış da sana benzeyen kadınlarla birlikte oluyor mu diyelim? Konu sahibini en çok tatmin edecek cevap bu olurdu sanırım.
Hayır tabi ki ama bu da demek ki konu sahibinin takıntısı olmuş.Ama adam iyi yapmışta senden ayrılmış vs. tarzı şeyler gerçekten gurur kırıcı.

Hayır tabi ki ama bu da demek ki konu sahibinin takıntısı olmuş.Ama adam iyi yapmışta senden ayrılmış vs. tarzı şeyler gerçekten gurur kırıcı.
Ama adam tamda bu sebepten, kıskançlığından ve takıntılı olmasından dolayı ayrılmış ve hakli olduğu da çok açık değil mi? Yıllardır takip ediliyor baksanıza.

Ama adam tamda bu sebepten, kıskançlığından ve takıntılı olmasından dolayı ayrılmış ve hakli olduğu da çok açık değil mi? Yıllardır takip ediliyor baksanıza.
Yani öyle tabi ama bence kendisinin buraya bu konuyu açma amacı onu bu huyundan vazgeçirecek güçlü kadınların yorumlarını ve desteğini almak

Senin duygularinla oynamis. Seni kiskandirmaya calismis. Ve seni suclu hissettirerek ayrilmis.

Hala kendini sucluyorsun.
Kendin ondan ayrilman gerekliymis zaten.

Kendini suclamayi birak. Hatta onuda affet. Toyluk zamanlariydi diye gec git.

Belki ozamanlar cok yufka yürekliydin herseyine inandin kandin onun..
Bu durum seni güclestirmis deneyim katmis. Öyle düsün ve kendi icinde bu durumu sonsuza dek kapat.

Sevdigini düsünmüyorum.. ama kötü izler birakmis yasadiklarin. Psikologa da gidebilirsin.. konusma terapisi iyi gelir ve sorunun ana kaynagini bulabilirsin.

Kocanın bunu fark etmesini cok isterdim.
Senin bu durumunu.
Fark edip bye bye demesini.

Kızlar da hep sana benziyormuş adamın sectıgı bak su allahın isine kaba etımle haykırarak guldum gece gece.
Seni seviyor ve unutmamıs yani bunu ima ediyorsun :))))

Seven adam sevdıgı kadını kaybedecek, kadın baska adama asık olacak evlenecek birbirlerine dokunacak diye delirir korkudan.
Kaybetmemek icin herkesi herseyı onune arkasına alır, göz yummaz sevdıgının gitmesine.

Senin ki seni terk etmıs kız hem de yıllar önce hahahahahahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…