Ben ona asigim ya da gorusuyorum mu yazmisim ki yazik olsunSen akıl fikir ver Allahım böylelerine kocana yazık böyle bi karısı olduğu için sanane hala niye takip ediyosun
Ben ona asigim ya da gorusuyorum mu yazmisim ki yazik olsun
[/QUOTE
Hala onu düşünmen bile yeter bacım unutamamışın besbelli neyin derdi bu kocan yapsa aynı şeyi boşarsın kendine gelince aşık değilim bilmem ne olmasan nolur kendini belli etmişin zaten
Ne yazalım peki, adam seni terketmiş ama unutamamış da sana benzeyen kadınlarla birlikte oluyor mu diyelim? Konu sahibini en çok tatmin edecek cevap bu olurdu sanırım.Hanımlar keşke bu kadar ağır şeyler yazmasanız konu sahibine..
Ayrilik konusunda tek sorun demişsiniz de daha ne olacaktı? Güvenmiyormuşsunuz değil mi? Bu durum sanırım terkedilmeyi kendine yedirememenin sonucu ve sosyal medya imkanıyla da hastalık boyutuna gelmiş. Belki hiç görmeseniz unutup gidecektiniz, hayatta kimler kimler terkediliyor. Yeni kız arkadaşları kendinize benzeterek sizi hala sevdiğini düşünmek istiyorsunuz ama kendinize çok zarar veriyorsunuz psikologla görüşebilirseniz iyi olur.Gorusme derdim gorusurdu gizli sakli isler yapardi anlasamadgmz tek konu buydu onu omur boyu kisitlayacagimi dusunup.beni terketti. Ama o gunden beri sosyal.medyadan onu hep takip.ediyorum hayatina giren tum kizlarin fotolarini gordum isin ilginc yani hepsi benim benzerimdi hele en sonuncuyu kime gosterdiysem kardesin mi.kuzenin mi dedi o kadar benziyordu
Hayır tabi ki ama bu da demek ki konu sahibinin takıntısı olmuş.Ama adam iyi yapmışta senden ayrılmış vs. tarzı şeyler gerçekten gurur kırıcı.Ne yazalım peki, adam seni terketmiş ama unutamamış da sana benzeyen kadınlarla birlikte oluyor mu diyelim? Konu sahibini en çok tatmin edecek cevap bu olurdu sanırım.
Ama adam tamda bu sebepten, kıskançlığından ve takıntılı olmasından dolayı ayrılmış ve hakli olduğu da çok açık değil mi? Yıllardır takip ediliyor baksanıza.Hayır tabi ki ama bu da demek ki konu sahibinin takıntısı olmuş.Ama adam iyi yapmışta senden ayrılmış vs. tarzı şeyler gerçekten gurur kırıcı.
Yani öyle tabi ama bence kendisinin buraya bu konuyu açma amacı onu bu huyundan vazgeçirecek güçlü kadınların yorumlarını ve desteğini almakAma adam tamda bu sebepten, kıskançlığından ve takıntılı olmasından dolayı ayrılmış ve hakli olduğu da çok açık değil mi? Yıllardır takip ediliyor baksanıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?