Eşinize aşık değilsiniz herhalde? İnsan aşık olunca geçmişin kırıntısı bile kalmıyor hatırlamıyorsun ki merak edesin.
Çevremde böyle eşine aşık olmayan Bi kaç kişide gördüm bu yaptığınızı. Hele bir tanesi çok yakınımdi maalesef. Bir kişiye değil eskiden kalan herkese bakıyordu :/
Baska Bi arkadaşım da bi gün eski sevgilisini anlatmaya başladı eşiyle kavgalıyken, sonra açtı Facebookunu vs gösterdi. Anlatırken resmen nasıl kaçırdım bu çocuğu pişmanlığı vardı. Saçmalama dedim kapat şunu bi daha da bakma. Aynı arkadaşım o gün evli ve 1 çocuğu olan başka bir arkadaşından bahsetti, sürekli eski sevgilisini anlatıyormus, onu söyle sevmiştim böyle tapmistim. Sürekli takip ediyormuş vs. Acıyorum eşlerine gerçekten.
Sizi bilemem ama genelde evlenmek için evleniyor bazıları sonra duygusal boşluğa düşüp eskiyi kurcalıyor. Bi de genelde eşi iyi davranan, karışmayan, darlamayan, iyi niyetli olan kadınlar yapıyor bunu. Yani bana denk gelenler bunlardı. Madem kafaniz ve kalbiniz tamamen hazır değildi evlenmeyecektiniz o zaman. Neyse takıntı yapmışsınız işte her yerden temizleyin engelleyin bir daha bakmamak üzere büyük yemin edin görmeye görmeye unutrsunz