He sizin de unutmayı beklediniz biri var o zaman kaç yıl sürmüştü ve kaç aydır bittiYani henüz yeni biri gelmesi eksiyi unutturacak, anlamında :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He sizin de unutmayı beklediniz biri var o zaman kaç yıl sürmüştü ve kaç aydır bittiYani henüz yeni biri gelmesi eksiyi unutturacak, anlamında :)
5 ay kadar sürdü, 3 ay önce bitti. Az ve öz fakat derin bir tutkuHe sizin de unutmayı beklediniz biri var o zaman kaç yıl sürmüştü ve kaç aydır bitti
Ben de öyle düşünüyorum da yazdığım oldu hata yapıp çok güzel ya keşke benimki de kısa ve öz sürseydu bu kadar etkilemezdi ve ben de çabuk unuturdum sizde unutursuniz bence rahat 5 ay ne ki evlilik de yok zaten5 ay kadar sürdü, 3 ay önce bitti. Az ve öz fakat derin bir tutkuşaka bi yana, son 1 aydır yazmıyorum ben. Dedim kendi kendime yazsan da yazmasan da sonuç aynı. Yazmak istediğimde hep bunu düşündüm. Şimdi yazsam şöyle şöyle diyecek, eee sonuç? Elde var sıfır. O zaman yazmaya gerek yok. Aynen öyle
![]()
5 ay evet ama gerçekten çok seviyordum. Hala seviyorum. Bunu inkar da etmiyorum. Sadece gerçekten çok çabaladım barışmak için. Elimden gelenin fazlasını yaptım. Vicdanım rahat. Söylenecek her şeyi söyledim. Elime telefonu aldığımda dur diyorum kızım yazsan şunu şunu diyecek adam bunları 100 kez söyledi sana, aptal mısın diyorum. Bu şekilde durduruyorum. Seviyorum ama o ilk ayrılık anlarındaki sensiz ben nefes alamam modundan çıktım. Zaman gerçekten her şeyin ilacı. Ama lütfen yazma. Şöyle düşünce her yazdığında bi doz uyışturucu alıyorsun etkisi bitince tekrar yazmak istiyorsun. Bu bir bağımlılık. Bi anda kesmelisin iletişimi. Oluru hiç yoksa yaniBen de öyle düşünüyorum da yazdığım oldu hata yapıp çok güzel ya keşke benimki de kısa ve öz sürseydu bu kadar etkilemezdi ve ben de çabuk unuturdum sizde unutursuniz bence rahat 5 ay ne ki evlilik de yok zaten
gerçekten bunları yazan 26 yaşında ve öğretmen miİnsanlari dert ettikleri şeye göre yaftalayamazsiniz yaş sınırı getiremezsiniz ben 26 yaşında öğretmenim ergen de değilim herkesin imtihanı derdi başka ilgilenmiyorsaniz neden liseli tarzında laflar söylüyorsunuz? İnsanların dert ettikleri şey sizin için küçük olabilir ama onlarla dalga geçemezsiniz sizin gibiler yüzünden ortalık anlayışsız diğerinin sıkıntısıyla iki lafla dalga geçebilen insanlar çoğaldı yazıklar olsun ya bitmediniz gitti
5 ay evet ama gerçekten çok seviyordum. Hala seviyorum. Bunu inkar da etmiyorum. Sadece gerçekten çok çabaladım barışmak için. Elimden gelenin fazlasını yaptım. Vicdanım rahat. Söylenecek her şeyi söyledim. Elime telefonu aldığımda dur diyorum kızım yazsan şunu şunu diyecek adam bunları 100 kez söyledi sana, aptal mısın diyorum. Bu şekilde durduruyorum. Seviyorum ama o ilk ayrılık anlarındaki sensiz ben nefes alamam modundan çıktım. Zaman gerçekten her şeyin ilacı. Ama lütfen yazma. Şöyle düşünce her yazdığında bi doz uyışturucu alıyorsun etkisi bitince tekrar yazmak istiyorsun. Bu bir bağımlılık. Bi anda kesmelisin iletişimi. Oluru hiç yoksa yani
Hey Allahm 10 defa yazdım ne ukalasiniz ya hiç mi sevmediniz unutmaya çalışmadiniz sanki ne yazdım nasıl insanlarsınız bu ne terbiyesizlik ya sizin gibi insanlar yüzünden insanlık öldü bu ne ya anlamamış olabilirsin basit gelmiş de olabilir bu benim acim anlayanlarla paylaşmak istedim anlamadıysanz sizene bir insanı daha da sinir etmek için üstüne bilerek mi yazıyorsunuz ne ukalasiniz of yagerçekten bunları yazan 26 yaşında ve öğretmen mi12 yaşında dershanedeki sevgilisinden ayrılan ergenlik çağındaki kız sandım.Allah gerçek dert vermesin ne diyim.
Yaşla alakalı mı bilmiyorum ama insan bazen gerçekten ergence davranıyor, istemsiz, bende kendimden çok utandım çoğu zaman şimdi gülüyorum tabi o hallerimegerçekten bunları yazan 26 yaşında ve öğretmen mi12 yaşında dershanedeki sevgilisinden ayrılan ergenlik çağındaki kız sandım.Allah gerçek dert vermesin ne diyim.
Içim soğudu ama tamamen unuttum diyemiyorum bazen ben de kendimi avutuyorum olsa ister misin isteyemem istemem o bana kötülük yapmış hem de böyle bir şeyi tek istediğim onu tamamen unutmak aklıma geldiğinde üzülmeyeyim gözümden yaş gelmesin banane ya diyebileyim istiyorimşu an ne olsa mutlu olurdunuz? şimdi şu dakika bu kişiyle ilgili olarak ne yaşansa içiniz soğurdu?
gece tam uyumadan evvel hani 10 sene önce yaptığın şey gelir aklına ve utanırsın... o bende oluyor işte sonra sabaha kadar oturuyorum niye öyle yaptım fi tarihinde diyeYaşla alakalı mı bilmiyorum ama insan bazen gerçekten ergence davranıyor, istemsiz, bende kendimden çok utandım çoğu zaman şimdi gülüyorum tabi o hallerime![]()
Aynen ya. O attığım uzun mesajları okurken gözlerim kanıyor tabiri caizse. Resmen kafa ütülemişim. Ben bile çekmemem o hallerimi, adam haklı diyorumgece tam uyumadan evvel hani 10 sene önce yaptığın şey gelir aklına ve utanırsın... o bende oluyor işte sonra sabaha kadar oturuyorum niye öyle yaptım fi tarihinde diye![]()
![]()
![]()
Aldatma vs mi Oldu?Içim soğudu ama tamamen unuttum diyemiyorum bazen ben de kendimi avutuyorum olsa ister misin isteyemem istemem o bana kötülük yapmış hem de böyle bir şeyi tek istediğim onu tamamen unutmak aklıma geldiğinde üzülmeyeyim gözümden yaş gelmesin banane ya diyebileyim istiyorim
Zorla Beddua ertireceksiniz kendinize illa yaşayın da görün diyeyim ne kadar zalimsiniz ya boş geliyorsa bunlar boş şeyler de geç bari büyük de konuşmaHey Allahm 10 defa yazdım ne ukalasiniz ya hiç mi sevmediniz unutmaya çalışmadiniz sanki ne yazdım nasıl insanlarsınız bu ne terbiyesizlik ya sizin gibi insanlar yüzünden insanlık öldü bu ne ya anlamamış olabilirsin basit gelmiş de olabilir bu benim acim anlayanlarla paylaşmak istedim anlamadıysanz sizene bir insanı daha da sinir etmek için üstüne bilerek mi yazıyorsunuz ne ukalasiniz of ya
Aldatma vs mi Oldu?
Tanık olduğum bir olay yok aldatma diyebilecgimAldatma vs mi Oldu?
Aynen öyle ya. Ben bi ara fallara sardım ayrılık sonrası. Sonra kredi kartı borcunu öderken kendime geldimKendine hobi edinmeni tavsiye ederim , arkadaşlarınla vakit geçirmeyi öneririm yada paso burda takıl gerçekten hiç sıkıntı bunaltı kalmıyor![]()
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz ve anlayışınız içinne mutlu size o zaman. istediğiniz şey tamamen sizin elinizde. unutmaya karar verin ve unutun. bu bir dakikalık bi şey. hırs yapmayın. onun ederi buymuş. biriktirdiğiniz parayla da yiyin için gezin. yaşınız çok genç.
Evet geçiyor. Ve kesinlikle olgunlaştırıyor insanıbana da böyle bir durumda ergen misin tarzı bir cevap verilmişti. yaşadığınız haksızlık duygusunu insanlar bilmediği için böyle tepki veriyorlar. ne diyebiliriz eşekten düşeni eşekten düşen anlar. ben de o eşekten düştüm. geçiyor.