Eski sevgili

Klişe ama doğruluk payı barındırır ''Zamanla geçecek.'' Yaş muhabbeti geçmiş. Genelde ilk aşk ayrılıkları insanı böyle süründürür bu da genelde daha küçük yaşlarda 20 lerin başında olduğundan insan olaya daha farklı yaklaşır, tecrübesizliği ya da başka şeyler birleşince acısına kendisi de ekleyip kendisi çoğaltarak yaşar. Canınız yanıyor şuan. İçinizde sevgi, öfke vb şeyler var. Kendinize de zaman tanıyın. O kişiyi biran da sevmediniz demi? Zamanla sevdiniz e bir anda unutamamanız da çok normal. Robot ya da makine değil insanız. Kötü olduğunu bildiğimiz her şeyden kolayca vazgeçemiyoruz çoğu zaman. Duygularımızı da biranda yok edemiyor olmamız normal. Uygulaması zor biliyorum fakat ileride daha fazla keşke dememek amaçlı o mesaj atma isteği ne zaman gelirse kendinize mutlaka engel olun. Telefonu kapatın. Önünüze bir kağıt alın ve ona yazmak istediğiniz ne varsa ya da o an hissettiğiniz ne varsa kağıda yazın. Sonra yırtıp atarsınız kağıdı. Ama sakın ona yazmayın.. Konuyu bilmiyorum o kişi haksız mı ne kadar kötü bilmiyorum yazdığınız kadarı ile bildiğim için şunu söyleyeyim dediğiniz gibi size zaten bu kadar zarar verdiyse ve kötülük yaptıysa haksızsa beddua etmek yerine Allaha havale edin. Kendiniz için dua edin. Kalbinizin ruhunuzun iyileşmesi için..
Çektiğiniz acı elbet bir gün geçecek kalbinizdeki o acı geçecek, inanması çok güç gelebilir size şuan ama bugünlere şöyle bir dönüp baktığınızda iyi ki olmamış diyeceksiniz aklınızda kalbinizde aynı doğrultuda olmuş olacak. Fakat önemli olan kendinize daha fazla zarar vermemek. Aşk acısı zor evet ama bu acıyı çoğaltıp ileride geri dönüşü zor olan acılara yer açmayın lütfen. Sağlığınızın, hayatınızın kıymetini bilip kendinize iyi bakın. O kişiye karşı kalbinizin tamamen soğuması ve aklınızdan çıkması için de takip etmeyi bırakıp hayatınızdaki yoğunluğunuzu arttırın.
Zamanla geçecek ve çok daha iyi olacaksınız gerçekten.. Umarım en kısa zamanda iyi olursunuz..

Evet bilmeyen ne anlar insanlar gerçekten çok anlayışsız hele ki bunlar kadınlar olunca sözde destek platformu dertleşme vs. İnsanlar birini nasıl daha kötü hale getireyim onun derdinde şu ergen misin cevapları ukalalıklari. Karşısında insanlıktan ıgrendim demek ki hassas insan çok az tamam yaşamış olabilirler normal basit gelmiştir ama böyle asagilayici sözle yazmaları ne kadar mahalle kavgasına karışan kadınlar seviyesine düşürüyor onları bir bilsen üslup edep vardır biri acısını anlatırken karşısına geçip ergen misin denmez yazık ya kime ne anlatıyorum ki yazıyorum ediyorum sonra biri yine gelip ergen misin yazıyor yazık bu insanlara acıyorum

Evet beddua yerine, Seda sayan ablamın sözünü söylerim hep, insan kalbinin ekmeğini yer

Çok güzel yazmışsınız ilk durumumi da okuyun inanın yüzüstü bıraktı çok vicdansızca ben çeyiz hazırlarken yaş için de26 yaşındayım daha önce sevdim unuttum biliyorum elbet unutulur ama bu farklıydu melek gibiydi hiç yüzünü göstermedi çok inanmıştım güvenmiştim işte bu deyince ve iyi biri bunu yapınca insan sok oluyor bu 40 yaşında da olabilir 20 de de

Eski sevgilimde bana yazıp duruyor çok sinir oluyorum adam gibi konuşacam ama ben birdaha yazmasin diye adi üstünde eski işte olsaydi olurdu yenilere bakin aman sallayın gitsin :)

canım benim geçecek illaki geçecek. ben ayrılık sonrası burayı okuyarak kafamı dağıtmıştım. ama ne okumak gece gündüz, her boş kaldığımda soluğu burada alıyordum. okuya okuya bir tek ben değilimi bildiğim halde canlı tanık oldum. herkesin çektiği bir acı var. aşk evlat geçim.
artık hiç irtibata geçme. sosyal sitelerden takip etme. ben ilk zamanlarda uyurken düşünmiyim diye tv. karşısında uyuyordum ya da uyumamı kolaylaştıran çaylar içiyordum.
mutlaka kendini oyalayacak şeyler bul. ondan hiç bahsetme, bir bakıcan bir sabah uyanınca ilk iş onu düşünmüyorsun.
inşallah kalbin çabuk huzur bulur.

bunları hak etmedıgını dusunuyorsun suan o yuzden uzgun halın ama sureklı mesaj atarak kendını daha degersızlestırıyorsun onun gözunde . ıraden yok sanırım dünya tek bir erkekten ıbaret degıl

bunları hak etmedıgını dusunuyorsun suan o yuzden uzgun halın ama sureklı mesaj atarak kendını daha degersızlestırıyorsun onun gözunde . ıraden yok sanırım dünya tek bir erkekten ıbaret degıl
Haklısın malesef irade konusunda çok inat değilim inşallah öyle olurum

Tabii ki de öyle 40 yaşında da olabilir 20 de de.. Biliyorum şok oldunuz, onun böyle bir karakterde olduğunu kabullenmesi güç. Böyle bir karakterde birini sevdiğiniz için belki kendinize de öfke duyuyorsunuzdur. Ama gerçekten geçecek, iyi olacaksınız..

Vallahi duyuyorim öfke ama ne bilim gerçekten melek gibiydi diyordum böyle adam yok bencr başka çok iyiydi üstüme çok titrerdi ilk sene sonra 3 yilda sıkılmış vs. Meğer bu da diğer ahlaksızlar gibi imiş ama hala inanıyorum dünyada sıkıldim diye atmayan iyi adamlar da vardır az da olsa

İnsan inanmak istemiyor en başından sevdiği adamın aslında öyle bir karakterde olmadığına. Sonra anlam veremiyor inanmak istemiyor anlayınca kabul edince de bu kez kendisine yediremiyor nasıl böyle birini sevebiliyorum diye..
Sonra sonra geçiyor..
Allah herkesi kendi kalbi gibi olan insanlarla karşılaştırsın..

Amin inşallah

Bi gün daha iyi biri olacak ve iyiki onla bitmiş diyeceksiniz. Henüz başıma gelmedi ama bende bunun olacağına inanıyorum.
Ben şimdiden iyi ki bitti diyorum. O derece yani... B Bahar19 kız anam sen de böyle de valla. Kurtuldum o manyak, karaktersizden de. Öğretmen hanıma kısmet mi yok ayol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…