- 16 Ağustos 2016
- 3.695
- 9.359
- 158
Klişe ama doğruluk payı barındırır ''Zamanla geçecek.'' Yaş muhabbeti geçmiş. Genelde ilk aşk ayrılıkları insanı böyle süründürür bu da genelde daha küçük yaşlarda 20 lerin başında olduğundan insan olaya daha farklı yaklaşır, tecrübesizliği ya da başka şeyler birleşince acısına kendisi de ekleyip kendisi çoğaltarak yaşar. Canınız yanıyor şuan. İçinizde sevgi, öfke vb şeyler var. Kendinize de zaman tanıyın. O kişiyi biran da sevmediniz demi? Zamanla sevdiniz e bir anda unutamamanız da çok normal. Robot ya da makine değil insanız. Kötü olduğunu bildiğimiz her şeyden kolayca vazgeçemiyoruz çoğu zaman. Duygularımızı da biranda yok edemiyor olmamız normal. Uygulaması zor biliyorum fakat ileride daha fazla keşke dememek amaçlı o mesaj atma isteği ne zaman gelirse kendinize mutlaka engel olun. Telefonu kapatın. Önünüze bir kağıt alın ve ona yazmak istediğiniz ne varsa ya da o an hissettiğiniz ne varsa kağıda yazın. Sonra yırtıp atarsınız kağıdı. Ama sakın ona yazmayın.. Konuyu bilmiyorum o kişi haksız mı ne kadar kötü bilmiyorum yazdığınız kadarı ile bildiğim için şunu söyleyeyim dediğiniz gibi size zaten bu kadar zarar verdiyse ve kötülük yaptıysa haksızsa beddua etmek yerine Allaha havale edin. Kendiniz için dua edin. Kalbinizin ruhunuzun iyileşmesi için..Içim soğudu ama tamamen unuttum diyemiyorum bazen ben de kendimi avutuyorum olsa ister misin isteyemem istemem o bana kötülük yapmış hem de böyle bir şeyi tek istediğim onu tamamen unutmak aklıma geldiğinde üzülmeyeyim gözümden yaş gelmesin banane ya diyebileyim istiyorim
Çektiğiniz acı elbet bir gün geçecek kalbinizdeki o acı geçecek, inanması çok güç gelebilir size şuan ama bugünlere şöyle bir dönüp baktığınızda iyi ki olmamış diyeceksiniz aklınızda kalbinizde aynı doğrultuda olmuş olacak. Fakat önemli olan kendinize daha fazla zarar vermemek. Aşk acısı zor evet ama bu acıyı çoğaltıp ileride geri dönüşü zor olan acılara yer açmayın lütfen. Sağlığınızın, hayatınızın kıymetini bilip kendinize iyi bakın. O kişiye karşı kalbinizin tamamen soğuması ve aklınızdan çıkması için de takip etmeyi bırakıp hayatınızdaki yoğunluğunuzu arttırın.
Zamanla geçecek ve çok daha iyi olacaksınız gerçekten.. Umarım en kısa zamanda iyi olursunuz..