- 30 Nisan 2016
- 4.179
- 10.303
- 208
Aynen öyle. Bizi kaybedenler üzülsün, perişan olsun. Dünyada erkek mi kalmadı ayoooolll.Adam olsun inan seveyim 1 saniye bile pişman etmesin asıl mutluluk bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle. Bizi kaybedenler üzülsün, perişan olsun. Dünyada erkek mi kalmadı ayoooolll.Adam olsun inan seveyim 1 saniye bile pişman etmesin asıl mutluluk bu
Perişan olsun beni öyle yaktı ki anlatamam bunu yaparken de gayet rahattı böyle zalim işte Allahindan bulsun kendisine değer vermeyenler denk gelsin ki bu kadar vefami fedakarlıgimi sevgimi arasın kapımda sürünsün daha ne diyim inan insanın zoruna gidince sayıyor beddua etmek dogry değil ama içi yanana sormak lazım bir deAynen öyle. Bizi kaybedenler üzülsün, perişan olsun. Dünyada erkek mi kalmadı ayoooolll.![]()
Tebrikler o zamanBen boyle olmuyorum. 20 lı yaslarımdayken de böyle olmadım hıc.
Yani?Tebrikler o zaman
Tebrikler diyorum olmuyorum dediniz ya bu.
Anladim. Tebrik edilecek kadar guzelse bu durum, sizde böyle yapın.Tebrikler diyorum olmuyorum dediniz ya bu.
Gerçekten kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen kaç kere mesaj attım artık umrunda bile değilim cevap bile vermiyor artık ve bazen delirecek gibi oluyorum bazen de kendime geliyorum soğudum vs. Ama yaptığı şey çok zoruma gidiyor dayanamıyorum çok yoruldum aklıma geldiğindr onu önemsememek sevmemek istiyorum deseler ki onunla evleneceksin onu da kesinlikle istemiyorum çok bedduami aldı çok kötülük yaptı onun gibi bir hainle evlenmek istemiyorum tek istediğim unutmak hala içim yanıyor ona niye mesaj atıyorum onu da bilmiyorum farzetsem oldu nasıl içim alacak onun yaptıklarını içimden hiçbir şey gelmiyor onu da istemiyorum ama niye acı çekiyorum bilmiyorum kafayi yicem niye vazgeçemiyorumSiz de böyle oluyor musunuz duygularınızda
Tekerleme mi bu![]()
DenerimAnladim. Tebrik edilecek kadar guzelse bu durum, sizde böyle yapın.
Gerçekten kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen kaç kere mesaj attım artık umrunda bile değilim cevap bile vermiyor artık ve bazen delirecek gibi oluyorum bazen de kendime geliyorum soğudum vs. Ama yaptığı şey çok zoruma gidiyor dayanamıyorum çok yoruldum aklıma geldiğindr onu önemsememek sevmemek istiyorum deseler ki onunla evleneceksin onu da kesinlikle istemiyorum çok bedduami aldı çok kötülük yaptı onun gibi bir hainle evlenmek istemiyorum tek istediğim unutmak hala içim yanıyor ona niye mesaj atıyorum onu da bilmiyorum farzetsem oldu nasıl içim alacak onun yaptıklarını içimden hiçbir şey gelmiyor onu da istemiyorum ama niye acı çekiyorum bilmiyorum kafayi yicem niye vazgeçemiyorumSiz de böyle oluyor musunuz duygularınızda
Çok güzel yazmışsınız gerçektenYaptıklarından dolayı evlenmek bile istemiyorum ama onsuz acı çekiyorum diyorsunuz ya hani.. Bunun tek sebebi bunu haketmediğinizi düşünüp kahrolduğunuz, hazmedemediğiniz için emin olun. Bende ne çok ağlamıştım 3 yılımı heba eden biri için ne çok üzülmüştüm. Ama asla mesaj atmamıştım sakın sizde daha fazla mesaj atıp kaldırmayın bi taraflarını. Sizi üzmekten çekinmeyen kahrolmanıza zerre içi yanmayan biri için kendinize bunu yapmayın. Dediğim gibi bende ne göz yaşı dökmüştüm. Şimdi 2 bucuk yıllık evliyim ve Rabbime bin şükür çok mutluyum ve hep Allah a şükrediyorum iyiki o salak beni aldatıp da gitmiş hayatımdan da eşimle tanışıp yuva kurmuşum. O zamanlar mantıkla bakamadığım için aslında onunla mutlu olamayacağımı görememiştim. Bazen felaket sandığımız şey aslında senin kurtuluşun oluyor emin ol. Kendine bir uğraş bul elbet unutursun, unutuluyor da.
Mesajlar kesilince ne yapacaklarını şaşırıyorlar unutulmayı hazmedemeyip köpek gibi dolanıyorlar ondan sonra dimi. İşte yaşattıklatının iki katını yaşıyorlar da haberleri yokSenin 3 yılmıș yine beni 5 yıl sonunda yüz üstü bıraktı. Gerçi bi gitti bi geldi bende tabi salak bekliyorum onu aşkından ölüyorum ya güya. Alışkanlıkmıș meğerse sonradan farkına vardım. Sonra kıçına tekmeyi bastım. Bu sefer kıymetlendim ama iş işten geçmişti. Nişanlandım peşimden koşmalar takip etmeler. Onun inadına evlenmişim de falan filan. Hala peşimde. Çıkar bir yerlerden. Ve berbat halde. Yaşattığını yaşıyor gerçekten. Allah büyük. Mesaj atmayı bıraktığın an her şey düzelecek emin ol. Çıkaracaksın hayatından tamamen
Beterin beteri var herkes o anki acısını derdini yaşıyor tabi ki daha büyük şeylerde küçücük şeylerin ne kadar önemsiz olduğunu anlıyor ben de sizin dediğiniz gibi olsun isterim isterdim de güzel yazmışsınız teşekkürler ilginiz için ama bazen anlamıyorum tamam da diyorsunuz iyi hoş ama siz böyle hiç mi içiniz yanmadı hiç mi birini çok sevmediniz? He sevdim ama yazmadım hiç diyorsanız tamam ona sözüm yok. Ama malesef seni acıda bırakan bir yaşanmışlık bir sevgi var keşke olmasaydı diyor insan ama biz kızlar duygusal olduğumuzu düşünüyorum buraya yaş olayına takılanların da zamanında aynı şeyi yaşadığını düşünüyorum hatta yazmışlar birkaçı da. Madem oyle insanlar hiç sevmemiş gibi nasıl böyle yorumlar yapabiliyor anlamıyorum biraz size yazmış gibi oldu ama neyse sizin söylediğiniz mantıklı zaten atmayı da düşünmüyorum artık inşallah da unuturumNe mesajı atıyorsun? bir tükürük at bir tekme bas engeli gitsin, dramatize ede ede bir hal olmuşsun, yarın kanser olduğunu öğrensen acaba bu herif aklına gelecek mi? Az minnet az tevazu
Inanın İlahi adalete her zaman inandım hiçbir zaman da Allahin bu konuda bana yardım etmeyeceğini düşünmüyorum gün gelecek ben iyi olacağım o pişman olacakSenin 3 yılmıș yine beni 5 yıl sonunda yüz üstü bıraktı. Gerçi bi gitti bi geldi bende tabi salak bekliyorum onu aşkından ölüyorum ya güya. Alışkanlıkmıș meğerse sonradan farkına vardım. Sonra kıçına tekmeyi bastım. Bu sefer kıymetlendim ama iş işten geçmişti. Nişanlandım peşimden koşmalar takip etmeler. Onun inadına evlenmişim de falan filan. Hala peşimde. Çıkar bir yerlerden. Ve berbat halde. Yaşattığını yaşıyor gerçekten. Allah büyük. Mesaj atmayı bıraktığın an her şey düzelecek emin ol. Çıkaracaksın hayatından tamamen
Kesinlikle öyle. Ve herkes bana unutursun başkası olur dediğinde ben ergen tavırlarla olmaz unutamam diyordum. Gerçekten öyleymiş umrumda olmadı son kısımda sildikten sonraMesajlar kesilince ne yapacaklarını şaşırıyorlar unutulmayı hazmedemeyip köpek gibi dolanıyorlar ondan sonra dimi. İşte yaşattıklatının iki katını yaşıyorlar da haberleri yok![]()