Eski sevgili

maritano

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2020
8
-2
1
38
Eski sevgilimle 2010 yılında ayrılmıstım, ben o zaman 23 yaşındaydım, o da 26 yaşındaydı . Kavga edip ayrılmıstık, aradan cok uzun zaman gecti, ben hatalıyım, hatamı kabul ediiyorum, eski sevgilim askerden dönmüstü is bulamıyordu,psikolojsi bozuk gibiydi, ondan ayrıldıktan 2 hafta sonra baska bir ilişkim baslamıstı, bu iliskiyide biliyor . Sonra o ilişkide bitti.

Eski sevgilimi cok yaraladım kabul ediyorum, bu yılbasında mesaj attım, 2020 ye girerken, yılbasından beri mesajlasıyoruz. Ayrıldıktan sonra kendisini çalışmaya vermiş, şu an ingilterede çalışıyor, birbirimizin fotolarını beğendik, sonra eskilerden konustuk yaptıgımız hatalardan özeleştiri yaptık ikimizde ,

Eski sevgilim bu virüs salgınından sonra Türkiyeyi ziyaret edecek,şu an aramızda bir elektrik var ama benden intikam alır diye korkuyorum, unutmus mudur eski hatalarımı , cok olgunlasmıs ama bir yanım korkuyor, 33 yaşındayım artık yuvamı kurmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum.

Kafam allak bullak

Şimdi yazdığım şeyi yanlış anlamayın.Ama boşluktayken yazdığınız bir flört tarzı bir şeyse bu bir süre sonra pişman olabilirsiniz.İnsanız,zaman zaman boşluğa düşüyoruz ''o olsaydı farklı olurdu,böyle yardım ederdi'' diye kendi içimizde kurup yapmamamız gereken şeyler yapıyoruz.Bu da o anlardan biri olabilir.10 sene önce aşkınızdan ölmüyormuşsunuz,adamı bırakıp 2 hafta sonra başka biriyle çıktığınıza göre,o yüzden hissettiğiniz şey bence boşluk.Bence evlilikten yuvadan önce duygularınızı iyi ölçün tartın.Karşınızdaki insana tekrar yazarak bir nevi umut vermişsiniz,bugün güzel gelen şey yarın size ''neden yazdım ki'' diye pişmanlık yaratabilir,eğer hislerinizden emin değilseniz bırakın şimdiden.

Şuan karantinada olduğu için kafası karışmış belli

Gelıp sadece bir kahve ıcer, sevgılı olmamıssınız sızı sevdıgını soylememıs. Neden ıntıkam alsın veya evlensin sızınle, ıkı arkadas gıbı kahve ıcmek imkansız mı. On yıl sonra intikam ve evlilik beklemenız ama kahve ıcerız arkadasca sohbet ederiz dememeniz bana ilginc geldi.

Zamanında çok sevip bitirmişsen vardır sebebi. İlk anı gibi olmasını beklemen tuhaf olur. Bi yerden sonra tavırları değişik gelecektir. Yaptığınız hataları hatırlayıp canınız yanacak belki de. Yani eski sevgiliyle tekrar başlamak biten parfüme su doldurup sıkmaya benzer derler. Denemeden bilemezsin ama herşeyin güllük gülistanlık olmasını da bekleme herşeye de hazırlıklı ol.

Cocukca nedenlerden ayrılmıstık cok uzun zaman oldu

neden olmasin ki ? argümanınız nedir ?
Aradan uzun zaman geçmiş, ikinizde birbirinizi eskisi gibi biliyorsunuz. Değiştiğinizi düşünsenize o eski tadı arayacaksınız ve bulamayacaksınız. Ve araya giren başka ilişkiler olduğu için iki taraftan biri devamlı sorgular genelde bu durumda, onla nasıldı vs gibi saçma sapan düşüncelere giriyorlar. Hadi ikincisi olmasa bile ilk mevzu kesin olur bence

Sırf zaman kaybetmemek için 10 sene önceki mevzuyu mu tadacaksınız? Hayat ne getirir bilinmez ama 10 yıl önceki birini unutamamak biraz değişik geldi. Elbet kimse eskilerini unutmaz ama hiç olmamış gibi yoluna devam eder.

o 26 yasındaydı, cok iyi niyetli oldugunu hatırlıyorum, universiteden sonra askere gitmisti ve askerden donmustu ve is bulamıyordu, psikolojisinin bozuldugunu hissediyordum inatlasma vardı aramızda galiba , cocukca inatlasmalar, cok komik geliyor simdi

kötü zamanında bırakmışsın gibi olmuş. erkek milleti genelde kindardır, dikkatli ol derim.

Bence geldiğinde sizinle gönül egelndirme ihtimali çok yüksrk evlenmek istiycegini pek sanmıyorum sizde evlilik gibi bir düşünceniz yoksa görüşün gitsin ama evlenmez eger evlenmek gibi bir amacı olsa bu yaşına kadar dururmuydu bilemem ciddi anlamda bir şey olmaz gibi genede bilemeyiz degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…