33 yaşındayım artık yuvamı kurmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum
soylememAdam bir gelseydi, bir görüşseydiniz önce. İntikama fırsat vermezsiniz muhtemelen. Bu cümleyi gelince söyleyin, kaçar o kendiliğinden.
baska hesabım yok, neden olumsuz dusunuyorsunuz ? o da hatalıydı ben deBaşka bir üyeliğiniz var mıydı? Ben çok benzer bi konu okuduğumu hatırlıyorum çünkü.
Bundan bağımsız adam gelince görüşelim demiş alt tarafı, ekleyen siz yazan siz. Bi fotoğraf beğenisi iki sohbetle adamla yuva hayalleri kurmuşsunuz e tabi yurtdışında yaşıyor işi gücü yerinde. Ama bu hesap döner ben size söyleyeyim yemez yani.
baska hesabım yok, neden olumsuz dusunuyorsunuz ? o da hatalıydı ben de
Ben 29 yaşıma gireceğim o 32 yaşında . 7 yıl önce birlikteydik . Ben oğlak burcuyum . O ise başak burcu , yükseleni de akrep .
5.5 yıl önce yurtdışına İngiltereye taşındı .
7 yıl önce ayrılmıstık . Üniversiteyi bitirmişti işi yoktu . Gelecek göremiyordum o zaman onda. Başka biri için ayrılmıştım ondan. Ona da söyledim sonra hayatımda baska biri var diye. Daha sonra birbirimizden koptuk .
Bu yılbaşı istanbula geliyormuş. Seni özledim bulusalım diye mesaj attı . Şimdi İngilterede yaşıyor ve facebook fotolarına baktım iş icabı dünyayı geziyor . Profiline baktım yanında bir sürü güzel kızla fotoğrafı var . Arkadas listesini gizlemiş göremiyorum .
Bu adamın amacı evlilik mi yoksa intikam almaya mı çalışıyor benden ?
32 yaşında yükseleni akrep , burcu ise başak bu adamın .
Sizce bulusayım mı bulusmayayım mı ?
38 yaşımda ikinci evliligimi yaptım 25-26 aralığında bulduğum eşten çok daha iyi. Genelleme yapma kuzum.maalesef benim yas aralıgımda iyi bir erkek yok
Artık size güveni kalmamıstr bu sebeple sizinle ciddi düsünecegni sanmamEski sevgilimle 2010 yılında ayrılmıstım, ben o zaman 23 yaşındaydım, o da 26 yaşındaydı . Kavga edip ayrılmıstık, aradan cok uzun zaman gecti, ben hatalıyım, hatamı kabul ediiyorum, eski sevgilim askerden dönmüstü is bulamıyordu,psikolojsi bozuk gibiydi, ondan ayrıldıktan 2 hafta sonra baska bir ilişkim baslamıstı, bu iliskiyide biliyor . Sonra o ilişkide bitti.
Eski sevgilimi cok yaraladım kabul ediyorum, bu yılbasında mesaj attım, 2020 ye girerken, yılbasından beri mesajlasıyoruz. Ayrıldıktan sonra kendisini çalışmaya vermiş, şu an ingilterede çalışıyor, birbirimizin fotolarını beğendik, sonra eskilerden konustuk yaptıgımız hatalardan özeleştiri yaptık ikimizde ,
Eski sevgilim bu virüs salgınından sonra Türkiyeyi ziyaret edecek,şu an aramızda bir elektrik var ama benden intikam alır diye korkuyorum, unutmus mudur eski hatalarımı , cok olgunlasmıs ama bir yanım korkuyor, 33 yaşındayım artık yuvamı kurmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum.
Kafam allak bullak
Eski sevgilimle 2010 yılında ayrılmıstım, ben o zaman 23 yaşındaydım, o da 26 yaşındaydı . Kavga edip ayrılmıstık, aradan cok uzun zaman gecti, ben hatalıyım, hatamı kabul ediiyorum, eski sevgilim askerden dönmüstü is bulamıyordu,psikolojsi bozuk gibiydi, ondan ayrıldıktan 2 hafta sonra baska bir ilişkim baslamıstı, bu iliskiyide biliyor . Sonra o ilişkide bitti.
Eski sevgilimi cok yaraladım kabul ediyorum, bu yılbasında mesaj attım, 2020 ye girerken, yılbasından beri mesajlasıyoruz. Ayrıldıktan sonra kendisini çalışmaya vermiş, şu an ingilterede çalışıyor, birbirimizin fotolarını beğendik, sonra eskilerden konustuk yaptıgımız hatalardan özeleştiri yaptık ikimizde ,
Eski sevgilim bu virüs salgınından sonra Türkiyeyi ziyaret edecek,şu an aramızda bir elektrik var ama benden intikam alır diye korkuyorum, unutmus mudur eski hatalarımı , cok olgunlasmıs ama bir yanım korkuyor, 33 yaşındayım artık yuvamı kurmak istiyorum zaman kaybetmek istemiyorum.
Kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?