Eski sevgili

Eskilere dönmek hata ve zaman kaybı cnm. Bir gün aklına gelir ve soğur sizden.

bence bir kere gorusup sonra karar verin. Yuz yuze gorustukten sonra bazi seyler rayina oturur. Yinedw hemen guvenmeyin

Başka bir üyeliğiniz var mıydı? Ben çok benzer bi konu okuduğumu hatırlıyorum çünkü.

Bundan bağımsız adam gelince görüşelim demiş alt tarafı, ekleyen siz yazan siz. Bi fotoğraf beğenisi iki sohbetle adamla yuva hayalleri kurmuşsunuz e tabi yurtdışında yaşıyor işi gücü yerinde. Ama bu hesap döner ben size söyleyeyim yemez yani.

baska hesabım yok, neden olumsuz dusunuyorsunuz ? o da hatalıydı ben de

Siz daha önce farklı üyelikle aynı konuyu acmistiniz değil mi?

Başka bir arkadaş sormuş aynı soruyu "hayır" demissiniz. Bu kadar benzerlik olmaz. Mune bir baksın. Çoklu uyelik yasak.

Son düzenleme:
baska hesabım yok, neden olumsuz dusunuyorsunuz ? o da hatalıydı ben de

Sizin üyeliğiniz bence bu. Adama takmışsınız kafayı resmen. Yardım alın hiç normal değil tavırlarınız.

Ve tabi çoklu üyelik olduğunu düşündüğüm için Mune

Sevgiliniz bir merhaba dedik olay nerelere geldi demesin sonra.
Mesaja cevap verdi diye hemen gelinlik bakmak da ne bileyim biraz değişik bence.

maalesef benim yas aralıgımda iyi bir erkek yok
38 yaşımda ikinci evliligimi yaptım 25-26 aralığında bulduğum eşten çok daha iyi. Genelleme yapma kuzum.
Eski sevgilini köprüden önce son çıkış gibi görmeyi bırak. İyi bir insan olduğuna kanaat getirdikten sonra tekrar düşün on yılda çok şey değişiyor.

Artık size güveni kalmamıstr bu sebeple sizinle ciddi düsünecegni sanmam

buzdolabındaki yemeği ısıtıp yemeye benzer bu olay,
yersin ama,
ilk yaptığın yemeği sıcak sıcak lezzetli yemenin tadı, heyecanı nerde,
bu nerde,
aynı heyecanlar olmaz üzgünüm zorlama olur biraz

10 yılda insanlar değişiyor. Hemen plan program yapmayın, kafanıza onu 'belli bir yere' oturtmaya çalışmayın. Onca zaman sonra bir araya geldiğinizde belki eskisi gibi anlam ifade etmeyecek ya da tam tersi küllerinizden doğacaksınız. Bunu belirleyecek tek şey zaman.
Eski sevgili konusundan ziyade , artık evlenmem lazım çünkü falanca yaşa geldim konusu sizin asıl gündeminiz gibi geldi. Lütfen yanlışsam düzeltin.
İnanın bu hayatın bir prospektüsü yok. Şu yaşta evlenilmeli, şu yaşta meslek sahibi olunmalı vs... her insanın hayat ritmi ,zamanlaması farklıdır. Önemli olan, ne olursa olsun sonuçta mutlu hissetmek bana göre.
Umarım sağlıklı kararlar alırsınız.

İntikam almak gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum. 10 yıl boyunca hep sizi düşünüp, nasıl intikam alırım diye düşünmedi sanırım. Aranızda tekrar bir şey başlar mı bilmem ama zor...

Selam verenle de evlilik hayali kurmak yani ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…