eski sevgili

xxxchhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
89
1
46
Antalya
kızlar 2 sene önce bi ilişkim oldu bi sevglm wardı ama sonu ayrılık olmştu şimdi ise beni hala sevdiğini beni unutamadıgını ve bnden başka kmseyle birlikte olmadıgını söylüyo sizce inanmalımıym dogru söylüyo olabilirmi kızlar ben bunu çok kafama taktım ne yapacagmı bilemiyorum lütfen yardm edinnnn ?

Zorunlu olarak ayrılık yaşadıysanız bilemem ama bana pek inandırıcı gelemedi. Seven bir erkek asla 2 sene uzak kalamaz ki. Yine de saygılı bir şekilde ayrıldıysanız ve adamın sana yönelik bir terbiyesizliği yoksa şans verebilirsin, sana bağlı.

Zorunlu olarak ayrılık yaşadıysanız bilemem ama bana pek inandırıcı gelemedi. Seven bir erkek asla 2 sene uzak kalamaz ki. Yine de saygılı bir şekilde ayrıldıysanız ve adamın sana yönelik bir terbiyesizliği yoksa şans verebilirsin, sana bağlı.

bnm yüzümden ayrılmştk bi hatam yüzünden. bi saygısızlıgını görmedm hatta ablam annemde çok begenmşlerdi saygılı demşlerdi

"asla söyleyemeyeckmis" çünkü mantıklı bir nedeni yok..bence boşver canım, bir kez daha şans verince de olmuyor, tecrübeyle söylüyorum bunları..olmuyor yani..ama yine de sen bilirsin..

bnm yüzümden ayrılmştk bi hatam yüzünden. bi saygısızlıgını görmedm hatta ablam annemde çok begenmşlerdi saygılı demşlerdi

O zaman iş tamamen sende bitiyor. Duygularına göre hareket etmeni öneririm. Bir şans daha verebilirsin rahatlıkla.

2 yıl seni unutamasa arayıp sorardı duramazdı arkadas ayaklarına yatardı bi bahane bulur kılıfına uydurur sesini duyardı yada bilinmeyen nodan sessız telefonlar gelırdı bence ınanma. 2 yıl tık yok sonra senı unutamadım geldım :26:

Seviyo olsaydı arardı bunca zaman, seven adam sevdiğinin peşinden koşar aylar da sürse, yıllar da sürse. Hayır gelmez bu saatten sonra. Yani kısacası salla

Hislerine güveniyo musun ?
Ben olsam inanmazdım heralde ve o kadar zamandan sonra göze almazdım aynı adamı :26:

2 sene çok uzun bir zaman değil mi? Bilmiyorum ben olsam inanmazdım ama senin duygu ve düşüncelerini de senden başkası bilemez..

İçinde en ufak bir kıpırtı var ise bir şans daha vermelisin,
her şey eskisinden daha da güzel oluyor.
Ben iyi ki bu şansı verdim diyorum. :16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

olay sende ve seni hislerinde bitiyor.
Aklında kalbinde aynı şeyleri söylüyorsa deneyebilirsin.
2 yıl evvel ayrılma sebebiniz aşamayacağınız birşeyse yada sürekli gündeme gelecekse hiç başlama.
Bana göre bu durumda ayrılma sebebiniz önemli.
Bu arada aradan geçen 2 senede başkasıyla olup olmamasının bir önemi yok.

Bu konuyla ilgili çok sevdiğim bir söz var .

"Denenmişi denemek en büyük hatadır" ...

Hiç inandırıcı değil..

Gerçekse bile 2 yıldır ancak jetonu düştüğüne göre kaç kurtul derim :9: ama değil kesinlikle..

Back
X