Eski sevgili

HazalGurel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
4
0
1
İstanbul
Eski sevgilim 15 gun once bana mesaj atti bulusup kahve icmek istedigini soyledi ama hala yazmadi bende ona yazmak istemiyorum daha onceki ayriligimizda da yazmistim gun falan konusmadik onu taniyan bi arkadasida cani sikildigi icin yazmistir dedi sizce ne yapmaliyim ve ne olabilir bir kere 15 dakikaligina sarilmak icin umraniyeden taksime gelmisti yardim edin cok karisigim 😐

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eski sevgilim 15 gun once bana mesaj atti bulusup kahve icmek istedigini soyledi ama hala yazmadi bende ona yazmak istemiyorum daha onceki ayriligimizda da yazmistim gun falan konusmadik onu taniyan bi arkadasida cani sikildigi icin yazmistir dedi sizce ne yapmaliyim ve ne olabilir

Çok açık...

O gün sizden başka kızlara da mesaj atılmış, şans denenmiş ve daha cazip bir alternatif değerlendirilmiş...

Yoksa hangi erkek kahve teklifinin üstünden on beş gün geçmesine rağmen bir daha ses vermez? Öldü mü bu adam?

Erkeklerin özellikle bu tip yoklamalarına kayıtsız kalın, nedir, nedendir diye kafa yormayın, boşta kaldıkça ses verenlerinin iletişim yollarını kapatın, silin, engelleyin, özellikle sıfatı "eski sevgili" olanların...
:ssz:

Eski sevgilim 15 gun once bana mesaj atti bulusup kahve icmek istedigini soyledi ama hala yazmadi bende ona yazmak istemiyorum daha onceki ayriligimizda da yazmistim gun falan konusmadik onu taniyan bi arkadasida cani sikildigi icin yazmistir dedi sizce ne yapmaliyim ve ne olabilir bir kere 15 dakikaligina sarilmak icin umraniyeden taksime gelmisti yardim edin cok karisigim 😐

Sanki çocuk biraz boşluktaymış gibi geldi..
Bu durumda adım atan sen olma derim ben.

Adi ustunde eski sevgilin. Inan suan ne haltlar karistiriyordur tahmin bile edemezsin. Hicbir erkek ole bos durmaz ayrilmissa. Gelir yanina aglar sonra arkasni doner istedigini yapar barisma ihtimaliniz varsada en azindan barisana kdr yapacagmi yapaym der. Sen eger bitirmissen salla gitsin nie kahve iccekmissin ki anlamadim. Onu geride birak eger sevmiosan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yoklama yapmak istemiştir hazır olda bekleme hep varım dersen kaybın olur gizem kat yoklamada ruhun var olsada yok yazdır yararını göreceksin 😉

Ayrica benimde eski sevgilim inan olup olup dirildi karsmda barismak icn neler yapmadi neler.. ben bise demedim ona ve bitti dedim donusu yok dedim hep ve bekledm.. sonra hep dua ettm. Allahim eger arkamdan hoslanmadigm seyler yapiosa goster dedim. Cok kisa zamanda 1 hafta snra birsuru seyini yakaladim hemde net uzerinden.. birsuru kizlari eklemis faceten hepside acik saçık filan ve hic haz etmem bilior. Sunuda biliyorki barisirsak eger silmek zorunda kalcak hepsini ama ona gore farketmez.. barisana kdr ne yaparsam yapiym dedi belkide barismayacagmi bliodu ole sansini denedi.. neyse ben bunun ayrilmaya yakn zamanlarmizda arkd listesini herkese acik yapmistm ona solemeden.. bu ekleyince tbikj ben goruyordum baska hesaptan gizlice tkip ettim. Onu engelledigm icn orjinal facemden bakamiodum oda salak gormuorm sanio halbuki herkese acik. Neyse gezmeleri tozmalari is yerindeki acik sacik kizlarla cafelere gitmeler vs vs anlatamma neler neler. Ama bana geliodu nasil yalvariyordu hic mutlu deilim hergun istem eve evden ise uyuyamiorm butn gun ruh gbi geziorm sensiz olmuo vs vs agliodu. Ama arkamdan cevirdiklerine bak! Ve bu sadece benim gorduklerim. Bide gormediklerimde var tbiki o yzden bitirmissen birak eskide kalsin ve hic hayatina girmemis gbi davran.. sosyalles gez toz eglen ki o sana geldignde yenik dusme.. onsuz mutlu olamam gbide dusunme. Ancak gezip tozarsan gercekten eglenirsen anlarsinki o olmadan da gayetttt iyi yasanilabiliormus. Hatta daha da mutlu olabiliyormussun. Hayat ondan ibaret deilmis bunu farkediorsun ve ardindan isterse intihar etsin karsinda kilini kipirdatmicak duruma gelirsinki dogrusu budur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya aslinda bende dusunuyorum ama bi yandan da yediremiyodum bunlari okuduktan sonrada cok iyimser dusundugumu farkettim tesekkur ederim yorumlar icin :)

Back
X