- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
- Konu Sahibi kakarakubara
-
Evet esim 4 kere aldatti en sonuncusunu dugunun sabahinda ogrenmistm o gunden beri daha tam toparlanamadim hala aklimda izmir ve meryem isimleri duyulunca acaba diye bakiyorm ama sonuc olark esimi cok seviyorm ve bu olaydan sanki ona yanlis yapmisim gibi geliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esim beni aldatsa ben de eski sevgilimi gorsem aglarim. Bunla mi evlendim diye. Sen bir de vicdan azabi duyuyorsun.
bu yoruma gülümsenir :)
konu sahibi dert etme kendine. kötü bişey yok burda.
biz de hemen hemen benzerini ama tam tersini yaşadk. anlataym da gül biraz
eşim, ben ve kuzenim geziyorduk.
eşim birden bana doğru eğilerek "şurdaki kızı görüyor musun, o benim eski sevgilim" dedi. ben kendimden beklenmedik bir rahatlıkla "hangisi, beyazlı olan mı?" dedim. evet dedi. :) hmm dedim. "hani şu tokat da okuyan var ya, o işte" dedi.
eşimle flört ederken bilgisayarında eski sevgilisi ile olan bir fotoğraf görmüştm. arada kalmş. bir şey diyecek halim yok. işte adı vs söylemişti. sonra silmiştik.
+ezgi mi yani
-evet
+ olamaz
-şu koskoca şehirde yuh diyorum nasıl olur bu
+o ezgi değil
- benim eski sevgilimi benden iyi mi bilcen :) +e fotoğrafta kıvırcıktı, işte şurasında şöyleydi
-maşallah ne kadr incelemişsin öyle fotoğrafı :))
. Bu sefer eşim bana sarılmaya, öpmeye başladı. :) hayatta yapmaz dışarda bu hareketleri. hadi gidelim falan dedi. niye ki dedim :) ya ne bileyim bişe olur belki dedi. yok canııımm en fazla saçını yolar eline veririm dedim :)) ciddi söylüyorum sandı. daha neler aşkım yaa diyip alyansımı gösterdim. olan olmş geçen geçmiş banane dedim.
benim ki biraz dalgacı alaycıdır. ya o muydu değil miydi emin değilim vs demeye başladı. yine kandırdın dimi dedim. aşkım yok valla çok benziyodu dedi. öyle elimi bırakmadan yavaş yavaş uzaklaştık oradan
kendimden beklenmeyen rahat tepki verdim ama sonra düşündüm olması gerekenn bu. şimdi düşündüm de eşim ne hissetti acaba :)
tabi ki bu soruyu ona sorup anılarını depreştirmemmm
💑💓
Yaninda kocan var..Eski sevgilini gorunce banka oturup agladinmi?? Eski sevgilindemi agladi?? Cok sacma, cok abartili, cok saygisizca..
eşin 4 kere aldatmış seni.Evet esim 4 kere aldatti en sonuncusunu dugunun sabahinda ogrenmistm o gunden beri daha tam toparlanamadim hala aklimda izmir ve meryem isimleri duyulunca acaba diye bakiyorm ama sonuc olark esimi cok seviyorm ve bu olaydan sanki ona yanlis yapmisim gibi geliyor
Esim beni aldatsa ben de eski sevgilimi gorsem aglarim. Bunla mi evlendim diye. Sen bir de vicdan azabi duyuyorsun.
Bu da bir kurgu mu acaba. Kuzeninizle eski sevgilinizden söz ediyorsunuz tesadüfe bakın ki karşılaşıyorsunuz bunca zamandır karşılaşmamışsınız. Ayrıca evlisiniz siz eşinizde olduğu bir ortam da eski sevgililerden bahsetme durumu kadar saçma birşey olamaz. Kalbiniz çarpmış da malum olmuş gibi sonra görmüşsünüz de baya ağlamışsınız da o da banka çökmüş ağlamış anlamadım o hala bekar mı. Madem seviyordunuz başkasıyla evlenmeseydiniz soruyorum aynı şeyi eşiniz yapsa akrabalarıyla eski sevgililerinden konuşsa sonra eski sevgilisini görse ağlamaya başlasa fark etseniz tepkiniz ne olurdu herhalde hala unutamadın mı der kızardınız değil mi. Eşinize haksızlık yaptığınızın farkında mısınız ne olduysa oldu bitmiş gitmiş evli bir insansınız.
Evet esim 4 kere aldatti en sonuncusunu dugunun sabahinda ogrenmistm o gunden beri daha tam toparlanamadim hala aklimda izmir ve meryem isimleri duyulunca acaba diye bakiyorm ama sonuc olark esimi cok seviyorm ve bu olaydan sanki ona yanlis yapmisim gibi geliyor
Bence mutlu değilsiniz eşinizle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Büyük konuşmak istemem ama biz boşanmaya kadar giderdik..Ne olacağı umrumda bile olmazdı açardım davayı gitsin onunla evlensin !Ayni sey esinizin basina gelseydi? Ben dusunuyorum da esim eski sevgilisini gorup oturup aglasa, kalbime bicak saplanmis gibi olurum heralde. O aciyla naparim, evli kalabilir miyim onu da bilmiyorum. Ay dusuncesi bile kotu. Hem ne aglayacakmisim, girerim kocamin koluna, dua ederim onunla oldugum icin. Allahtan esiniz sizi gormemis. Siz hem aglayip hemde buraya yazacak kadar etkilenmissiniz. Silkelenin ve kendinize gelin bence
Büyük konuşmak istemem ama biz boşanmaya kadar giderdik..Ne olacağı umrumda bile olmazdı açardım davayı gitsin onunla evlensin !
Bazi arkadaslar cidden sert yorum yapip asiri tepki veriyor.
Kadin kendini yerden yere vurup illede onu ozledim seviyorum diye sokak ortasinda hungur hungur aglamamis ki !!
10 yillik bi iliski ustelik ciddi ve evlilik planlari yapilan bi iliski ama ailelerin onayi olmadigi icin biten bi iliski ..
O an anilari aklina gelmis aglamis sessizce cok dogal bilmiyorum benim cevremde sevdigine kavusamayan ara ara bazi ortamda bulunan ve karsilasanlar da eminim onlarda bu duyguyu hissediyorlardir.
Esine ihanette etmemissin arkadasim sucluluk hissetme bence esin 4 aldatmadan sonra sucluluk duygusu hissetsin.
Esim eski sevgilisini gorunce bir banka cokup aglasaydi esimi bosayabilirdim diyorum ben..sen esini bosa demiyorum..cok gurur kirici bu yaptigin..Arkadasim yorumun icin cok tessrkkur ederim ki gorduysen esimden bsanirdim diyen gene var ben kotu bisey yapmadm sadece gordm duygusallastim beni anladgn icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?