Hiç takma kafana, geçmiş bitmiş. Kadın evli, çoluğu çocuğu var. Bakmasına yapacak bişey yok göz onun, istediği yere bakar. Siz hiç oralı olmayın ve mutlu mesut geçirin zamanınızı. Sevgilin şu an seninle beraber mi beraber, daha da düşünecek bişey yok bunda. Ha eğer dersen ki ben hayatı kendime zehir etmeyi çok seven bir insanım, o zaman düşünmeye devam et. :)
Küçük şehirlerde öyle oluyor ben de küçük bir şehirde okuyup büyük şehirde oturuyorum normalde ve ben de okuduğum şehirde eski sevgililerime rastlıyorum ama hiç umrumda olmuyorlar, biz hayatımıza bakıyoruz yani.
Tesadüfen öğrendim bazı şeyleri ben de öğrenmek istemezdim ama ...Bütün bunları bilmeniz gerekmiyordu.
Kim niye anlatir ki?
Tabi kötü hisseder insan
Cinselliğe bu kadar çok anlam yüklememek lazım. O an istenmiş ve yaşanmış, biteli zaman geçmiş üzerinden.Haklısınız güven sorunum yok ama belki de aralarında özel bişeyler yaşanmış olduğunu bildiğimden (cinsel anlamda) bunu kendime yediremiyorum bilmiyorum. Öyle olmasaydı belki bu kadar takmazdım...
Kadın evlenmiş barklanmış çocuklanmış ne gerek var kafanızı böyle şeylere yormaya.
Böyle devam ederseniz erkek arkadaşınız durumu farkedip özgüvensiz olduğunuzu düşünebilir.
Bu denli kıskançlık çok saçma.. Hepimizin eski sevgilisi oldu ama eskide kaldı gitti..
kadının umrunda bile değilsiniz eminimki
Ona farkettirmemek için elimden geleni yapıyorum .Artık rutin gibi bişey oldu sürekli görmek zorunda kalıyoruz. Beni sıkan durum ben bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim acaba
Bu dusuncelerden kurtulmak icin benim tavsiyelerim:
1- Televizyondaki Turk dizilerini izlemeyin.
2- Tarihte yasanmis muthis asklar var, bunlari anlatan cok da guzel kitaplar var, onlari okuyun, kendinize feyz alin. Ornegin; Nazim ile Piraye (Hifzi Topuz).
3- Kendinize guveninizi artirin (kulturunuzu artirarak baslayabilirsiniz, onceki maddede dedigim gibi, kitap okuyun, TV izlemeyin).
4- Kendinizden beklemediginiz seyi sevdiginizden beklemeyin (aldatmak, eski sevgiliyi dusunmek gibi..), olmayan seyleri dusunup kurgulayip sevdiginizi suclamayin..
5- Kalbinizi iyi, vicdanli ve merhametli tutun.
Sevgiler..
herkesin gecmisi kendinedir.bunu kabul edip biseylere baslamak lazim.hem kimse daha sonra baska birini daha cok seversem diye dusunup yasamaz hayatini.haklisin devamli karsilasmak nahoş bi durum ama olmus bitmis kadin evlenmis cocuklu sizde evlilik yolundasiniz.madem kucuk bi sehir ya evlenince baska yerde yasamayi dusunun ya da bu durumu kabullen ne yasanmissa yasanmis bosver önune bak senHaklısınız güven sorunum yok ama belki de aralarında özel bişeyler yaşanmış olduğunu bildiğimden (cinsel anlamda) bunu kendime yediremiyorum bilmiyorum. Öyle olmasaydı belki bu kadar takmazdım...
Kadının umrunda olup olmamak değil sorun ben de eski sevgilimi umursamıyorum ama sürekli karşılaşmak hatta aynı cafede oturmak sinirimi bozardı kıskançlık da değil bu zira herkes kendi yolunda ama kafaya takılması sinir bozması normal değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?